Range Rover mot Mercedes: Pålitelighet

Hvis du er i markedet for en SUV, er det aldri lett å velge det beste. Noen av de mest kjente og kraftige SUV-ene er fra Range Rover og Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz tilbyr noen av de mest pålitelige luksus-SUVene på markedet. Totalt sett er SUVene mer pålitelige enn Range Rovers. Enten du sammenligner den lille Mercedes-Benz GLC-klasse versus en Range Rover Evoque, den mellomstore SUV GLE-klasse vs. Range Rover Velar, eller den større GLS-klasse vs.  Land Rover Range Rover, Mercedes er fortsatt mer pålitelig i alle klasser.

Den mest pålitelige Mercedes-Benz SUV er GLC-klasse, mens den minst pålitelige Mercedes SUV er GLE-klasse. Den mest pålitelige Range Rover SUV er Range Rover, mens den minst pålitelige er Range Rover Sport.

Bortsett fra pålitelighet, er det flere faktorer du bør vurdere når du kjøper enten en Range Rover eller en Mercedes-Benz SUV. Sjekk ut hvordan forskjellige Mercedes SUV-modeller og Range Rover SUVer sammenligner og finner ut hvilke som er mer pålitelige og bedre generelt.

Range Rover Evoque mot Mercedes-Benz GLC-klasse

Range Rover Evoque har en basispris på rundt $ 46,000 XNUMX, mens Mercedes-Benz GLC-klassen har en basispris på $ 44,250. Så Range Rover Evoque er litt dyrere enn Mercedes-Benz GLC-klassen. Begge disse små SUV-ene er rimelige, og de er fullpakket med mange kvalitets- og luksuriøse funksjoner.

Range Rover Evoque er utstyrt med en 2,0-liters interkjølt turbo premium blyfri I-4-motor, som leverer en maksimal hestekrefter på 246 @5500 rpm. På den annen side kommer Mercedes-Benz GLC-klasse med en 2,0-liters interkjølt turbo premium blyfri I-4-motor, som leverer 255 @5800 rpm.

  Alfa Romeo 4C Pålitelighet

Evoque er også utstyrt med et AWD-system, mens GLC-klassen leveres med et RWD-system. Når det gjelder ytelse, sikkerhet, holdbarhet, pålitelighet og komfort, er GLC-klassen en bedre bil. Når det gjelder terrengaktiviteter og håndtering, er Evoque den ideelle bilen.

Range Rover Velar mot Mercedes-Benz GLE-klasse

Hvis du ikke er interessert i små SUV-er, men ønsker en kraftigere og større SUV, er Range Rover Velar og Mercedes-Benz GLE-Class de beste alternativene. Range Rover Velar har en startpris på $ 78,000 XNUMX, mens Mercedes-Benz GL-klasse har en basispris på 58,300 XNUMX.

Når du ser forskjellen i pris, kan du tro at Range Rover Velar er langt bedre enn GLE-klassen. Dette er imidlertid ikke sant, da Mercedes-Benz GLE-klassen er på nivå med denne britiske SUV-en. Hovedforskjellen er at Range Rover Velar (3,0-liters motor) kommer med en litt større motor enn GLE-klasse (2,0-liters motor).

I tillegg er Range Rover Velar litt kraftigere enn Mercedes-Benz GLE-klasse, da motoren leverer en eksepsjonell 395 hk ved 6500 rpm, sammenlignet med konkurrenten som produserer 255 hk ved 5800 rpm. Men når det gjelder pålitelighet og komfort, topper Mercedes-Benz GLE-klasse fortsatt Velar.

Land Rover Range Rover mot Mercedes-Benz GLS-klasse 

Hvis du er en familieperson og vil ha en kraftig, stor og komfortabel off-road SUV, er Range Rover eller GLS-Class veien å gå. Disse to SUVene er ikke bare kraftige, men er også utstyrt med mange avanserte funksjoner.

Land Rover Range Rover kommer med en basispris på $ 114,800, mens Mercedes-Benz GLS-klasse har en basispris på ca 100,000 XNUMX. Ikke la basisprisen på Mercedes-Benz GLS-klasse lure deg. Til tross for at Range Rover er dyrere, er GLS-klassen fortsatt kraftigere

  Beste Mercedes V8-motor

Når det gjelder komfort, har GLS-klassen mer benplass og takhøyde, noe som betyr at beboerne vil være mer komfortable enn de i Range Rover. Videre er GLS-klassen mer pålitelig enn Range Rover. Men når det gjelder håndtering og off-road evner, tar Range Rover definitivt seieren.

FAQ

Hvilken bil har bedre off-road evner – Range Rover eller Mercedes?

Range Rover og Mercedes produserer noen av de kraftigste og mest luksuriøse SUV-ene på markedet. Men når det gjelder off-road evner, slår ingen merkevare Range Rover. I flere tiår har dette britiske merket vært kjent for å produsere de beste SUV-ene for off-road evner.

Hvilken bil er dyrere å vedlikeholde – Range Rover eller Mercedes-Benz?

Range Rover er veldig dyrt å vedlikeholde sammenlignet med en Mercedes-Benz. Ikke bare bryter Range Rover lett ned, men delene og reparasjonskostnadene er utenfor diagrammene. En perfekt indikator på de høye driftskostnadene og reparasjonskostnadene kan ses i prisen på den utvidede garantien.

Når du sammenligner Mercedes utvidet garanti og Range Rover utvidet garanti, vil du bli overrasket over at Range Rover belaster mye, noe som viser hvor kostbart det er å opprettholde denne britiske luksusbilen. Så etter hvert som bilen eldes, må Range Rover-eiere bruke mer og mer på reparasjoner og vedlikehold

Er Range Rover bedre enn Mercedes-Benz?

Nei, det er det ikke. Mercedes-Benz er bedre enn Range Rover på mange måter. Mercedes er mer pålitelig, luksuriøs og trygg. Den har også mer avanserte funksjoner enn Range Rover. Tvert imot har Range Rover bedre designede modeller med bedre off-roading evner.

  Hvilke Mercedes-modeller er kupéer?

Hvilken er dyrere – Range Rover eller Mercedes-Benz?

Range Rover er dyrere enn Mercedes-Benz. Men er de ekstra dollarene du betaler på en Range Rover verdt det? Nei, egentlig ikke. De fleste Mercedes SUVer i samme prisklasse som Range Rover-modeller tilbyr flere funksjoner til en billigere pris. Dessuten krever Range Rovers flere destinasjonskostnader enn Mercedes-Benz, noe som øker den totale kostnaden for bilen.

Hvilken er mer pålitelig – Jaguar, Range Rover, BMW, Audi eller Mercedes-Benz?

Blant disse fem bil luksus merker, Mercedes er den mest pålitelige, etterfulgt av BMW, deretter Audi, Jaguar, og til slutt Range Rover. Range Rover og Jaguar er søsterselskaper, men Jaguar er mer pålitelig enn Range Rover. Audi og BMW har nesten samme pålitelighet score, men Audi deler er ganske mye dyrere enn BMW deler.

Bunnlinjen

Enten du velger en Range Rover eller Mercedes SUV, vil du nyte turen til det fulle. Range Rover er den beste SUV-en for terrengaktiviteter, mens Mercedes tilbyr den ultimate komforten, ytelsen, sikkerheten og påliteligheten. Dessuten varer Mercedes-biler lenger enn Range Rovers.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter