Buick LaCrosse Pålitelighet

LaCrosse er en elegant designet mellomstore sedan med veldig god kjøredynamikk. Den har en god blanding av teknologifunksjoner blandet med seter av førsteklasses kvalitet. Det er ingen luksusbil, men det gir den veldig sterke essensen av et luksuskjøretøy. I tillegg til dette er det også en lite vedlikehold og sikker pålitelig bil.

Oversikt

Bilen er i seg selv i sin tredje generasjon, men Buick USA avviklet den i 2019. De introduserte også et AWD-system i den amerikanske versjonen. I USA introduserte Buick en hybridmodell og en 3,6 L motormodell av tredje generasjon. Imidlertid er LaCrosse fortsatt en bestselger i Kina.

Pålitelighet

Ved å kjøpe en mellomtone budsjettbil, ser folk ofte på pålitelighetsfaktoren fordi de vil at denne bilen skal være deres daglige kjøretur og ikke forårsake problemer hele tiden. Buick har hatt en anstendig historie når det gjelder pålitelighet. De er ikke stygge og premium nok til å nytes mens du kjører.

LaCrosse følger Buicks fotspor, og det er pålitelig nok til å fortsatt kjøpe i USA. Bilen har en over gjennomsnittet pålitelighet score på 3.5 ut av 5 av J.D Power. Bilen har en samlet poengsum på 8,1, og den skinner i sikkerhets- og vedlikeholdsavdelinger.

Sikkerhet

LaCrosse tilbyr veldig god sikkerhet, og det også til sin rimelige pris. Den hadde en 5-stjerners vurdering av NHTSA og presterte pent i kollisjonstester. Den tredje generasjonen hadde til og med nye sikkerhetsfunksjoner som førerassistenter, og enda bedre kollisjoner og rollover-beskyttelse.

  Buick Encore GX Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnaden i rimelige biler er alltid lavere enn full luksusbiler. LaCrosse har også en lignende vedlikeholdskostnad som andre Buick-biler, og det er rundt $ 500 årlig. Dette inkluderer også eventuelle store reparasjonskostnader. Videre har bilen også svært mindre sjanser for å få noen store reparasjoner, så den årlige vedlikeholdskostnaden vil være enda lavere enn $ 500.

FAQ

Er Buick LaCrosse  en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?  

Buick LaCrosse er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i Buick LaCrosse?  

Buick LaCrosse er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Buick LaCrosse  og har den en turbo?    

Buick LaCrosse har 310 hestekrefter og 268 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V6 med en forskyvning på 3.6L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul harden?  

Buick LaCrosse har 19 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 19 x -TBD- tommers aluminium bakhjul.

Har Buick LaCrosse  problemer?

Buick ser ut til å ha løst problemene med tredje generasjon LaCrosse, og det er svært få klager på denne nye generasjonen. Det er ingen motorproblemer som var så utbredte eller farlige som modellene fra 2008 og 2011. Disse bilene er imidlertid ikke perfekte.

Hvor mange miles varer en Buick LaCrosse? 

Buick LacCrosse sedan er godt bygget og kan vare fra 200,000 til 250,000 miles med godt vedlikehold og trygge kjørevaner. LaCrosse har en estimert levetid på 13-17 år basert på 15 000 miles per år. Dette er før det trenger dyre reparasjoner eller brudd.

  Hva er de beste luksusbilene for sikkerhet og pålitelighet?

Er Buick LaCrosse  en god bruktbil?

Den 2019 LaCrosse er en utmerket brukt bil. Du kan finne LaCrosse-modeller som har kraftige V6-motorer hvis du verdsetter ytelse mer enn drivstofføkonomi. Sedan er komfortabel og tilbyr rikelig med sitteplasser. Den har også mange brukervennlige teknologier.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter