Aston Martin Vantage Pålitelighet

Dette er en britisk luksus sportsbil designet for å gi absolutt luksus med høy ytelse evner. Hver bilelsker kjenner denne skjønnheten og elsker denne bilen. Formen på denne bilen er helt som andre sportsbiler. Det er en 2-dørs kupé, 2-dørs kabriolet og en 0-dørs speedster. Folk elsker denne bilen for ytelse, ignorerer påliteligheten og holdbarheten fordi denne bilen bare føles bra.

Oversikt

Bilens motor er fra Mercedes-AMG, som er en 4.0 L twin-turbocharged V8-motor. Motoren lager 518 hestekrefter med 505lb-ft dreiemoment, og bilen kan gå fra 0 til 60 på 3,6 sekunder. Dette arrangementet med Mercedes-AMG er akkurat som de gjorde med DBS. Det har vært noen flere utgaver av bilen som F1-utgaven, Vantage AMR, Vantage Roadster og V12 Speedster.

Pålitelighet

Motoren som brukes i Vantage brukes ikke for første gang, men den har vært i bruk i flere år. Andre biler som DBS eller DB9, som mottok V12-motorer fra Mercedes-AMG, har gode eieranmeldelser. På grunn av dette regnes Vantage som en av de mest pålitelige Aston Martin-bilene.

Aston Martin har hatt et rykte for dårlig pålitelighet. Imidlertid har de absolutt forbedret seg når det gjelder superbiler. Biler som Vantage er ikke Toyota eller Honda som pålitelige, men de har absolutt god kvalitet bygget og andre deler av høy kvalitet. Imidlertid er delene og vedlikeholdet av Vantage sikkert veldig dyre.

  Alfa Romeo Stelvio Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og driftskostnadene for Vantage er ekstremt dyre. Regelmessig vedlikehold og eventuelt tidlig vedlikehold kan koste deg mye. Dette kan til og med øke hvis du bryter noen del eller krasjer bilen din. I dette tilfellet må du helt sikkert ringe forsikringstjenesten din. Det vanlige vedlikeholdet kostet rundt 2000 dollar. Alt i alt må du holde til side $ 3000 hvert år.

FAQ

Er Aston Martin Vantage en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Aston Martin Vantage er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Aston Martin Vantage?

Aston Martin Vantage er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: To seter

Hva er hestekreftene i en Aston Martin Vantage  og har den en turbo?    

Aston Martin Vantage har 503 hestekrefter og 505 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Aston Martin Vantage har 20 X 8,5-tommers aluminiums forhjul og 20 X 9,5-tommers bakhjul i aluminium.

Hvorfor er Aston Martins så upålitelig?

Aston Martins er mindre pålitelige enn vanlige modeller fordi de er håndbygde . Bilens unikhet og kvalitet er uslåelig. Påliteligheten til vanlige modeller med moderne produksjonsteknikker er imidlertid ikke så høy.

Hvilken modell bør jeg kjøpe?

Hvis du vil ha noe som vil vare lenge, så få Vantage GTE. Det kommer til en prislapp på omtrent $ 200k USD. Hvis du ikke har noe imot å bruke mer penger på en bedre bil, kan du få Vantage S. Det koster bare $ 150k USD.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter