Biler som ligner på Jeep Gladiator

Jeep Gladiator

Jeep Gladiator er en av de nyeste jeep-modellene på markedet. Jeep Gladiator ble lansert i 2018 og er best egnet for terrengkjøring, tauing og transport. Men hvilke biler ligner på Jeep Gladiator?

Biler som ligner på Jeep Gladiator inkluderer Ford Ranger, Honda Ridgeline, GMC Canyon, Chevrolet Colorado, Toyota Tacoma, Nissan Frontier, RAM 1500 og Ford F-150. Disse bilene ligner  på Jeep Gladiator, da de er pickuper med gode terrengegenskaper. 

Hvilke biler ligner på Jeep Gladiator?

1# Ford Ranger

 Ford Ranger og Jeep Gladiator er en av de beste turene i sin klasse. Dessuten er de romslige, komfortable og kraftige. Jeep Gladiator leverer imidlertid mer kraft enn Ford Ranger, mens sistnevnte fokuserer mer på effektivitet og jevn kjøring.

Dessuten kommer Jeep Gladiator med andre kraftige trims som lar brukeren velge en kraftig drivlinje for terrengkjøring. Men når det gjelder drivstoffeffektivitet, Ford Ranger bests Jeep Gladiator med en kombinert EPA rating på 22 mpg slo Gladiator’s19 mpg.

2# Honda Ridgeline

Honda Ridgeline er den beste erstatningen for Jeep Gladiator. Dette er fordi de fungerer på samme måte, har lignende motorer, og begge har kraftige drivverk. Honda Ridgeline er utstyrt med en 3,5-liters V6-motor som leverer opptil 280 hk og 262 lb-ft dreiemoment, mens Jeep Gladiator leveres med en 3,6-liters V6-motor som leverer opptil 285 hk og 260 lb-ft dreiemoment.

Mens begge pickupene er flotte for terrengkjøring, kommer de med forskjellige drivverk som standard. Jeep Gladiator har et firehjulsdriftsystem, mens Honda Ridgeline har et firehjulsdriftsystem. Gladiatoren er flott for terrengkjøring, men Ridgeline er den beste for tauing med bedre slepekapasitet.  

  Er Jeep Compass en god bil?

3# Chevrolet Colorado

 Jeep Gladiator og Chevrolet Colorado er begge amerikanske bilmerker. Bortsett fra det er de robust konstruert for terrengkjøring. Videre har de begge fire dører, og korte senger som måler rundt 5,5 fot. På toppen av det er de utstyrt med en 3,6-liters V6-motor som leverer opptil 308 hk i Chevrolet Colorado og 285 hk i Jeep Gladiator.

Så selv om de har samme motor, presterer Chevrolet Colorado litt bedre enn Jeep Gladiator. Til tross for at den har lignende funksjoner, er Jeep Gladiator mye dyrere enn Chevrolet Colorado.

4# GMC Canyon

 En annen pickup som er et godt alternativ til Jeep Gladiator er GMC Canyon. Denne bilen er stor med fin bakkeklaring. Jeep Gladiator er imidlertid fortsatt lengre og bedre egnet for ulendt terreng. På den annen side presterer GMC Canyon bedre da 2.7-liters inline-4-motoren leverer maksimalt 310 hk.

Den største ulempen med GMC Canyon er at den har et bakdrevet hjulsystem som standard, mens Jeep Gladiator kommer med et firehjulsdriftsystem.

5# Nissan grense

 Nissan Frontier er et annet perfekt alternativ til Jeep Gladiator. I likhet med Jeep Gladiator kommer denne bilen med en anstendig slepekapasitet på opptil 1,610 pund. Den er også utstyrt med en 3,6-liters V6-motor som leverer opptil 310 hk. Dessuten har denne pickupen mulighet for enten et bakhjulsdrevet eller firehjulsdriftsystem.

6# Ford F-150

Ford F-150 er en av de mest solgte lastebilene i Nord-Amerika. Takket være den kraftige 3,5-liters V6-motoren som leverer opptil 290 hk og 265 lb-ft dreiemoment. På toppen av det har den utmerkede terrengegenskaper som Jeep Gladiator. Likevel har den til og med en bedre slepekapasitet på rundt 12,700 XNUMX pund.

  Er Jeep Commander en god bil?

7# Toyota Tacoma

 Toyota Tacoma deler mange funksjoner med Jeep Gladiator, men den er også mer effektiv, enkel å håndtere og mer pålitelig. Noen av funksjonene som Toyota Tacoma deler med Jeep Gladiator er en kraftig V6-motor, fantastiske terrengegenskaper og en enestående slepekapasitet på opptil 6,800 pund.

8# RAM 1500

 RAM 1500 kan også være et godt alternativ til Jeep Gladiator. Dette er fordi den også har en kraftig V6-motor som leverer opptil 305 hk, en utmerket tur og enestående slepekapasitet. Dessuten kommer RAM 1500 med en romslig hytte og forskjellige motoralternativer å velge mellom. 

Vanlige spørsmål

 Er Jeep Gladiator pålitelig?

 Selv om Jeep Gladiator har vært på markedet i bare noen få år, er den på vei til å bli den minst pålitelige Jeep-modellen noensinne. Ifølge Consumer Reports klarte Jeep Gladiator bare å score 38 av 100, som er den laveste blant Jeep-modellene.

Noen av tingene som gjør Jeep Gladiator upålitelig er drivstofføkonomi, forventet pålitelighet, veitestytelse og eiertilfredshet. 

Hva er de vanlige problemene med Jeep Gladiator?

 Jeep Gladiator er fortsatt ny på markedet , og den har ikke mange problemer. Men etter hvert som bilen fortsetter å legge på seg flere kilometer, kan det oppdages flere problemer underveis. Noen av problemene som er rapportert inkluderer en defekt differensialsensor, et ristende ratt og forskjellige elektriske problemer.

Er det dyrt å vedlikeholde Jeep Gladiator?

 Ja, vedlikehold av Jeep Gladiator er mye dyrere enn bransjens gjennomsnitt. Det anslås at Jeep Gladiator vil koste minst $ 11,803 for vedlikehold og reparasjoner i de første 10 års bruk. Dette er mer enn bransjens gjennomsnitt med $ 1,482. Så hvis du planlegger å kjøpe en Jeep Gladiator, bør du være klar til å pådra deg høye vedlikeholdskostnader.

  Jeep Wrangler Pålitelighet

Hvor lenge varer Jeep Gladiator? 

 Siden Jeep Gladiator har vært på markedet i noen år, er det ganske vanskelig å vite hvor lenge bilen vil vare. Men går som i henhold til andre lignende Jeep-modeller som Jeep Wrangler, bør Jeep Gladiator vare i mer enn 200,000 XNUMX miles. For at dette skal skje, er det nødvendig med riktig pleie og vedlikehold.

Konklusjon

 Nå som du kjenner noen av de samme pickupene som Jeep Gladiator, bør det ikke være en stor utfordring å velge riktig lastebil for dine behov og budsjett. Enten du vil ha en mer komfortabel, romslig, avansert, pålitelig, praktisk eller rimelig pickup enn Jeep Gladiator, er valget ditt.

Uansett hvilken pickup du velger, er Jeep Gladiator fortsatt en av de mest eksepsjonelle pickupene i sin klasse. Produsenten bør imidlertid forbedre komforten og kvaliteten på turen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter