BMW 6-serien Gran Turismo pålitelighet

Gran Turismo-modellen ble lansert i 2017, og er den fjerde generasjonen av 6-serien. Dette ble avviklet i USA. Bilen er imidlertid for stor til ikke å legge merke til det. Gran Turismo kroppsform har denne utøvende bilen med en høy ytelse motor og førsteklasses kvalitet interiør.

Oversikt

Basen, som er kjent som 630i, har en 4-sylindret 2,0 L B48-motor som lager 255 hestekrefter og kan gå fra null til 62 mph på bare 6,3 sekunder. Dette er enormt opp til merket for en basemodell, og bilen har også en M-modell. M-modellen, 640i, som er en høyytelsesmodell av denne bilen, har en 3,0 L 6-sylindret motor og et AWD-system.

Pålitelighet

 I flere tiår har tyske biler vært kjent for sine svært undersøkte pålitelige biler, men de har redusert påliteligheten gjennom årene. BMW-bilene har imidlertid vært usedvanlig pålitelige. 6-serien er et eksempel på dette.

Bilen fikk en usedvanlig god vurdering når det gjelder pålitelighet. Den har 4 av 5 stjerner i pålitelighet og sikkerhet, noe som sikrer kvaliteten og holdbarheten. Dette er hovedsakelig på grunn av motoren og bygget kvalitet på bilen. Den samme motoren har også blitt brukt i andre BMWs, og den har vist seg veldig pålitelig gjennom årene.

Sikkerhet

Sikkerheten til biler bør være svært viktig, og tyske bilprodusenter tar virkelig dette på alvor. Sikkerhetsfunksjonene som finnes i BMW-biler har vist seg veldig bra. Euro NCAP ga 6-serien GT hele fem stjerner av fem og inkluderer sikkerhetsfunksjoner som fotgjengersikkerhet, autonom nødbremsing, intelligent hastighetsassistanse, kjørefeltstøttesystemer, kollisjonsputer, etc.

  Porsche mot BMW: Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold av BMWs er en veldig viktig ting å gjøre hvis du vil oppleve samme type kjøreglede gjennom hele bilens liv. Den gjennomsnittlige årlige vedlikeholdskostnaden for 6-serien GT er rundt $ 2,000. Dette er unektelig veldig høyt, men dyre biler trenger dette vedlikeholdsnivået.

FAQ

Er BMW 6-serien Gran Turismo en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

BMW 6-serien Gran Turismo er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i BMW 6-serien Gran Turismo?  

BMW 6-serien Gran Turismo er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en BMW 6-serie Gran Turismo  og har den en turbo?    

BMW 6-serien Gran Turismo har 335 hestekrefter og 332 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har BMW 6-serien Gran Turismo?  

13,72 cm (5,4 tommer)

Hvilken type hjul harden?  

BMW 6-serien Gran Turismo har 19 X 8.5 tommers aluminium forhjul og 19 X 8.5 tommers aluminium bakhjul.

Er BMW 6-serien GT avviklet?

BMW 6-serien ble rolig pensjonert. BMW 6-serien ble rolig avviklet i 2019 til fordel for 8-serien, på grunn av forbrukernes etterspørsel.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter