Biler som ligner på Jeep Patriot

Jeep Patriot

Jeep Patriot er en utmerket terrengbil med flere utstyrsnivåer å velge mellom. Dessuten er det rimelig, men romslig med anstendig lasteplass. Likevel, hvilke biler ligner på Jeep Patriot?

Biler som ligner på Jeep Patriot er Jeep Compass, GMC Terrain, Jeep Renegade, Ford Escape, Kia Sportage, Subaru Forester, Honda CRV og Hyundai Santa Fe. Så hvis du er forelsket i Jeep Patriot, men vil ha et rimeligere, drivstoffeffektivt eller pålitelig alternativ, kan du sjekke ut disse bilene.  

Hvilke biler ligner på Jeep Patriot?

Jeep Compass

Jeep Compass er veldig lik Jeep Patriot på mange måter. Først og fremst er Jeep Compass bygget for terrengkjøring, som er det samme som Jeep Patriot. Dessuten er begge bilene kompakte, men har mange avanserte funksjoner.

Tvert imot er Jeep Compass mye større enn Jeep Patriot. Videre er det mye raskere da det kan akselerere fra 0 til 60 mph på bare 9.75 sekunder med en toppfart på 124 mph. På den annen side har Jeep Patriot en toppfart på 112 mph, og den kan akselerere fra 0 til 60 mph på 92 sekunder.

Jeep Renegade

I motsetning til Jeep Compass er Jeep Renegade ganske mindre enn Jeep Patriot. Imidlertid er den også bygget for kjøring på og utenfor veien. Til tross for at den er liten, tilbyr Jeep Renegade mer kraft enn Jeep Patriot. Dette skyldes at motoren leverer opptil 180 hk sammenlignet med 172 hk produsert av Jeep Patriot.

Dessuten er Jeep Renegade også mer drivstoffeffektiv enn Jeep Patriot, da den har en kombinert EPA-vurdering på 26 mpg, sammenlignet med 22 mpg i Jeep Patriot.

Ford Flukt

En annen bil som ligner på Jeep Patriot er Ford Escape. Ford Escape er ikke bare en kompakt SUV, men det er også en fem-seters med en syv-seters alternativ som Jeep Patriot. Dessuten kommer disse to bilene med lignende motorer.

  Vanlige problemer med Jeep Compass

I tillegg er Ford Escape utstyrt med en 2,5-liters rekke-4-motor som yter opptil 200 hk, mens Jeep Patriot har en 2,4-liters rekke-4-motor som leverer opptil 172 hk. Jeep Patriot er imidlertid litt mer avansert enn Ford Escape, mens Ford Escape er mer drivstoffeffektiv.

GMC-feltet

GMC Terrain er en kompakt SUV som Jeep Patriot. Likevel er det ganske romslig med større lasterom enn Jeep Patriot. Videre er det mer drivstoffeffektivt enn Jeep Patriot. Denne bilen mangler imidlertid kraft og vil ikke fungere eksepsjonelt off-road. Dette er fordi den kommer med en 1.5-liters turboladet motor som er noe skuffende.

Likevel er det morsomt å kjøre med mange tekniske funksjoner. Det er også vakkert designet og ser mer tiltalende ut enn Jeep Patriot.

Subaru Forester

Subaru Forester er en perfekt kompakt SUV for sjåfører som ønsker ytelse og effektivitet i samme bil. Den er også perfekt for allværskjøring, noe som gjør den til et perfekt alternativ for Jeep Patriot. Men i motsetning til Jeep Patriot, kan Subaru Forester bare plass til opptil fem personer.

Dessuten kommer Subaru Forester med firehjulsdrift som standard, mens Jeep Patriot leveres med firehjulsdrift som standard. Det er også mer effektivt med en kombinert EPA-vurdering på 29 mpg, mens Jeep Patriot har 22 mpg.

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe er veldig lik Jeep Patriot da de er utstyrt med lignende motorstørrelser. Mens Jeep Patriot kommer med en 2,4-liters rekke-4-motor med 172 hk, kommer Hyundai Santa Fe med en 2,5-liters rekke-4-motor med 191 hk. Begge bilene er også kompakte med en anstendig hytte og lasterom.

  Hvilken Jeep er best til daglig bruk?

Men som forventet er Hyundai Santa Fe mer drivstoffeffektiv og mye billigere enn Jeep Patriot. Dessuten er det mer pålitelig og billigere å vedlikeholde.

Kia Sportage

Kia Sportage er en annen flott lignende bil til Jeep Patriot. Mens begge bilene er kompakte SUV-er, presterer Kia Sportage langt bedre på veien, mens Jeep Patriot presterer best offroad. Begge bilene har utmerket bakkeklaring, selv om Jeep Patriot er litt høyere fra bakken enn Kia Sportage.

Når det gjelder generell ytelse og effektivitet, er Kia Sportage langt bedre enn Jeep Patriot. Ikke bare kommer Kia Sportage med en kraftigere motor, men den har også bedre drivstofføkonomi.

Honda CRV

Hvis du vil ha en kompakt SUV som ligner på Jeep Patriot, men med bedre drivstoffeffektivitet og pålitelighet, er Honda CRV et av de beste alternativene. Denne bilen leveres med en 1,5-liters motor som leverer opptil 190 hk. Den har også en EPA-vurdering på 29 mpg, og den er mye billig å vedlikeholde enn Jeep Patriot.

FAQ

Er Jeep Patriot en pålitelig bil?

Nei, Jeep Patriot er ikke en pålitelig bil. Dette er fordi det kommer med flere problemer, og mange pålitelighetsbyråer gir den en gjennomsnittlig pålitelighetspoeng. For eksempel gir JD Power den en poengsum på 2,5 av 5,0. Dessuten har Jeep Patriot også lav annenhåndsverdi.

Hvor lenge varer Jeep Patriot?

Det kommer an på hvor godt du vedlikeholder bilen. Med riktig vedlikehold og omsorg vil Jeep Patriot vare i mer enn 150.000 miles. Likevel har noen Jeep Patriot-eiere rapportert at bilene deres varer i mer enn 250,000 XNUMX miles. Dessuten, for at bilen skal vare enda lenger, bør gode kjørevaner utøves.

  Vanlige problemer med Jeep Gladiator

Er det dyrt å vedlikeholde Jeep Patriot?

Ja, vedlikehold av Jeep Patriot er ganske dyrere enn de fleste av konkurrentene. I gjennomsnitt koster Jeep Patriot rundt $ 596 for å reparere og vedlikeholde årlig. Dette er mer enn den gjennomsnittlige vedlikeholdskostnaden for mellomstore SUVer på $ 521. Derfor bør interesserte kjøpere være klare til å bruke mer på reparasjon og vedlikehold.

Hva er de vanlige problemene med Jeep Patriot?

Jeep Patriot er en slitesterk og kraftig SUV med mange fantastiske funksjoner. Men som de fleste biler, kommer Jeep Patriot også med flere problemer som interesserte kjøpere bør vite om. Vanlige problemer med Jeep Patriot inkluderer vannlekkasje i kabinen, for tidlig CVT-feil, overføringsproblemer og motorproblemer. 

Sammendrag

Jeep Patriot er en fin kompakt SUV med fine funksjoner og en anstendig hytte og lasterom. Denne bilen er imidlertid ikke drivstoffeffektiv, pålitelig eller billig å vedlikeholde. Så hvis du leter etter en perfekt erstatning for Jeep Patriot, kan du velge en av de ovennevnte kompakte SUV-ene med de funksjonene du ønsker mest.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter