Er brukte BMWs pålitelige?

I motsetning til populær tro er noen brukte eller tredjehånds BMWs mer pålitelige enn du forventer. Disse er selvfølgelig visse modeller som ble perfekt vedlikeholdt av sine tidligere eiere. På et generelt notat, unngå å kjøpe forhåndseide BMWs siden de kan ende opp med å koste deg mer enn en helt ny på grunn av kostbare reparasjoner og vanlige sammenbrudd.

Hvorfor er ikke BMWs pålitelige?

Det er et visst rykte rundt brukte BMWs som avviser de fleste kjøpere. BMW er et merke som tilbyr kjøreglede før noe annet, og som utvilsomt tiltrekker seg en viss type sjåfør bak rattet.

Aggressive sjåfører og uerfarne tidligere eiere

De fleste BMW-eiere kjører aggressivt og skyver bilene sine til det ytterste. Dette reflekterer ofte over den generelle trivselen til kjøretøyene. Aggressiv styring, akselerasjon, bremsing og girkasse kan ikke bare skade motoren, men også fjæring og håndtering av kjøretøyet ditt.

De fleste uerfarne bilentusiaster skynder seg å kjøpe en BMW med en gang. Årsaken til det er den mye enklere håndteringen av BMWs sammenlignet med andre luksuriøse sportsbiler. Ikke bare koster BMWs mindre enn la oss si en Porsche, men de leverer den samme følelsen bak rattet og krever ikke at du er en erfaren sjåfør for å ha det gøy.

Dette tiltrekker seg nye sjåfører. Nye sjåfører som tidligere eier av bilen din betyr at din brukte BMW mest ønsker å ha mottatt nær null service og vedlikehold.

BMWs krever bensin og service av høy kvalitet

Hvis du ønsker å kjøpe en brukt BMW, er du mest sannsynlig ikke villig til å betale hele beløpet for en ny. Gamle BMWs, akkurat som nye, krever riktig service og bruk av drivstoff av høy kvalitet. Enten du kjører en 1990-tallet eller en 2020-modell, er reparasjoner kostbare. BMW-arbeid er i gjennomsnitt $ 120 i timen og kan nå helt opp til $ 200.

  Mest pålitelige europeiske biler gjennom tidene

De fleste BMW-modeller har noen plastdeler under panseret som har en tendens til å sprekke med årene og livet på veien. Disse delene er for det meste designet for å vare mens bilen er i garanti.

 Til tross for den fantastiske muligheten til å kjøpe en høyytelses sportsbil for under $ 8,000 til $ 10,000, kan du faktisk ende opp med å betale mer enn det i løpet av et og et halvt år, på grunn av forsikringspremier, gass, vedlikehold og reparasjoner.

BMWs varer rundt 80,000 til 120,000 miles, avhengig av service

Hvis du vil kjøpe en brukt BMW, må du kjøpe en med mindre enn 80 000 miles på den. Hvis bileieren ikke bor i nærheten av havet eller i et mye kaldere klima, kan de fleste BMWs vare til og med opptil 200 000 miles, avhengig av hvor ofte de ble betjent.

Når du tar hensyn til alt dette, bør du vurdere om bilen ble kjørt på motorveien eller i trafikken. Biler som ble kjørt mer i byforhold har problemer mye raskere enn biler som ble brukt utenfor byen, på grunn av stopp og start hele tiden i lave omdreininger.

Bare noen få BMW-modeller er verdt å kjøpe brukt

Til tross for alle grunnene til ikke å kjøpe en gammel BMW, er det fortsatt et veldig sterkt argument for hvorfor du skal kjøpe en. BMWs gir kjøreglede som ingen andre kjøretøy for prisen.

  Volvo vs BMW pålitelighet - som er bedre?

Det er noen BMW-modeller som er eksepsjonelle og ikke bryter så lett som de fleste, selv når du er på veien i 150,000 miles pluss. Så hvis du vil kjøpe en brukt BMW, kan du prøve å finne en av disse modellene.

BMW 3-serien 2006 – 2011

En av de bestselgende BMW 3-seriene, 2006 – 2011-modellen mottok 4 og 5 stjerner i kollisjonstester og hadde en samlet gjennomsnittlig pålitelighetsvurdering. Dette er eksepsjonelt sammenlignet med de fleste modeller.

De eldre modellene i serien har en lavere pålitelighetsgrad sammenlignet med de nyere og opplever ofte problemer med elektriske, mindre motorer og kjølesystemer. Annet enn det virker alt annet bra, og dette er modeller du kan gå for når du kjøper brukt.

2008 – 2011 BMW 1 Serie E82 og E88

E82 og E88 er fireseters bakhjulsbiler som var en god bestselger i USA da de ble sluppet. De er tilgjengelige med både automatiske og manuelle girkasser og er veldig pålitelige.

På ulempen har de imidlertid en ikke så optimal kjørelengde på 17 mpg i byen og 25 mpg på motorveien. Videre er gjennomsnittskostnadene for femårig eierskap, i tillegg til kjøpesummen, omtrent $ 15,000 XNUMX, som er over gjennomsnittet for en BMW. Men hvis du planlegger å ha det gøy i mindre enn et år og selge det igjen, er dette et godt kjøp.

2004 – 2010 BMW 5-serien

Modellene omtalt i 2004 – 2010 5-serien er alle pålitelige og en god blanding av ytelse og luksus. 2004 E60 BMW 5-serien er en av de mest solgte BMWs i USA, nest etter 3-serien samme år. Et veldig pålitelig kjøretøy generelt, selv for sine andre og tredje eiere.

  Hvilken BMW-motor er best?

Spørsmål og svar om kjøp av en brukt BMW

Hvorfor er eldre brukte BMWs så billige?

Markedet er overmettet med gamle BMWs og tilbuds- og etterspørselslover sparker inn. Jo flere BMW-er som er til salgs, jo mer reduseres prisen. I tillegg avskriver BMWs raskt slik at de fleste vet at det ikke er en god ide å kjøpe en forhåndseid BMW.

Forbi hvilke kjørelengder bør du ikke kjøpe en gammel BMW?

100 000 miles regnes som en målestokk for en svært brukt BMW. Hvis du planlegger å kjøre bilen hver dag, unngå å kjøpe BMWs som ble kjørt mer enn det. Mange modeller som E36 og E46 kan gå langt utover 300 000 miles med riktig service, men de fleste andre modeller gjør det ikke.

Hvilke er de mest pålitelige BMW-modellene?

BMW 325i og 328i (1996-2004) var to av de mest pålitelige kjøretøyene produsert av BMW totalt sett. Motorene er ganske kraftige og har blitt merket skuddsikkert av mange anmeldere og tidligere eiere. Kroppene til disse kjøretøyene ruster sjelden og forblir faste i mer enn 20 års bruk. Hvis de vedlikeholdes riktig, kan de vare mer enn 250 000 miles i gjennomsnitt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter