Chevrolet Spark EV pålitelighet

Chevrolet har produsert biler som er pålitelige og rimelige for alle. EV-versjonen av Sparks tredje generasjon ble avduket i 2013, og det var Chevrolets første elbil etter 1999. Spark EV ble avviklet i 2016, men det er fortsatt et pålitelig EV-valg for bykjøring.

Oversikt

Spark EV kommer med mange nyttige funksjoner akkurat som den vanlige Spark-modellen. EV har en batteripakke på 21,3 kWh, som gir en estimert rekkevidde på rundt 130 kilometer. Den kommer også med muligheten for hurtiglading, som Den kan lades opptil 80% på bare 20 minutter.

Pålitelighet

En bekymring for mange mennesker, påliteligheten til biler er en viktig ting. Chevrolet har gjort seg bemerket i markedet som et pålitelig bilmerke med en pålitelighetsrangering på 3,5 av 5,0. Det lave vedlikeholdet og rimelige bilene produsert av dem er virkelig et flott alternativ til luksusbiler.

Spark EV har blitt avviklet av Chevrolet, men det er fortsatt tilgjengelig i markedet som en god bruktbil. Det har vært problemer med bilens bremser og elektriske system, men ingen bil er skuddsikker. Spark EV kommer fortsatt som et av de mest pålitelige valgene fra Chevrolet-biler.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner og målinger av en bil er et stort salgsargument. Chevrolet hadde aldri noen større klager om sikkerhetsfunksjonene til bilene sine. Spark EV kommer også med mange flotte førerassistansefunksjoner som dekktrykkkontroll, trekkontroll, blokkeringsfrie bremser og 10 kollisjonsputer.

  Chevrolet Silverado 1500 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold på elbiler er vanligvis ikke veldig dyrt, men disse bilene trenger også vedlikehold. Spark EV har ikke mange bevegelige deler, men den trenger fortsatt omsorg i bremsesystemet, fjæringssystemet, det elektriske systemet og mer. Den gjennomsnittlige årlige vedlikeholdskostnaden inkludert all reparasjonen er rundt $ 445.

FAQ

Er Chevrolet Spark EV en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

Chevrolet Spark EV er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Chevrolet Spark EV?

Chevrolet Spark EV er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact Cars

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Spark EV og har den en turbo?

Chevrolet Spark EV har 140 hestekrefter og 327 lb-ft dreiemoment.

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Spark EV har 15 x 6 tommers aluminium forhjul og 15 x 6,5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge varer et batteri i en Chevy Spark?

Et gjennomsnittlig bilbatteri vil vare i tre til fem år. Kontroller regelmessig Chevrolet Sparks batteri og bytt det ut om nødvendig. Du bør se etter tegn på at batteriet ditt blir for gammelt eller svakt.

Er Chevy Spark EV rask?

Spark EV’s avanserte elektriske motor og batterisystem gir den en toppfart på 90 mph og en rekkevidde på 130 miles. EPA anslår at Spark EV også vil ha en drivstofføkonomi på 119 kombinerte by / motorvei MPGe.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter