Er Jeep Compass en god bil?

Jeep Compass

Jeep er blant de mest respekterte SUV-merkene i markedet. Produsenten produserer noen av de mest pålitelige, holdbare og kraftige bilene som kan gå hvor som helst, uavhengig av terreng eller vær. Ikke desto mindre, er Jeep Compass en god bil?

Ja, Jeep Compass er en av de beste kompakte crossover SUVene på markedet. Til tross for størrelsen kommer dette terrengdyret med en romslig hytte og lasteområde, det er pålitelig og drivstoffeffektivt. Den har også forskjellige trims å velge mellom, slik at forskjellige brukere kan velge en bil etter eget valg.

Med alle de eksepsjonelle funksjonene som Jeep Compass kommer med, har den også flere problemer som eiere eller interesserte kjøpere bør vite om. For eksempel TIPM-feil, et lekket tak, fjæringsproblemer, hjullagerfeil og mye mer.

Selv om de fleste Jeeps er upålitelige, er Jeep Compass en av de mest pålitelige Jeep-modellene på markedet. Noen av rivalene er Volkswagen Tiguan, Ford Escape og Honda CR-V.

Jeep-kompassets historie

Jeep Compass er en kompakt crossover SUV laget av Fiat Chrysler Automobiles. Denne modellen ble introdusert i markedet i 2007, og den ble tidligere referert til som Jeep Patriot. For tiden er Jeep Compass i sin andre generasjon.

Videre kommer bilen med forskjellige grunnleggende modeller, inkludert Sport, Latitude, Altitude og Limited. Det er en 5-dørs crossover SUV og har plass til opptil fem personer. Denne bilen er i samme kategori som Jeep Cherokee, men de har mange forskjellige funksjoner.

Funksjoner av Jeep Compass

Utseende

Jeep Compass ser mer elegant ut enn de fleste av sine rivaler, inkludert Jeep Cherokee. Denne kompakte SUV-en har et veldig tiltalende moderne utseende. Videre er interiøret oppskalert og flott, noe som gjør det veldig behagelig. Og med et stort lasteområde er dette en av de beste små crossovers på markedet.

  Vanlige problemer med Jeep Commander

Prestasjon

Jeep Compass er ikke den beste bilen på markedet. Imidlertid har den flere varianter som lar brukerne velge en bil som best oppfyller deres behov. Den minst kraftige varianten er Jeep Compass Altitude FWD, mens den beste trim er Jeep Compass Trailhawk 4X4.

Base trim, som er Altitude FWD kommer med en 2.4-liters inline-4 motor som produserer maksimalt 177 HP og 172 lb-ft av dreiemoment. På den annen side, den kraftigste trim, Trailhawk 4X4 kommer også med lignende spesifikasjoner. Men i motsetning til basetrimmen, har den et firehjulsdriftsystem, i stedet for et forhjulsdriftsystem.

Komfort- og lasteområde

Jeep Compass kan være en kompakt SUV, men den er romslig nok til å gi komfort til fem passasjerer. På toppen av det har den en førsteklasses hytte med de nyeste funksjonene og teknologiene. Og hvis du er en utendørs elsker eller elsker å reise mye, har bilen god bagasjeplass.

Drivstoffeffektivitet

I motsetning til de fleste av sine rivaler, er Jeep Compass en veldig effektiv bil. Den har en EPA-vurdering på 22 mpg i byen, 31 mpg på motorveien og en kombinert 25 mpg. Sammenlignet med konkurrentene er Jeep Compass en veldig effektiv bil.

Pris

Prisen på Jeep Compass varierer avhengig av trim og modellår du ønsker. Base trim, som er Jeep Compass Altitude FWD går for omtrent $ 31,700, mens det høyeste trimnivået, Jeep Compass Trailhawk 4X4 går for runde $ går for omtrent $ 34,800. Alt i alt er denne modellen ganske billigere enn de fleste av sine rivaler.

  Vanlige problemer med Jeep Compass

FAQ

Hvor pålitelig er Jeep Compass?

Jeep Compass er en av de mest pålitelige SUV-ene på markedet. Pålitelighetsbyråer som Consumer Report vurderte 4 av 5, noe som er flott. De fleste pålitelighetsbyråer vurderer det over gjennomsnittet, noe som er sjeldent ettersom de fleste Jeeps faller rundt gjennomsnittet eller under gjennomsnittet.

Dessuten er den årlige kostnaden for å vedlikeholde denne bilen $ 526, noe som er nesten det samme som gjennomsnittet for de fleste biler.

Hva er den høye kjørelengden for Jeep Compass?

Ethvert Jeep-kompass med over 250 000 miles har høy kjørelengde. Dette er selv om de fleste Jeep Compass-modeller utvikler problemer så tidlig som 25 000 miles. Hvis det vedlikeholdes riktig, vil Jeep Compass begynne å ha alvorlige problemer etter 250 000 miles. Noen kan til og med gå over 200 000 miles.

Hva er de vanlige problemene med Jeep Compass?

Hvis du eier et Jeep Compass eller har tenkt å kjøpe en brukt modell, er det viktig å vite noen av problemene du kan møte underveis. Vanlige problemer som Jeep Compass-eiere bør forvente å støte på er overoppheting av CVT-overføring, støyende bremser, svikt i motoren til å starte, TIPM-feil og feil i hjullageret.

Før du kjøper et brukt Jeep Compass, bør du identifisere noen av problemene du vil møte underveis for å unngå overraskelser. Likevel er det noe enkelt og rimelig å fikse Jeep Compass-problemer.

Er Jeep Compass en 7-seters?

Nei, Jeep Compass er ikke en 7-seters, men en 5-seters. Hvis du vil ha en Jeep med en 7-seters, må du velge Jeep Grand Cherokee L. For øyeblikket er dette den eneste Jeep-modellen som kommer med 7-seter som standard. Likevel planlegger Jeep å lansere en ny syv-seters, Jeep Meridian i India i juni 2022.

  Er Jeep Gladiator en god bil?

Hvilken bil er bedre – Jeep Cherokee eller Jeep Compass?

Overraskende nok er disse to kompakte Jeep crossover SUVer i samme klasse. De konkurrerer med biler som Range Rover Evoque, Volkswagen Tiguan og Honda CR-V. Kompassmodellen er imidlertid mer kompakt og stilig enn Cherokee. På den annen side er Cherokee ideell for terrengkjøring, da den er kraftigere.

I tillegg er Jeep Cherokee litt større enn Jeep Compass med 10 tommer. På den annen side kommer Jeep Compass med et godt interiør og ser mer eksklusivt ut enn Jeep Cherokee.

Bunnlinjen

Jeep Compass er en fin bil for enkeltpersoner som leter etter en kompakt, pålitelig og drivstoffeffektiv off-road crossover SUV. På toppen av det har den en romslig hytte som passer opptil fem passasjerer, og den utmerkede slepekapasiteten gjør den til et flott utendørs kjøretøy.

Men som de fleste biler kommer Jeep Compass også med forskjellige problemer som interesserte kjøpere bør være konversant med. Noen av problemene den står overfor er TIPM-feil, hjullagerfeil, et lekket tak og fjæringsproblemer. Totalt sett er det en fin investering, da den kan traversere hvor som helst.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter