Audi vs. Mercedes: Pålitelighet

Mercedes og Audi har hatt en rivalisering som går tilbake flere tiår. Begge disse tyske luksusbilmerkene har forbedret seg mye gjennom årene og gjør det vanskelig å velge den ene fremfor den andre når man vurderer alle faktorer. Så la oss bare se på pålitelighet.

Mercedes-Benz er et mer pålitelig bilmerke enn Audi. Faktisk er Mercedes den mest pålitelige av de tre mest populære tyske luksusbilmerkene (Audi, BMW og Mercedes). Til tross for at de er mer avanserte enn andre biler på markedet, er Audi og Mercedes noen av de minst pålitelige bilene på markedet.

Hovedårsaken til at mange luksusbiler på markedet er upålitelige, er på grunn av den svært avanserte teknologien de har. Denne teknologien utvikler problemer enkelt, og du kan bli bedt om å kontinuerlig oppdatere teknologien for å unngå at små problemer oppstår.

Pålitelighetsrangeringer

Overraskende nok hevder J.D. Power pålitelighetsrangeringer at Mercedes opplever flere problemer enn Audi. Per 100 biler rapporterte Mercedes minst 134 problemer, mens Audi rapporterte 124 problemer. Bransjegjennomsnittet per 100 biler er 121, noe som betyr at både Audi og Mercedes er over bransjegjennomsnittet.

Selv om Audi-modeller rapporterte færre problemer per 100 biler, er kostnadene for reparasjon og vedlikehold langt over Mercedes. Derfor har Mercedes en høyere pålitelighetsrangering enn Mercedes. På samme måte viste avanserte Mercedes-modeller seg å være mer pålitelige enn Mercedes-modeller på startnivå. Dette er det motsatte for Audi-modeller.

Hva er de mest pålitelige Audi- og Mercedes-Benz-modellene?

Audi A3

Den mest pålitelige Audi-modellen er Audi A3. I følge de nyeste J.D. Strøm pålitelighet vurderinger, Audi A3 priser litt over gjennomsnittet. Dette er høyt med tanke på at de fleste Audis er vurdert litt under gjennomsnittet.

  Alfa Romeo Giulia Pålitelighet

Audi A3 hatchback er en perfekt familiebil og en sittekapasitet på 5 passasjerer. Det som skiller seg mest ut med denne fire-rings modellen er den pålitelige motoren den er utstyrt med. Den velbalanserte kjøredynamikken gjør det morsomt å kjøre denne bilen.

I tillegg kommer A3 med et intuitivt infotainmentsystem og en komfortabel hytte med skinnseter. Som med de fleste luksuriøse tyske biler, kommer denne modellen med mange sikkerhetsfunksjoner. Den Audi A3 har en basispris på $ 34,000, som varierer avhengig av hvilken type motor eller variant du velger.

Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes-Benz E-klasse har vunnet flere sikkerhets- og pålitelighetspriser tidligere. Blant de ulike Mercedes-modellene har E-klasse markert seg over lang tid som den mest pålitelige Mercedes-modellen. Dette er takket være sine utmerkede tekniske og kvalitetsdeler.

Mercedes-Benz E-klasse er ikke bare pålitelig, men det tilbyr også komfort og luksus. Bortsett fra det, er det en av de sikreste mellomstore luksussedanene på markedet. Den kan skryte av en rekke sikkerhetsfunksjoner som PRE-Safe-teknologi, stabilitetskontroll, kjørefeltsadvarsel, adaptiv cruisekontroll og mye mer.

Basisprisen på Mercedes-Benz E-klasse er omtrent $ 63,000 XNUMX. Modellen tilbyr forskjellige alternativer, for eksempel sedan, cabriolet og coupe. Kjøpere har også forskjellige motoralternativer å velge mellom. Totalt sett er dette et av de beste kjøretøyene å velge hvis du vil ha klasse og pålitelighet.

Hva er de minst pålitelige Audi- og Mercedes-Benz-modellene?

Audi A6

Ikke bli overrasket over at billigere og inngangsnivå Audi A3 er mer pålitelig enn den dyrere og mer avanserte Audi A6. Ikke bare er Audi A6 kostbar, men denne luksuriøse sedan er blant de minst pålitelige tyske biler på markedet.

  Hvilket merke har det beste interiøret - Audi, Mercedes eller BMW?

Med en startpris på rundt $ 55,000 XNUMX, er Audi A6 en vakker og kraftig mellomstor luksus sedan. Noen av de vanlige problemene du sannsynligvis vil møte med denne modellen er motorproblemer, karosseri, motorelektriske, batteriproblemer og drivstoffsystemproblemer.

Mercedes-Benz C-klasse

Selv om Mercedes-Benz C-klasse har en lav pålitelighetsgrad, er ikke alle C-klasse modeller upålitelige. Imidlertid er de fleste, og det er derfor vi har oppført den som den minst pålitelige Mercedes-modellen. Mercedes C-klasse har en startpris på rundt $ 42,650.

Noen av de vanlige problemene som Mercedes C-klasse eiere sannsynligvis vil møte er knyttet til kraftutstyr, motor, bremser og det elektriske systemet. Til tross for sin lave pålitelighetsvurdering, er C-klassen en fantastisk modell og ideell for kjøpere som ikke har råd til high-end E-klasse.

Sammenligning av Audi og Mercedes

Hvilken bil er tryggere – Audi eller Mercedes?

Mercedes-Benz er en tryggere bil enn Audi. Imidlertid lager begge merkene noen av de sikreste bilene på markedet. Begge merkene har unike sikkerhetsfunksjoner som holder beboerne trygge. Audi leveres med Audi pre-sense basic, mens Mercedes har Pre-Safe teknologi.

Hva er hovedforskjellen mellom en Audi og en Mercedes-Benz?

Å differensiere en Audi og Mercedes-Benz har blitt mye vanskeligere ettersom begge merkene har brutt gapet som pleide å gjøre dem unike. Uansett er hovedforskjellen mellom disse to modellene at Audi handler om et firehjulstrekksystem, mens Mercedes handler om svært avansert ingeniørkunst og komfort.

  Er brukte BMWs pålitelige?

Hvilken bil yter bedre – Mercedes eller Audi?

Når det gjelder ytelse, har Audi en liten fordel over det tredelte stjernemerket. Takket være firehjulstrekksystemet og bedre håndtering. Selv om Mercedes har forbedret seg mye gjennom årene når det gjelder ytelse, er det fortsatt bak Audi og BMW i dette området.

Hvilken bil er mer prestisjefylt – Audi eller Mercedes?

Selvfølgelig er Mercedes mer prestisjefylt. I mange tiår har Mercedes satt standarden for luksusbiler. Til tross for at Audi forbedrer bilene sine i mange kategorier, er Mercedes fortsatt det mest prestisjefylte og ettertraktede luksusmerket på markedet. Så hvis du ønsker et anerkjent luksusbilmerke, er Mercedes fortsatt merket å gå for.

Hvilken bil er billigere å vedlikeholde – Mercedes eller Audi?

Når det gjelder vedlikehold, er en Audi billigere å vedlikeholde enn en Mercedes-Benz. I gjennomsnitt koster Mercedes rundt $ 12,900 å vedlikeholde, mens en Audi koster rundt $ 12,400 å vedlikeholde. Det er en forskjell på 500 dollar. Tvert imot, Audi er dyrere å reparere enn Mercedes.

Vinner av pålitelighet: Mercedes

Mercedes og Audi er noen av de minst pålitelige bilene på markedet. Dette forventes da de begge har mange høyteknologiske funksjoner. Audi koster imidlertid mer å reparere enn Mercedes-Benz, så Mercedes vinner når det gjelder pålitelighet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter