Chevrolet Suburban Pålitelighet

Om pålitelighet, Chevrolet anses ganske bra, og de er rimelige også. The Suburban er en full størrelse SUV, som kan bære 7 personer lett med mye last også. Denne SUV er også en av de eldste Chevy presenterer, og det er en av de mest pålitelige valgene av vanlige mennesker.

Oversikt

Dette regnes som en av de mest kjente bilene i USA på grunn av utseendet i mange filmer gjennom hele eksistensen. Forstaden er i sin 11. generasjon, og den er til stede i 6 trimnivåer med sitt laveste trimnivå med en 5.3 L V8-motor til den største 6.2 L-motoren.

Pålitelighet

Chevrolet er kjent for sine robuste biler som varer lenger enn noen andre. Forstaden er enda et eksempel på Chevrolets pålitelige SUV-er. den 11. generasjonen, etter drakten fra tidligere generasjoner, fikk en pålitelighetsscore på 83 av 100.

Sikkerhet

Om sikkerhetsmålinger, Chevrolet jobber veldig hardt for å gi de beste bilene. Forstaden har gode resultater i front- og sidekollisjonstester. Bortsett fra kollisjonstester, er sikkerhetsfunksjonene også førsteklasses med førerens hjelpefunksjoner som blokkeringsfrie bremser, elektronisk stabilitet, kollisjonsvarsel, fotgjengerbremsing og flere kollisjonsputer.

Avskrivningssats

Når det gjelder avskrivningsrater, har Chevrolet vanligvis lavere avskrivningsrater enn andre luksusmerker som Cadillac eller BMW. Forstaden presterer også bra på grunn av sin uendelige etterspørsel fra folket, og den devaluerer aldri mye. Selv etter 5 år svekker den rundt 46%, noe som er flott.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold og reparasjon er vanligvis lav i pris i Chevys. Forstaden har vært i markedet, og det er ikke mye komplekst å jobbe med. Delene er lett laget i USA, noe som hjelper til med lavere vedlikeholdskostnader. Årlig tar det opp til en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på mer enn $ 700.

  Chevrolet Tahoe Pålitelighet

FAQ

Hvor mange seter er det i Chevrolet Suburban?

Chevrolet Suburban er en bil med 8 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Firehjulsdrift

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Suburban  og har den en turbo?    

Chevrolet Suburban har 355 hestekrefter og 383 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en gass V8 med en forskyvning på 5.3L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Suburban har 20 x 9.0 tommers aluminium forhjul og 20 x 9.0 tommers aluminium bakhjul.

Hvilke problemer har Suburbans? 

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, dette er klagene med Chevrolet Suburban. Kjøretøy kan oppleve motorproblemer som grov tomgang og vibrasjon, motorbanking eller overdreven oljeforbruk, motorsvikt, motorboding, motorboding og motordød under kjøring.

Hvor mange miles vil en forstadsmotor vare?

En Chevy Suburban som er godt vedlikeholdt bør vare i rundt 200,000 miles og noen ganger til og med 300,000. En Chevy Suburban bør vare i omtrent 15 år hvis du kjører i gjennomsnitt 23 500 miles per kalenderår.

Bør jeg kjøpe en høy kjørelengde Suburban?

Chevy Suburban er en langvarig SUV. Tallrike Chevrolet Forum medlemmer har kjøpt forsteder som hadde mer enn 100,000 miles og opplevd ingen motorproblemer. Du kan fortsatt få mest mulig ut av et kjøretøy med høy kjørelengde, mellom 100,000 og 150,000 miles.

Hvilket år er Suburban den beste?

Chevy Suburban 2019  er det beste modellåret. Den har det laveste antallet klager og har høyere videresalgsverdi.

  McLaren 600LT pålitelighet

Er det noen gode brukte forsteder  tilgjengelig?

Ja! Det er mange brukte forsteder tilgjengelig på nettet. Du finner dem hos forhandlere, private selgere, auksjoner, Craigslist, etc.

Hvor lenge varer Chevrolet-forstaden sammenlignet med lignende bilmodeller?

Den Chevrolet Suburban er en full størrelse SUV som har eksistert i lang tid. Det er også en av de lengstvarende SUV-ene på markedet, med en gjennomsnittlig levetid på 12 år og 7 måneder i henhold til Edmunds.com. Det er mer enn gjennomsnittet for kjøretøy i denne klassen. Forstaden har et rykte som pålitelig, men det kan være dyrt å vedlikeholde.

Bør jeg få en forstad eller Silverado?

Silverado 1500 pickup har et bedre valg hvis du trenger mindre plass, mer kraft til slep og evnen til å frakte tunge, rotete belastninger. Chevy Suburban er et bedre valg hvis du er mer opptatt av å transportere passasjerer og foretrekker å bære tingene dine i en trygg hytte.

Hvilke år var Suburbans  dårlige?

2007 og 2009 var de verste årene for Chevy Suburbans. Hvert år hadde forskjellige problemer. Hvilken er verre? Forstadseiere sendte inn 889 klager på modellåret 2007. Året 2007 hadde også flest problemer med 353.

Er Tahoe eller Suburban bedre?

Forstaden har mer bakre passasjerhøyde og litt mer benplass. Den har også et høyere lastevolum og en lengre akselavstand. Forstaden er også lengre og tyngre enn Tahoe. Tahoe er mindre enn forstaden, men den har større slepekapasitet og nyttelastkapasitet.

  Chrysler Voyager pålitelighet

Er en forstad en god familiebil?

U.S. News kåret 2020 Chevrolet Suburban som finalist i deres Best Large SUV for Families 2020-pris. Den vinnende kombinasjonen av lasterom og passasjerplass, pålitelighet, sikkerhetsvurderinger og positive vurderinger fra bransjefolk ble verdsatt av dem. Det er mange flotte funksjoner som kan brukes av familier.

Hva kan sammenlignes med en Chevy Suburban?

Escalade, forstadens forstads tvilling, har en av de mest avanserte hyttene i ethvert kjøretøy. Nissan Armada har blitt oppdatert for 2021 med sin egen teknologi og styling endringer. Forstaden er også relatert til GMC Yukon XL, som har mange likheter.

Hvor stor trailer kan en forstad trekke?

3750 kg. Så det burde ikke være noe problem med de fleste trailere.

Kan jeg taue en båt med forstaden min?

Ja, men du trenger en spesiell hitch. En standard kulemontering vil ikke fungere.

Hvilket år modeller av Chevrolet Suburban er trygt å kjøpe brukt?

 • Chevrolet forstad 2020
 • Chevrolet forstad 2019
 • Chevrolet forstad 2018
 • Chevrolet forstad 2017
 • Chevrolet forstad 2013
 • Chevrolet forstad 2012
 • Chevrolet forstad 2011
 • Chevrolet forstad 2010
 • Chevrolet forstad 2006
 • Chevrolet forstad 2000
 • 1985 – 1998 Chevrolet Forstad

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter