Buick Cascada Pålitelighet

En 2-dørs kabriolet, først lansert av Opel, og en lignende variant ble lansert av Buick i 2016. Cascada har en nydelig stoff topp, som kan åpnes. Bilen er elegant designet for å ta en tur og konstruert for å gjøre den helt pålitelig, med ekstremt nydelige turer.

Oversikt

Cascada har en kvalitetskjøringsdynamikk med sin raske motor. Cascada ble avviklet i 2019, men før det kom den i tre trimnivåer, som også inneholdt en sportsmodell. Imidlertid hadde alle trimnivåer den samme 1,6 L turbo 4-sylindrede motoren, noe som gjorde 200 hestekrefter. Dette var en spennende tur og kan fortsatt kjøpes i markedet for bruk.

Pålitelighet

Påliteligheten til biler er en avtalebrytende faktor i å kjøpe biler. Folk foretrekker vanligvis biler med høy pålitelighet enn omvendt. Buick har et anstendig pålitelig bilmerke gjennom hele sin eksistens og partnerskap med GM-motorer. Buick har en god pålitelighetsrangering på 4,5 av 5.

Cascada er en kabriolet, en kroppsform som aldri har vært den mest pålitelige bilen, men Cascada har satt sitt preg, og det er ganske bra når det gjelder pålitelighet. Den har en pålitelighetspoengsum på 4,5 av 5 av J.D Power, som er en stor organisasjon. Bygget av bilen er også holdbar nok til å vare i mange år.

Sikkerhet

Kabrioletene er kjent for sin ikke så mye sikkerhetsmåling på grunn av mangel på god strukturell stivhet. Cascada har derimot en fin strukturell stivhet, og det er færre tilfeller av rollovers. I tillegg til dette har bilen barer popup-beskyttelsesfunksjon som kommer i alle fall av en rollover. Videre har den andre standard sikkerhetsfunksjoner

  Buick Luzern Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

De Buick-laget bilene er hovedsakelig ikke så dyre å kjøpe og eie. Disse bilene ble laget for å vare anstendige år, og uten å forårsake mange problemer. Den årlige maksimale vedlikeholds- og reparasjonskostnaden er rundt $ 700. Denne vedlikeholdskostnaden har alt det vanlige vedlikeholdet, eventuelle ikke-planlagte besøk eller andre reparasjonskostnader som bilen står overfor.

FAQ

Er Buick Cascada en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Buick Cascada er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Buick Cascada?

Buick Cascada er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact Car

Hva er hestekreftene i en Buick Cascada og har den en turbo?

Buick Cascada har 200 hestekrefter og 207 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass I4 med en forskyvning på 1,6 L Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Buick Cascada?

9,8 kubikkfot ( 0,278 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Buick Cascada har 20 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 20 x -TBD-tommers aluminium bakhjul.

Er Buick Cascada rask?

Det er ikke superraskt. Selv om Buick Cascada i 2019 ser sporty ut, er det ikke en sportsbil. Det er en cruiser og ikke en bruiser. Kabrioleten med 200 hestekrefter veier 4000 pund. Det er godt spunky og leverer god akselerasjon med svært lite turbo-lag. Buicks tid på 0-60 mph er ikke raskere enn konkurrentene, med over 8,0 sekunder.

  BMW M8 Pålitelighet

Har a Buick Cascada en turbo?

Cascada har en turboladet 200-hestekrefter, 1,6-liters firesylindret motor og seks-trinns autooverføring. Overføringen må ofte søke etter riktig gir, noe som kan redusere effektiviteten og redusere ytelsen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter