Chevrolet Express pålitelighet

Sikkert, en av de mest berømte kommersielle varebiler, Chevrolet Express er et ganske pålitelig alternativ i sin kategori. Dette har vært i markedet i årevis, og det har god plass til enhver form for bruk. Motoren er kraftig nok med mange av sine gode funksjoner til stede i varebilen.

Oversikt

Det er en av de mest brukte varebilene på grunn av dens evner. Express leveres med 3 typer motorer fra 2,8 L til den største 6,6 L V8-motoren. Den kan bære 12 passasjerer komfortabelt, og maksimalt 15 passasjerer. Chevrolet har forsøkt å maksimere sikkerhetsforanstaltningene til varebilen.

Pålitelighet

Varebiler kjøpes for å brukes i mange år, det er derfor pålitelighet betyr mest i kommersielle kjøretøy. Expressen har et ganske godt rykte i sin kategori, og den rangerer 9 av 21 varebiler, og den har en pålitelighetspoengsum på 3.0 av 5.0.

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring for varebiler, og Chevrolet har gjort mye for Expressen. Det har prestert veldig bra i kollisjonstester. Den har imidlertid ikke mange sikkerhetsfunksjoner for førerassistanse. Når det gjelder rollovers, har den en gjennomsnittlig poengsum på 3 av 5 stjerner. Alt i alt er det bare gjennomsnitt når det gjelder sikkerhet.

Avskrivningssats

Avskrivning bidrar også til å bedømme påliteligheten til en varebil. Expressen har høy avskrivningsrate enn andre varebiler, og den svekker seg rundt 31% like etter 1 år. Etter 5 år svekker den rundt 55%, noe som er mye.

  Hvilken tysk bil er den mest pålitelige

Vedlikehold og reparasjon

Chevys vinner over mange av konkurrentene når det gjelder vedlikehold og ekte eierkostnader. Expressen er enkel å reparere, og de første 5 årene under garantien koster det ikke mye. Etter utløpet av garantien koster det rundt $ 1,000 årlig for alt vedlikehold og mindre reparasjoner eller erstatninger.

FAQ

Hvor mange seter er det i Chevrolet Express?

Chevrolet Express er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Bakhjulsdrift

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Express og har den en turbo?

Chevrolet Express har 276 hestekrefter og 298 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en gass V6 med en forskyvning på 4.3L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Express har 16 x 6,5 tommers stål forhjul og 16 x 6,5 tommers stål bakhjul.

Er en Chevy Express en god bil?

Høyder Stor slepekapasitet, høy nyttelast og valgfri dieselmotor. Lows Gammel interiørdesign, utdaterte infotainmentsystemer, ingen modeller med høyt tak. Verdict Selv om det ikke er så moderne som noen av konkurrentene, er Chevy Express fortsatt i stand til å håndtere tøffe jobber.

Hvor mange miles vil en Chevy Express vare?

I gjennomsnitt vil Chevy Express-varebilen vare 400 000 km. Chevy Express-varebilen vil vare i mer enn 16 år hvis den kjøres i gjennomsnitt 25 000 miles per år. Dette avhenger av hvordan kjøretøyet har blitt behandlet og om forhandleren anbefaler vedlikehold.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter