Chevrolet Trax Pålitelighet

Chevy er kjent for sin holdbarhet og pålitelighet på grunn av sine lave vedlikeholdskostnader og gode sikkerhetsvurderinger. Trax er en kompakt SUV som har som mål å gi en jevn kjøreopplevelse og romslige sitteplasser for passasjerene. Bilen er god å se på fra utsiden, og behagelig å sitte på innsiden.

Oversikt

Trax er til stede i bare to trim nivåer med sin 1.4 L turbo-motor og mange andre funksjoner. AWD-systemet til bilen gir maksimal glatthet på veien og godt grep på grove stier. Bilen gir også en god drivstofføkonomi på 32 MPG, og prisen på bilen er også ekstremt rimelig.

Pålitelighet

En av de største bekymringene før du kjøper noen bil er påliteligheten. Heldigvis har Chevrolet et godt rykte for pålitelighet på grunn av sine lave vedlikeholds- og eierkostnader. Trax er enda en pålitelig bil av Chevy med sin pålitelighetsgrad på 4.0 ut av 5.0. Bilen har også gode sikkerhetsfunksjoner og vedlikeholdskostnader.

Sikkerhet

Chevrolet hadde aldri noen problemer med sine sikkerhetsvurderinger og funksjoner. Trax har en perfekt poengsum på 5.0 av 5.0 når det gjelder sikkerheten. Bilen presterer bra i sine kollisjonstester. Annet enn det har den sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, ryggekamera, blindpunktovervåking, etc.

Videresalgsverdi

Pålitelighet påvirkes også av videresalgsverdien til en bil. Folk vil kjøpe en bil som vil selge seg ganske pent. Trax har en gjennomsnittlig videresalgsverdi, og den svekker nesten 56% etter 5 år, og rundt 76% etter 10 år.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er ofte ganske heftige i dag på grunn av dyre kvalitetsdeler og komplekse systemer. Chevys er imidlertid fortsatt ikke den dyreste når det gjelder vedlikehold. Trax er en SUV med lite vedlikehold med en vedlikeholdskostnad på $ 488. Delene er også enkelt og billig tilgjengelig i markedet.

  Chevrolet Bolt EV pålitelighet

FAQ

Er Chevrolet Trax  en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?    

Chevrolet Trax er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Chevrolet Trax?    

Chevrolet Trax er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Small Sport Utility Vehicle

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Trax  og har den en turbo?    

Chevrolet Trax har 155 hestekrefter og 177 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Turbocharged Gas 4-Cyl med en forskyvning på 1.4L / Drivstoffsystemet er: Elektronisk drivstoffinnsprøytning.

Hvor stor er bagasjerommet i Chevrolet Trax?    

57,0 kubikkfot ( 1 614 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Chevrolet Trax?     

15,75 cm (6,2 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Trax har 16 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 16 x -TBD-tommers aluminium bakhjul.

Har Chevy Trax  mange problemer?

CarComplaints.com fant ut at Chevrolet Trax, et relativt nytt modellår, har vært plaget av problemer. Nesten 100 eiere har rapportert om problemer med alle modeller. Trax 2016 har det høyeste antallet klager, men varme- og klimaanleggene er de vanligste problemene.

Hvor lenge vil en Chevy Trax  vare?

Denne Chevy SUV kjørelengden er avhengig av hvor godt du tar vare på den. Hvis du vedlikeholder bilen godt, vil de fleste biler vare i minst 100.000 miles. Med riktig vedlikehold kan Traxen vare rundt 200 000 miles. Dette er en betydelig forbedring i forhold til de fleste SUV-er og biler.

Har Chevy Trax  motorproblemer?

Følgende områder har lavere pålitelighetsvurderinger og er mer sannsynlig å gi Trax-eiere problemer: store motorproblemer, mindre overføringsproblemer, drivstoffsystem, drivstoffsystem, elektrisk system, fjæring, bremser og kraftutstyr.

Hvor lenge varer Chevy-motoren?

Så lenge motoren vedlikeholdes riktig, kan Chevy-motorer vare mellom 200.000 og 300.000. Disse motorene kan vare mellom 13 og 20 år hvis de er riktig vedlikeholdt. Brukere på et Chevy-forum hevder at motorer kan vare opptil 400 000 miles med riktig vedlikehold.

  Chevrolet Corvette ZR1 Pålitelighet

Er Chevrolet Trax  en god bil?

Chevy Trax er ikke en flott subcompact SUV. Det er lett å manøvrere og har mange standard infotainmentalternativer, men Chevy Trax ulemper er ikke så imponerende. Interiørmaterialene er ikke veldig gode, og setene i begge radene trenger mer demping.

Hva er galt med Chevy Trax?

Følgende områder er mindre pålitelige og mer sannsynlig å forårsake problemer for Trax-eiere: store motorproblemer, mindre overføringsproblemer, drivstoffsystemproblemer, drivstoffsystemproblemer, fjæring, bremser og kraftutstyr. Eiere rapporterer at deres varme- og klimaanlegg slutter å fungere etter et gjennomsnitt på 24 000 miles.

Blir Chevy Trax  avviklet?

Automotive News rapporterer at Chevy Trax og den nært beslektede Buick Encore vil bli avviklet ved utgangen av 2023. Chevy Bolt EV, og Chevy Bolt EUV, vil angivelig bli avviklet ved slutten av 2023 og 2024 for å gjøre plass til sammenlignbare tilbud som bruker den overlegne Ultium-teknologien.

Hva er den minste Chevy SUV?

Trax er en liten kompakt sporty SUV som ser bra ut og tilbyr komfort. Tilgjengelig Premium Seat Package (kun med LT Convenience Pack) inkluderer skinn trim, oppvarmet foran og bak passasjer seter, og oppvarmet sjåfør og bakre passasjerer.

Hvilken er bedre Equinox eller Trax?

Selv om Equinox og Trax har motorer av tilsvarende størrelse, har Equinox betydelig mer kraft og dreiemoment. Equinox er kortere i lengde og wheelbase, men veier 168 lbs. Premier AWD-trim har en lavere vekt på fortauskanten, slik at Trax kan være mer smidig og Equinox er designet for dynamisk ytelse.

Er Chevy Trax  en god bil for vinteren?

Trax er et pålitelig og trygt vinterkjøretøy når det er riktig utstyrt. Trax’s firehjulsdrift vil gi trekkraft under både lette og moderate snøforhold. Traxen vil ikke fungere godt i dyp snø eller andre ekstreme snøforhold, selv om den har firehjulsdrift.

  Mitsubishi Eclipse - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Hvilke kjøretøy ligner  på en Chevy  Trax?

  • 2022 Kia Soul.
  • 2021 Mazda CX-30.
  • 2022 Kia Seltos. 
  • 2021 Hyundai Kona. 
  • Buick Encore 2020

Hva er Chevy Trax  sammenlignbar med i størrelse?

Den 2020 Chevy Trax er svært lik i størrelse til Buick Encore. Begge modellene har en akselavstand på 100,6 tommer. Den totale lengden på Chevy Trax måler 167,2 tommer. Buick Encore måler på 168,35  tommer.

Er en Chevy Trax  en god første bil?

Trax er et godt valg for din første bil hvis du er en moderne urbanitt. Trax leveres med en 1,4-liters turboladet 4-sylindret motor og en seks-trinns autooverføring. Det genererer 138 hestekrefter og er anslått å få 26 mpg byen og 31 mpg på motorveien ifølge EPA.

Har Chevy Trax  et timingbelte eller kjede?

Chevy Trax har en timingkjede. Timing kjeder er mye lettere å vedlikeholde enn timing belter.

Er Chevrolet Trax  en god familiebil?

Ja, Trax er en flott familiebil. Trax er romsligere enn Buick Encore og Honda HR-V. Trax gir også større bagasjerom enn Encore og HR-V.

Hvilken er større Ford Escape eller Chevy Trax?

Ford Escape er større enn Trax fordi den har en lengre akselavstand. Ford Escape er 66,1 tommer høy og 180,5 tommer bred. Frontsporet måler 62,4 tommer. Chevy Trax er 64,9 tommer høy, 167,2 tommer lang og 60,6 tommer bred.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter