Buick Regal TourX Pålitelighet

Stasjonsvognene er laget for å frakte flere passasjerer og bagasje. TourX  er en utgave av Regal-serien, som er veldig pålitelig og stilig. Vognen har et nesten luksuslignende interiør og fantastisk kjøredynamikk. Dette er en komplett familiebil å eie.

Oversikt

Dette er en fantastisk tur som konkurrerer med mange andre store rivaler som BMW 3-serien eller Volvo V60. Det tilbyr et stort lasterom på 73,5 kubikkfot. Det er ingen kompromisser i kjøredynamikken, og bilen tilbyr et AWD-system for å øke veistabilitet og trekkraft. Motoren som brukes i bilen er en 2,0 L 4-sylindret som produserer 250 hestekrefter.

Pålitelighet

Pålitelighet er en avgjørende faktor når du kjøper en familiebil fordi folk vil ha en holdbar og avhengig bil for familiene sine. Folk ser mange ting i en pålitelig bil fra sin avhengige motor til sin faste kropp. Buick har alltid vært et pålitelig merke, og det har en god pålitelighetsrangering på 3,5 av 5,0. Imidlertid har folk klaget over mangelen på et luksuriøst interiør.

Regal-serien er blant de mest pålitelige seriene i Buick. TourX  har en flott motor, som vil vare i mange år, og den bygde kvaliteten er også god. J.D Power, som er en av de største  bilvurderingsorganisasjonene, har vurdert bilen med en poengsum på 91 av 100.

Sikkerhet

TourX  tilbyr mange aktive og passive sikkerhetsfunksjoner. Blant driverassistansefunksjonene inkluderer funksjoner stabilitetskontroll, kjørelamper på dagtid, overvåkingssystem for dekktrykk, blokkeringsfrie bremsesystemer, etc. Videre, for krasjsikkerhet, inkluderer funksjonene kollisjonsputer, kollisjonsvarsel, etc.

  Ford Taurus pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold er et stort perspektiv på å kjøpe en bil. folk kan kjøpe eller lease en dyr bil, men de er ikke villige til å betale heftige regninger på vedlikehold og reparasjon. TourX  har lave vedlikeholds- og driftskostnader. Det ville trenge rundt $ 600 til $ 700 årlig for vedlikehold. Dette er betydelig lavere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Er Buick Regal TourX  en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?  

Buick Regal TourX er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i Buick Regal TourX?  

Buick Regal TourX er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Small Station Wagon

Hva er hestekreftene i en Buick Regal TourX  og har den en turbo?    

Buick Regal TourX har 250 hestekrefter og 295 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Turbocharged Gas I4 med en forskyvning på 2.0L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?  

Buick Regal TourX har 18 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 18 x -TBD- tommers aluminium bakhjul.

Hvorfor sluttet Buick å lage TourX?

Autoblog rapporterer at det ikke er nok etterspørsel til å fortsette produksjonen, så Buick har sluttet å lage disse modellene i Amerika. TourX-vognen er undervurdert.

Hvor er Buick TourX  laget?

Buick Regal TourX ble laget i Tyskland. Det ble inspirert av en Opel-modell, et europeisk merke som en gang var en del av General Motors.

  Mercedes AMG CLS 63 S - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Har Buick Regal TourX  en tredje rad?

Denne vognen inkluderer ikke en tredje rad. Dette kjøretøyet er ideelt for enslige, par eller små familier. Den har plass til 4 personer, eller 5 hvis det er mindre passasjerer.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter