BMW X5 Pålitelighet

Tyske biler har hatt en historie med å lage trygge og luksuriøse biler, men de har en høy vedlikeholdskostnad. BMW er kjent for sine atletiske design, drivende dynamikk og fantastisk interiør. X5 er en mellomstor SUV, en del av X-serien, som produserer sporty SUVer med alle luksusfunksjonene.

Oversikt

X5 er en stor SUV, som enkelt kan bære 5 eller 6 personer med 72,3 kubikkfot lastplass. X5 har hatt mange generasjoner siden 1999, og er for tiden i fjerde generasjon. Den har et AWD-system, som øker rad trekkraft, og den har en kraftig 2.0 L 4-sylinder motor som kan variere opp til X5 M’S 4.4 L twin-turbocharged 8-sylinder motor.

Pålitelighet

Påliteligheten til tyske biler hadde et veldig godt rykte, men det har gått veldig mye ned den siste tiden. Dette skyldes hovedsakelig de høye vedlikeholdskostnadene, spesielt i BMWs. Imidlertid gir BMWs de beste kjørefasilitetene med ekstremt førsteklasses interiør- og teknologifunksjoner.

X5 er ikke den beste SUV-en, men den er bedre enn mange av konkurrentene. Faktisk har den en pålitelighetspoengsum på 77 av 100 av J.D Power, som betegnes som gjennomsnittlig. Kvaliteten på delene som brukes i bilen, og drivverket rettferdiggjør imidlertid bilens hype og pris.

Sikkerhet

Sikkerhet er ikke et problem med de tyske bilprodusentene. BMW er rangert som den sikreste bilen i verden, og X5 er ikke et unntak. X5 har en 5-stjerners vurdering, og den ble også omtalt i IIHS’ «Top Safety Pick» -pris. Den har mange andre aktive sikkerhetsfunksjoner som sikrer passasjerenes sikkerhet.

  BMW i8 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Det er her BMWs pålitelighet går ned. BMWs er kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. Kvaliteten på delene er imidlertid god, men de trenger fortsatt regelmessig vedlikehold og oljeskift for å fortsette å kjøre jevnt. Den gjennomsnittlige årlige vedlikeholdskostnaden for X5 er rundt $ 1,100, noe som ikke er så dyrt sammenlignet med konkurrentene.

FAQ

Er BMW X5 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonenbil?  

BMW X5 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i BMW X5?  

BMW X5 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Standard SUV 2WD

Hva er hestekreftene i en BMW X5  og har den en turbo?    

BMW X5 har 335 hestekrefter og 330 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Gas / Elektrisk I-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul harden?  

BMW X5 har 19 X 9 tommers aluminium forhjul og 19 X 9 tommers aluminium bakhjul.

Har BMW X5 problemer?

Et overføringsproblem er et kostbart problem som er rapportert i BMW X5. Overføringsproblemer ble rapportert av sjåfører som uberegnelig skiftende og et varsellys på dashbordet. For å beskytte overføringen mot skade, kan bilen gå i slapp modus hvis den går tom for overføringsvæske.

Hva er de dårlige årene for BMW X5?

Denne 2011 modell årets stalling motor er det største problemet med BMW X5 crossover SUV. Vi ser også vann som lekker fra det indre av 2008 X5. Overføringsfeil i 2013 X5 er det tredje alvorligste problemet. Disse  problemene    finnes  på  mindre  enn  70 000 miles.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter