BMW 4-serien Gran Coupe Pålitelighet

Denne skjønnheten er utstyrt med alt en bilentusiast kan be om. Bilens design er så elegant og edgy at alle kan bli forelsket i denne bilen og dens form. Gran coupe-modellen er heller ikke annerledes enn noen annen 4-serie modell når det gjelder ytelse. Den har alt fra overlegen håndtering til rask kraft.

Oversikt

Ytelsesmessig kan denne bilen tilby mye. Det er en enkel 430i-modell, og så er det et dyr M440i xDrive-modell med AWD-system. 430i har en 2,0 L 4-sylindret twin-turbo-motor som produserer 255 hestekrefter. Og så er det M-modellen med bedre luksus og kraftigere 3,0 L 6-sylindret motor som produserer massive 382 hestekrefter.

Pålitelighet

4-serien er kjent for sin pålitelighet, og gran coupe-modellene er ikke noen unntak. Disse modellene er akkurat som andre BMW-biler med ekstremt holdbare motorer og kvalitetsdeler. Bilen har heller ingen store vanlige feil, og den er pålitelig nok til å kjøre som en daglig kjøretur

Når det gjelder pålitelighetsvurderinger, har bilen en 81 av 100 score av J.D-strøm. Dette gjør det til en av de mest pålitelige luksusbilene fordi luksusbiler vanligvis ikke har en veldig god pålitelighetspoeng hvor som helst. Dette betyr imidlertid ikke at bilen er uten feil eller problemer.

Sikkerhet

BMW er kjent som ekstremt god i sikkerhetsfunksjoner. Gran coupe har alle slags aktive og passive sikkerhetsfunksjoner. Når det gjelder krasjsikkerhet, har den kollisjonsputer. Hvis vi snakker om forebyggende sikkerhetsfunksjoner, har den elektronisk stabilitet, kjørefeltsassistanse, fotgjengersikkerhet, blindpunktovervåking, etc.

  Chevrolet Spark pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Disse luksusbilene krever sikkert mer vedlikehold enn noe annet kjøretøy. Kvaliteten på delene er veldig bra, men disse koster også mye hvis de skal byttes ut. Hvis du ønsker å eie dette kjøretøyet, må du holde nesten $ 1,000 til side de første 5 årene, og det kan til og med gå til $ 2,000 per år etter 5 år.

FAQ

Er BMW 4-serien Gran Coupe en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonenbil?  

BMW 4-serien Gran Coupe er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i BMW 4-serien Gran Coupe?  

BMW 4-serien Gran Coupe er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en BMW 4-serie Gran Coupe  og har den en turbo?    

BMW 4-serien Gran Coupe har 320 hestekrefter og 330 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul harden?  

BMW 4-serien Gran Coupe har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter