Chevrolet Bolt EV pålitelighet

Chevrolet tror på å tilby rimelige og pålitelige biler, og det samme er tilfelle for sine elbiler. Bolt EV er en 5-dørs hatchback laget for å være rimelig for folk som ønsker å minimere karbonutslippene sine. Kjøringen er ekstremt morsom på Bolt EV, og andre funksjoner gjør det verdt det.

Oversikt

Bolt EV kommer med mange nyttige funksjoner som enpedalkjøring, hurtiglading og andre sikkerhetsfunksjoner. Bilen drives av en batteripakke på 66 kWh, som har en estimert rekkevidde på 259 miles, sammen med raske lademuligheter. Bilen er sikkert morsom å kjøre.

Pålitelighet

Pålitelighet er ikke et problem med Chevys fordi de er kjent for å vare og folk stole på Chevrolet. Pålitelighetsvurderingen til Chevrolet er også god med 3.5 stjerner av 5.0. Bolt EV er et elektrisk tillegg til deres utvalg, og det har også gode pålitelighetsvurderinger. J.D Power belønnet Bolt EV med en poengsum på 74 av 100.

Avskrivningssats

Avskrivningen av elbiler er raskere enn vanlige biler. Det samme er tilfellet med Bolt EV, og det avskriver rundt 30% rett etter å ha eier det i 1 år. Det er enda verre, og det mister 50% av verdien etter 5 år.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner og målinger er en nøkkelfaktor i påliteligheten til biler. Folk vil føle seg trygge mens de kjører. Bolt EV har alle Chevys sikkerhetsassistentfunksjoner som fotgjengerbremsing, nødbremsing, frontkollisjonsadvarsel, kjørefeltsassistanse, følgende avstandsindikator, etc.

  Dodge Charger SRT Hellcat pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Folk tror at elbiler ikke trenger noen form for vedlikehold, men dette er ikke sant. Elbiler trenger vedlikehold for styring, dekk, fjæringssystem, bremsesystem, etc. Bolt EV koster rundt $ 2,750 i sine første 5 år. På grunn av færre bevegelige deler er det imidlertid mindre utgifter til reparasjoner, og du må bare fokusere på forebyggende vedlikehold.

FAQ

Er Chevrolet Bolt EV en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

Chevrolet Bolt EV er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Chevrolet Bolt EV?

Chevrolet Bolt EV er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten stasjonsvogn

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Bolt EV og har den en turbo?

Chevrolet Bolt EV har 200 hestekrefter og 266 lb-ft dreiemoment. Motoren er en elektrisk med forskyvning av NA Drivstoffsystemet er: Elektrisk.

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Bolt EV har 17 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 17 x -TBD- tommers aluminium bakhjul.

Hva er problemene med Chevy Bolt?

Problem: Kjøretøyets batteri kan ta fyr. Løsningen: Både en maskinvare- og programvareerstatning er tilgjengelig for å løse problemet. GM vil erstatte alle defekte moduler i 2017-2019 Bolt elbiler, og i 2020-2022 Bolt EV / EUVs.

Hvor lenge vil Chevy Bolt-batteriet vare?

Chevy Bolts batteri vil vare mellom 300 000 og 400 000 miles før det går tom for kapasitet.

  Chevrolet Avalanche pålitelighet

Hva er Chevy Bolt 0 til 60 gang?

0-60 MPH6,3 sek

Er Chevy bolter komfortable?

Den nye Bolt EUV ligner på standarden Chevy Bolt, men har mye mer takhøyde enn standard Bolt EV. Den har også et mye større baksete som tilbyr 3 tommer mer benplass. Lasterommet på 16,3 kubikkfot bak det sammenleggbare baksetet er litt mindre enn de 16,6 i standard bolt ev.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter