Biler som ligner på Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee er en mellomstor SUV laget av Jeep. I motsetning til de fleste SUV-er som er laget med karosseri-på-ramme-chassis, bruker Jeep Grand Cherokee et unibody-chassis. Men hvilke biler ligner på Jeep Grand Cherokee?

Biler som ligner på Jeep Grand Cherokee er Jeep Wrangler, Dodge Durango, Land Rover Defender, Ford Explorer, Hyundai Palisade, Kia Telluride, GMC Acadia og Subaru Ascent.

Jeep Grand Cherokee er den beste definisjonen av terrengkjøring med komfort. Takket være den robuste konstruksjonen med avanserte funksjoner og et firehjulsdriftsystem. Dessuten kommer Jeep Grand Cherokee med tre motordrivlinjealternativer, inkludert en V6, aV8 og plug-in hybrid.

Hvilke biler ligner på Jeep Grand Cherokee?

1. Jeep Wrangler

Jeep Wrangler deler mange funksjoner med Jeep Grand Cherokee. Først og fremst er begge disse bilene utmerkede terrengkjøretøy. I tillegg er de holdbart bygget for å vare. I likhet med Jeep Wrangler kommer Jeep Grand Cherokee med flere motoralternativer.

Jeep Wrangler kommer imidlertid med et avtagbart tak, mens Jeep Grand Cherokee ikke gjør det. Dessuten er Jeep Grand Cherokee ganske dyrere enn Jeep Wrangler. Mens basisprisen for Jeep Wrangler er $ 32,540, er basisprisen for Jeep Grand Cherokee rundt $ 41,995.

2. Dodge Durango

Dodge Durango har vært i produksjon fra 1997 til dags dato. Den tredje generasjonen, som starter med modellåret 2011, deler samme plattform som Jeep Grand Cherokee. Derfor kommer den også med et unibody-chassis. I tillegg er begge bilene luksuriøse med førsteklasses funksjoner.

Avhengig av hvilken modell du velger, kan Jeep Grand Cherokee være mindre eller større enn Dodge Durango. Når det gjelder pris, er Jeep Grand Cherokee dyrere enn Dodge Durango med en liten margin.

  Jeep Wagoneer Pålitelighet

3. Hyundai Palisade

I motsetning til Jeep Grand Cherokee som har vært i markedet i flere tiår, er Hyundai Palisade fortsatt en ny modell da den ble lansert i 2018. Imidlertid kommer denne bilen med mange lignende funksjoner som Jeep Grand Cherokee. I likhet med Grand Cherokee kommer også Hyundai Palisade med en V6-motor. Det er også luksuriøst og avansert.

Tvert imot er Hyundai Palisade langt billigere og mer pålitelig enn Jeep Grand Cherokee. Basisprisen for Hyundai Palisade er $ 36,545, mens den for Jeep Grand Cherokee er rundt $ 41,995.

4. Kia Telluride

Hvis du er forelsket i Jeep Grand Cherokee, men ønsker en mer pålitelig, romslig, avansert og rimelig mellomstor crossover SUV, er Kia Telluride det beste valget. Mens Kia Telluride deler mange funksjoner med Grand Cherokee, gir den mer valuta for pengene.

I tillegg tilbyr Kia Telluride de mest avanserte førerassistansefunksjonene i sin klasse. Selvfølgelig har BMW, Audi og Mercedes-Benz modeller med bedre funksjoner, men de er mye dyrere.

5. Subaru Oppstigning

En annen lignende bil til Jeep Grand Cherokee er Subaru Ascent. Jeep Grand Cherokee kan være større og mer avansert enn Subaru Ascent, men sistnevnte er kraftigere og mer drivstoffeffektiv. Likevel fungerer begge bilene godt både på og utenfor veiene.

Subaru Ascent kommer med en toppfart på 130 mph, og den kan akselerere fra 0 til 60 mph på bare 6.9 sekunder. Tvert imot kan Jeep Grand Cherokee akselerere fra 0 til 60 mph på 77.4 sekunder med en toppfart på 117 mph.

6. GMC Acadia

I likhet med Subaru Ascent tilbyr GMC Acadia også mer kraft og yter mye bedre enn Jeep Grand Cherokee. Denne mellomstore crossover SUV har en toppfart på 131 mph, og den kan akselerere fra 0 til 60 mph på bare 6.1 sekunder. Til tross for å være en flott off-road SUV med familievennlige funksjoner, har Jeep Grand Cherokee bedre og mer avanserte funksjoner.

  Er Jeep Cherokee en god bil?

7. Ford Explorer

Ford Explorer tilbyr god komfort på veien, men det er ikke en kamp for Jeep Grand Cherokee off-road. Men når det gjelder pålitelighet, effektivitet og enkelt vedlikehold, er Ford Explorer den bedre bilen. I tillegg er Ford Explorer langt raskere med en toppfart på 146 mph, og den kan akselerere fra 0 til 60 mph på bare 5.9 sekunder.

8. Land Rover forsvarer

Land Rover Defender er en annen bil som ligner på Jeep Grand Cherokee. Den tilbyr enestående on-and-off-road evner. Det er enda en bedre offroader enn Jeep Grand Cherokee. Takket være den overlegne bakkeklaringen og toppfunksjonene. Det er også kraftigere, men dyrere enn Jeep Grand Cherokee.

Faq

Er Jeep Grand Cherokee pålitelig?

Nei, Jeep Grand Cherokee er ikke pålitelig. I stedet er det en av de minst pålitelige Jeep-modellene på markedet. Mange pålitelighetsbyråer har gitt den en pålitelighetsscore under gjennomsnittet. Dette betyr at vedlikehold og reparasjon av denne SUV-en kan være ganske kostbart.

Hva er de vanligste problemene med Jeep Grand Cherokee?

Jeep Grand Cherokee er perfekt for ulendt terreng, og den gir god komfort. Likevel kommer det også med flere problemer som interesserte kjøpere bør vite om. Noen av de vanligste problemene med Jeep Grand Cherokee er elektriske problemer, motor stalling under kjøring, sviktende TIPM, og skinn dashbordet rynker opp.

Er det dyrt å vedlikeholde Jeep Grand Cherokee?

Vedlikehold av Jeep Grand Cherokee er ganske dyrere enn de fleste av sine rivaler. I gjennomsnitt vil det koste rundt $ 10.484 for vedlikehold og reparasjoner i løpet av de første 10 årene av eierskapet. Som forventet er dette mer enn bransjens gjennomsnitt på rundt $ 1,351. 

  Hvilken Jeep er best til daglig bruk?

Hvor lenge varer Jeep Grand Cherokee?

I gjennomsnitt varer Jeep Grand Cherokee mellom 150.000 og 250.000 miles. Det er også anslått at bare 0.9% av alle Jeep Grand Cherokee SUVer varer over 200,000 XNUMX miles. Likevel har noen eiere registrert over 300.000 miles, noe som er en flott prestasjon. Totalt sett er Jeep Grand Cherokee en av de minst holdbare Jeep-modellene.

Hva er den minst pålitelige Jeep Grand Cherokee?

Jeep Grand Cherokee regnes av mange pålitelighetsbyråer som den minst pålitelige Jeep-modellen. Likevel har noen modellår vært bedre enn andre. Tittelen for det minst pålitelige Jeep Grand Cherokee-modellåret går til 2014 Jeep Grand Cherokee. Andre upålitelige modellår inkluderer modellårene 2015 og 2011.

Bunnlinjen

Jeep Grand Cherokee er ikke bare en utmerket off-road SUV, men den tilbyr også komfort. Men hvis du leter etter effektivitet, lasteplass, ytelse, pålitelighet og total verdi for pengene, er det andre alternativer å velge mellom.

Listen over biler vi har gitt ovenfor lar interesserte kjøpere velge en mellomstor SUV som ligner på Jeep Grand Cherokee, men med litt forskjellige funksjoner.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter