Buick Regal Pålitelighet

Bilen er ganske kjent for sin kroppsdesign og romslig interiør. Bilen er imidlertid ikke den mest luksuriøse hvis vi sammenligner den med de andre luksusbilene. når det gjelder pålitelighet, bilen utfører ekstremt fint, og det er en lite vedlikehold sedan.

Oversikt

Regal har vært i det amerikanske markedet i flere tiår. Bilen kom i 2,0 L turbomotorer, og det er to kroppsformer tilgjengelig for bilen. Det er en liftback-form, som har en veldig nyttig støveldør i hatchback-stil, og så er det en stasjonsvogn. Bilen ble avviklet i 2019, men du kan fortsatt kjøpe denne bilen.

Pålitelighet

Pålitelighet og pålitelighet av bilene er et viktig aspekt ved å kjøpe en bil. Buicks biler er ofte veldig kjent for sin pålitelighet. Disse bilene er ikke de mest luksuriøse som Cadillac, men de betegnes som premiumbiler. Merkepåliteligheten er 3,5 av 5,0, noe som kalles bra.

Regal, som mange andre Buick-biler, er en veldig pålitelig bil. J.D Power, som er en stor organisasjon for gjennomgang av bilens pålitelighet, har vurdert regalen med en 91-poengsum av 100, som betegnes som best. Dette er hovedsakelig på grunn av sin ugunstige motor og lave vedlikeholdskostnader.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhetsaspektet, fungerer Buick-bilene anstendig i dette også. Regal har en 5-stjerners sikkerhetsvurdering. Dette er hovedsakelig på grunn av sikkerhetsfunksjonene. Imidlertid er mange førerassistansefunksjoner ikke standard, så de koster mye. Funksjoner for førerassistanse inkluderer kollisjonsadvarsel, kjørefeltsassistanse og hastighetskontroll.

  Buick Envision pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Buick biler er ikke de høyeste vedlikeholdsbilene. Regal har en pålitelig motor og andre deler er også av god kvalitet. For årlig vedlikehold vil bilen koste rundt $ 500 for alt vedlikehold og reparasjon. I tillegg til dette er det også en garanti tilgjengelig som ytterligere vil hjelpe.

FAQ

Er Buick Regal en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevetbil?  

Buick Regal er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i BuickRegal?  

Buick Regal er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Midsize

Hva er hestekreftene i en Buick Regal  og har den en turbo?    

Buick Regal har 259 hestekrefter og 295 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Turbocharged med en forskyvning på 2.0L / Drivstoffsystemet er direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i BuickRegal?  

14,2 kubikkfot ( 0,402 m3 )

Hvilken type hjul harden?  

Buick Regal har 18 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 18 x -TBD-tommers aluminium bakhjul.

Hvilke problemer har Buick Regals?

Buick Regals hyppigste motorproblemer inkluderer at motoren slår seg av og stopper mens du kjører, kjører grovt, timing kjedeproblemer, mister strøm mens du kjører og motoren banker når motoren er kald startet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter