BMW 1-serien pålitelighet

1-serien er en kompakt executive klasse serien av BMW. BMW trenger ingen introduksjon på grunn av sin morsomme kjøring og luksus interiør. 1-serien har alltid vært BMW familien budsjett biler serien. Eierne kan oppleve all BMW stabilitet og premium se på en budsjettpris uten kompromisser på kvalitet.

Oversikt

BMWs er kjent for sin veistabilitet og har det gøy mens du kjører. BMW lager ekstremt godt undersøkte biler, og det var dette de gjorde i 1-serien. Dette er tredje generasjon av 1-serien og den tilgjengelige modellen er F40. Den har både bensin- og diesel turbomotorer. det er en M-modell av denne serien kalt M135i som kan produsere 302 hestekrefter.

Pålitelighet

1-serien har alltid vært pålitelige familieturer. Hatchbacks er gode i kvalitet og bygget er også anstendig. BMW bruker alltid den beste typen deler i bilene sine, som varer lenger enn noe annet budsjettkjøretøy. Totalt sett er det et imponerende kjøretøy.

Når det gjelder pålitelighetsvurderingene til bilen, har F40 4 stjerner av 5. Dette er en ekstremt god poengsum, og dette beviser sin verdi. Motorene som brukes i bilen har vært veldig gode, og de har ikke vist noen alvorlige feil før nå.

Sikkerhet

Hvis vi snakker om sikkerheten til bilen, vet vi alle at tyske bilprodusenter elsker sikkerhetsfunksjoner i bilene sine. 1-serien er også blant dem. Euro NCAP har vurdert bilen med 5-stjerner, og den har alle sikkerhetsfunksjoner alle trenger.

  Bentley Mulsanne Speed Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Hvis vi snakker om vedlikehold av bilen, er den noe høyere enn andre budsjettbiler som Toyotas eller Hondas, men kvaliteten er mye bedre. Når vi snakker om vedlikeholdskostnadene, vil bilen koste deg rundt $ 800 til $ 1,000, avhengig av din type kjøring og regelmessig vedlikehold.

FAQ

Er BMW 1-serien en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonenbil?  

BMW 1-serien er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i BMW 1-serien?  

BMW 1-serien er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact

Hva er hestekreftene i en BMW 1-serie og har den en turbo?    

BMW 1-serien har 320 hestekrefter og 317 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Turbocharged Gas I6 med en forskyvning på 3.0L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul harden?  

BMW 1-serien har 18 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 18 x -TBD-tommers aluminium bakhjul.

Har BMW 1-serien problemer?

Noen få tilbakekallinger er utstedt for 1-serien: et problem med bakakselen, strømassisterte bremser, sidekollisjonsputer og strammere problemer, samt en potensiell brannfare med dieselmotorer.

Er en brukt BMW 1-serie et godt kjøp?

BMW 1-serien er et populært valg blant bruktbilkjøpere. 1-serien er et billigere alternativ enn 3-serien, men det føles like godt å kjøre. Imidlertid overser folk ofte den lille støvelen som kan være vanskelig å laste. Selv om den bakre benplassen ikke er så god som noen hatchback på denne størrelsen eller til og med 3-serien, er den fortsatt tilstrekkelig.

  Er det en dårlig idé å kjøpe en brukt BMW?

Hvorfor ble BMW 1-serien avviklet?

På grunn av utilstrekkelig etterspørsel tilbys ikke 1-serien mer med en tredørs modell eller en sekssylindret motor. Inngangsnivået bensin BMW 118i har 140 hk. M135ixDrive, som har 306 hestekrefter, er i motsatt ende av prisspekteret. Det koster 49 100 euro.

Når hadde BMW 1-serien en ansiktsløftning?

I 2004 ble den originale BMW 1-serien lansert. Den fikk en ansiktsløftning i 2007. Det var imidlertid først i 2007 at verden aksepterte at dette var en ekte BMW. Den andre generasjonen av BMW 1-serien vil bli introdusert i 2011.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter