Er Jeep Grand Cherokee en god bil?

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee er en av de fineste Jeep SUVene på markedet. Denne mellomstore terrengkjøreren kommer med en kraftig motor, romslig interiør, high-end hytte og grei å bruke teknologiske funksjoner. Det er også pålitelig med en utmerket utvendig design. Men er Jeep Grand Cherokee en god bil?

Det kommer an på hva du leter etter. Likevel, Jeep er en eksepsjonell off-road SUV. Den er perfekt for folk som leter etter en høytytende, pålitelig og komfortabel off-road SUV. På den annen side kan det ikke være ideelt for enkeltpersoner som søker etter en bil med god lasteplass og en rimelig startpris.

Til tross for å være en kraftig terrengkjører, er Jeep Grand Cherokee litt kostbar sammenlignet med sine rivaler som Volvo XC60, GMC Terrain, Ford Edge og Hyundai Santa Fe Sport.

Jeep Grand Cherokees historie

Jeep Grand Cherokee er en mellomstor SUV laget av Jeep. Denne modellen har vært i produksjon siden 1992 til dags dato, og den er i femte generasjon. I dag har brukerne muligheten til enten å velge en to-rad Jeep Grand Cherokee eller et alternativ på tredje rad. Det er også den større søsken av Jeep Cherokee, som er en kompakt SUV.

Jeep Grand Cherokee er montert på Jefferson North Assembly Plant, mens treradsmodellen er montert på det nye Mack Avenue Assembly Complex i Detroit. Dessuten er tredje rad Jeep Grand Cherokee referert til som Jeep Grand Cherokee L, som ble solgt i juni 2021.

Funksjoner av Jeep Grand Cherokee

Utseende

Jeep Grand Cherokee er vakkert designet med mange tiltalende og luksuriøse funksjoner. Interiøret er også førsteklasses og luksuriøst. Dessuten har kjøperen muligheten til å velge enten torads- eller tredjeradsalternativet. Selv om Jeep Grand Cherokees konkurrenter også produserer elegante biler, er Jeep Grand Cherokee designet utmerket. 

Prestasjon

Jeep Grand Cherokee er en av de best presterende bilene i sin klasse. I motsetning til de fleste Jeep SUVer, fungerer denne bilen usedvanlig bra. Den er utstyrt med en 3,6-liters V-6-motor som leverer maksimalt 293 hk og 257 lb-ft dreiemoment. Den gode nyheten er at Jeep Grand Cherokee har flere trims som brukere kan velge mellom.

Basen Jeep Grand Cherokee trim er Altitude 4X2, mens den mest avanserte Jeep Grand Cherokee er Grand Cherokee Trailhawk 4X4. Vær oppmerksom på at jo høyere trim, jo dyrere bilen.

Komfort og lasterom

Når det gjelder komfort, er Jeep Grand Cherokee en av de mest komfortable og luksuriøse bilene i sin klasse. Takket være de forskjellige trims som denne modellen kommer med. I tillegg har den et alternativ for en tredje rad, som har plass til 6 eller 7 personer, avhengig av dine behov.

Bortsett fra å ha en romslig og high-end hytte, kommer denne mellomstore luksus-SUV-en også med anstendig lasteplass, selv om den er ganske mindre sammenlignet med de fleste av konkurrentene. Den har totalt 37,7 kubikkfot plass, noe som kan øke til 70,8 kubikkfot plass når både den andre og tredje raden brettes.

  Er Jeep Patriot en god bil?

Drivstoffeffektivitet

Med drivstoffpriser nesten dobling de siste årene, er det avgjørende å få en drivstoffeffektiv SUV. Selv om Jeep Grand Cherokee ikke er drivstoffeffektiv, er den fortsatt en av de mest effektive mellomstore SUV-ene på markedet. Den kommer med en EPA-vurdering på 19 mpg i byen, 26 mpg på motorveien og 22 mpg kombinert.

Pris

Jeep Grand Cherokee er ikke en billig mellomstor SUV. Dette er fordi det kommer med mange avanserte og luksuriøse funksjoner. Det er også veldig avansert med et godt organisert infotainmentsystem. Basismodellen (Altitude 4X2) går for omtrent $ 45,200, mens den høyeste trim, Summit Reserve 4X4 går for omtrent $ 66,500.

Når du sammenligner Jeep Grand Cherokees pris med konkurrentenes, for eksempel Ford Edge, Honda Passport, Hyundai Palisade og Kia Telluride, vil du oppdage at de er veifunksjoner, men med lignende funksjoner.

FAQ

Er Jeep Grand Cherokee pålitelig?

Ja, Jeep Grand Cherokee er en veldig pålitelig SUV. Faktisk er Jeep Grand Cherokee en av de mest pålitelige Jeep-modellene. Pålitelighetsbyråer, for eksempel J.D. Power og Consumer Reports, rangerer Jeep Grand Cherokee til å være over gjennomsnittet pålitelighet. Dessuten registrerer den færre problemer enn de fleste Jeep SUVer.

Hva er de vanlige problemene med Jeep Grand Cherokee?

Jeep Grand Cherokee kan være en fantastisk terrengbil, men den har også forskjellige problemer. Noen av de vanlige problemene som Jeep Grand Cherokee ansikter er TIPM-feil, motorstopping, tenningsbryterfeil, feil generator, elektriske problemer og feil i vindusregulatoren.

Hvor fort går Jeep Grand Cherokee?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk er en av de raskeste mellomstore SUV-ene på markedet. Den har en toppfart på 180 mph, og den kan akselerere fra 0 til 60 mph på 3,5 sekunder. Legg merke til at denne topphastigheten og akselerasjonen gjelder jeep grand cherokee trailhawk og ikke alle de andre trims.

Hva er den gjennomsnittlige levetiden til en Jeep Grand Cherokee?

Hvis du tar godt vare på Jeep Grand Cherokee, kan det vare i mer enn 200,000 miles. Noen brukere har rapportert at de klokker over 250 000 miles, noe som er veldig imponerende. Dette krever imidlertid at brukeren utøver gode kjørevaner og overholder produsentens anbefalte vedlikeholdstjeneste.

Uansett er den gjennomsnittlige levetiden til en Jeep Grand Cherokee mellom 150,000 og 200,000 miles.

Hvilket modellår registrerer Jeep Grand Cherokee færre problemer?

Jeep Grand Cherokee har hatt noen eksepsjonelle modeller gjennom årene. Det mest pålitelige modellåret med få problemer er imidlertid 2010-modellen. Det følges tett av modellårene 2018, 2009 og 2016. Jeep Grand Cherokee fra 2010 registrerer færre problemer enn alle modellårene.

Mens 2010 Jeep Grand Cherokee er det mest pålitelige modellåret, bør du unngå modellårene 2005 og 2011. Disse to modellene har mange problemer og bør unngås, eller du må bruke mer penger for å opprettholde dem riktig.

  Vanlige problemer med Jeep Wrangler

Hvilket år bør Jeep Grand Cherokee unngå?

Du bør unngå Jeep Grand Cherokee årsmodeller som har mange kundeklager, kostbare reparasjoner og høye vedlikeholdskostnader. Ifølge data er modeller 2005, 2011 og 2014 de verste Grand Cherokees du kan kjøpe.

Hva er Jeep Grand Cherokee Overland-pakken?

Oppgraderinger fra en begrenset 4×4 eller Overland 4×4 koster rundt $ 8,000. Grand Cherokee Overland kommer med et oppgradert eksteriør, soltak med to ruter, skinnseter med ventilasjon, oppgraderte HID-frontlykter og 20-tommers hjul.

Hvilken Grand Cherokee er den mest luksuriøse?

Summit-modellen er den mest luksuriøse. Den første tre-rads Grand Cherokee tilbyr en førsteklasses hytteopplevelse med eksepsjonelle materialer, høyt håndverk og innovativ design. Summit-modellen ble tildelt tittelen Most Luxurious Vehicle.

Hva er spesielt med Jeep Grand Cherokee Overland?

2021 Jeep Grand Cherokee Overland kommer med adaptiv cruise control og LED-belysning. Den drives av en V6-motor som produserer 295 hestekrefter og en 8-trinns girkasse. Nye Overland har nærhetssensorer og 20-tommers hjul. Kjøretøyet har også et kjørefeltsavgangssystem.

Hva er det beste året å kjøpe en brukt Jeep Grand Cherokee?

Grand Cherokees 2010-år regnes som den mest pålitelige og beste. 2010 var det beste året for Grand Cherokee. De hadde mindre problemer enn sine rivaler. Hvis du ikke finner en 2010-modell, er 2009, 2010 og 2016 år også alternativer. De er billige.

Hva er den beste motoren i en Jeep Grand Cherokee?

6.2L Supercharged, 6.2L V8 leverer flest hestekrefter og dreiemoment rangeringer av alle 2020 Grand Cherokee motorer.

Kan du offroad i en Jeep Grand Cherokee?

Ja, du kan helt sikkert offroad med flere versjoner av Grand Cherokee. Det er tre alternativer for off-road Jeep Grand Cherokee trims: SRT, Trailhawk eller Trackhawk. RWD-modellene Overland Limited, Summit, Summit og Laredo kan oppgraderes til 4WD-funksjonalitet.

Hva er forskjellen mellom Jeep Grand Cherokee høyde og høy høyde?

Begge trims tilbyr oppvarmede forseter og oppvarmede ratt. Høyden har imidlertid en større 8,4-in. Berøringsskjermen på Altitude er større enn for Upland, som har en mindre 7-in. skjerm.

Hvilken SUV er bedre enn Jeep Grand Cherokee?

Lignende SUV-er er:

  • GMC terreng.
  • Ford Edge.
  • Toyota 4Runner.
  • Nissan Pathfinder.
  • Lexus GX.
  • Land Rover Discovery.
  • Hyundai Santa Fe Sport.
  • Volvo XC60.

Er Grand Cherokee en luksuriøs SUV?

Ja, det er sikkert en luksusbil. Selv om Grand Cherokee er en luksus SUV det fortsatt føles som en Jeep. Grand Cherokees off-road evner er utmerket, og sjåfører kan forvente maksimal ytelse. Du trenger en kraftig motor for å gjøre kjøretøyet ditt i stand til å nå sitt fulle potensial.

Hvilken Jeep Grand Cherokee har en V8?

Grand Cherokee SRT(r) drives av en 6,4 L V8-motor, og belønner deg med sporklare funksjoner, spennende akselerasjon og enestående håndtering. SUV-ens høyytelsesfunksjoner inkluderer et lanseringskontrollsystem, Brembo-bremser og en Brembo-bremse for utrolig stoppkraft.

Har Grand Cherokee ledet frontlykter?

Ja, det har ført til frontlykter. Grand Cherokees elsker rampelyset. Premium Lighting Group tilbyr en rekke alternativer for å hjelpe deg med å se tydelig. Disse inkluderer automatiske høystråle- og bi-Xenon høyintensitetsutladningslykter, LED-tåkelamper, LED-kjørelamper på dagtid og Bi-Xenon høyintensitets ladelykter.

  2022 Mercedes G Wagon vs Jeep Wrangler

Hvor lenge varer en Grand Cherokee SRT?

Dataene viser at en Grand Cherokee kan vare i opptil 300 000. Det er noen Grand Cherokees som kan gå over 300K. Eksperter anbefaler at du kjøper en Grand Cherokee med mindre kjørelengde enn 300,000 XNUMX.

Har 2020 Grand Cherokee og senere modeller Android Auto?

2020 Grand Cherokee kommer med den nyeste teknologien og sikkerhetsfunksjonene kjøpere har blitt kjent med og elsker, for eksempel Android Auto og Apple CarPlay.

Bretter Jeep Grand Cherokee baksetene seg ned?

Ja, den har nedfellbare bakseter. Du finner 17,2 kubikkfot lastplass bak setet på tredje rad. Du kan brette setet på tredje rad ned for å få 46,9 kubikkfot lastplass. For utrolige 84.6 kubikkfot lastvolum, brett andre- og tredje rad seter for å maksimere lasterommet i 2021 Jeep Grand Cherokee L.

Er en Grand Cherokee bakhjulsdrift?

Standard med base V-6 er bakhjulsdrift. Imidlertid kan all-hjulet stasjonen bli funnet på Grand Cherokees utstyrt med enten V-8 eller plug-in hybrid powertrain. Det er mange firehjulsdriftsalternativer, inkludert en elektronisk låst limited-slip differensial.

Er åtte-trinns automatgir bra?

8-trinns overføringen er svært effektiv og gir mange fordeler for forbrukeren. Den viktigste fordelen er forbedringen i drivstoffeffektiviteten. Det kan øke drivstofføkonomien med 11% over den gamle 6-trinns overføringen, og opptil 14% sammenlignet med den moderne 5-trinns overføringen.

Har Grand Cherokee luftfjæring?

Grand Cherokee Modeller som har Quadra Lift luftfjæring. Quadra-Lift luftfjæring er tilgjengelig på Summit-, Overland- og Trailhawk-modeller. Det er også tilgjengelig i Begrenset trim på Grand Cherokee, med noen alternativer.

Har a Grand Cherokee 7 seter?

Rader med seter: Den tildelte SUV-en inneholder nå tre rader som har plass til opptil syv personer og har Best-in-Class andre rad benplass.

Har Jeep Cherokee parkeringssensorer?

Parkeringssensorer bak: ParkSense(r), Bakparkassistanse med stopp 7 har fire sensorer innebygd i bilens bakre konseptkjedene. Disse sensorene vil varsle deg hvis bilen din blir for nær eller farlig.

Bunnlinjen

Jeep Grand Cherokee er ikke bare en slank og kraftig SUV, men den er også romslig med en flerbruksdesign. På toppen av det kommer den med avanserte funksjoner, og den fungerer usedvanlig bra. Denne bilen er også pålitelig med en enestående slepekapasitet.

Imidlertid kommer den også med forskjellige problemer, som inkluderer motorstopping TIPM-feil, feil generator, vindusregulatorfeil og elektriske problemer. Alt i alt tilbyr det god valuta for pengene, da det også er raskere og trygt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter