BMW 2-serien pålitelighet

Moro for kjøreentusiasten, 2-serien har en kupé og gran kupp kroppen former. Coupe kroppen er basemodellen, og den har mye å tilby for bilentusiaster. Kjøretilstedeværelsen på veien er definitivt en head-turner. Stabiliteten til alle BMWs er alltid utrolig, og 2-serien er heller ikke noe unntak.

Oversikt

2-serien har også en M-modell som har et AWD-system, noe som vil øke kjørestabiliteten betydelig. Basen 2-serien 230i kupé kommer inn rundt $ 37,000 med en 4-sylindret 2.0 L B48 motor, som produserer 255 hestekrefter. M-modellen har en stor 3,0 L 6-sylindret B58-motor, som produserer 382 hestekrefter. Dette er helt klart et veldig godt motoroppsett som vil tilby ekstremt gode turer.

Pålitelighet

Tyske biler har alltid vært pålitelige alternativer for mennesker, på grunn av deres overlegne forskning og utvikling, veigrep og delkvalitet. 2-serien er også en veldig pålitelig bil, og BMW kompromitterte ikke noe i bilen. 2-serien har vært en av de mest pålitelige bilene i 2016 og 2019, ifølge Forbrukerrapporten.

Pålitelighetsvurderingene på denne bilen er like gode som kjørekvaliteten på bilen er bekymret. Ifølge J.D Power er bilen ekstremt pålitelig, og de ga den en poengsum på 82 av 100. Dette er ekstremt bra og beviser holdbarheten.

Sikkerhet

Når vi snakker om sikkerheten til bilen, skuffer ikke 2-serien selv i denne avdelingen. Bilen har alle sikkerhetsfunksjonene som alle kan ønske seg som kollisjonsputer, trekkraft kontroll, lane-keeping assist, elektronisk stabilitet, brems assist, etc. Den har en utmerket sikkerhetsscore på 9,5 av 10.

  Er Porsche Boxster en pålitelig bil?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold av denne typen biler er veldig viktig hvis du vil oppleve samme type kvalitet gjennom hele bilens liv. Selv om delenes kvalitet er veldig bra, er delene veldig dyre å reparere hvis noe går i stykker. Bilen vil koste deg rundt $ 13,000 XNUMX på 10 år, noe som er omtrent bare mer enn $ 1,000 per år.

FAQ

Er BMW 2-serien en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

BMW 2-serien er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i BMW 2-serien?

BMW 2-serien er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact Cars

Hva er hestekreftene i en BMW 2-serie og har den en turbo?

BMW 2-serien har 248 hestekrefter og 258 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i BMW 2-serien?

13,8 kubikkfot ( 0,391 m3 )

Hvilken type hjul har den?

BMW 2-serien har 17 X 7.5 tommers aluminium forhjul og 17 X 7.5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange miles kan en BMW 2-serie vare?

Med riktig vedlikehold kan de fleste BMW-biler vare mellom 200.000 og 250.000 miles. Etter hvert som kjøretøyet blir eldre, vil det trenge regelmessig vedlikehold. Vanlige deler som kjølevæskesystem, elektriske vinduer og batteri må også byttes ut.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter