Er Fiat 500L Living en god bil?

Fiat 500L Living

Fiat 500L Living er den mest kompakte 7-seteren på markedet. I tillegg er denne bilen billig å vedlikeholde, komfortabel, romslig og praktisk. Men er Fiat 500L Living en god bil?

Ja, Fiat 500L Living er en perfekt bil for folk som leter etter en kompakt stasjonsvogn. Det er også lett å vedlikeholde, romslig, komfortabelt, praktisk og rimelig. Men hvis du leter etter en mer avansert, trygg, morsom å kjøre, luksuriøs og høy ytelse stasjonsvogn, se andre steder.

Historien om Fiat 500L Living

Fiat 500 Living ligner på Fiat 500L. Men i motsetning til Fiat 500L, debuterte Fiat 500L Living i 2013 etter at Fiat bestemte seg for å lage en 500L-modell med to ekstra seter. I utgangspunktet var 500L bare tilgjengelig i en 2-rad, 5-seters konfigurasjon, men den ble økt til en 3-rad, 7-seters konfigurasjon.

Merk at Fiat 500L Living kun ble produsert for det europeiske markedet, i motsetning til Fiat 500L som ble solgt både i Nord-Amerika og Europa. Dessuten, i motsetning til Fiat 500L som er en Mini MPV, er Fiat 500L Living en kompakt stasjonsvogn. 

Funksjoner av Fiat 500L Living

Utseende

Fiat 500L Living er en av de minst tiltalende bilene i sin klasse. Selv om det er litt mer tiltalende enn Fiat 500L, er forskjellen veldig minimal. Noen av de eksepsjonelle funksjonene som Fiat 500L Living tilbyr inkluderer 16-tommers lettmetallfelger, tåkelys og et ParkView bakkamera med Loft-pakken.

Interiøret er romslig og kan lett passe opptil fem personer. Materialene som brukes er imidlertid av lav kvalitet. Imidlertid har den også flere fantastiske funksjoner som klimakontroll med to soner, regnsensor og dashbord for økoskinn.

  Vanlige problemer med Fiat 500

Fiat 500L Living har en akselavstand på 102.8-tommer, en lengde på 171.3-tommer, en bredde på 68.1-tommer og en høyde på 65.7-tommer.

Prestasjon

Fiat 500L Living kommer med to varianter, inkludert Pop Star- og Lounge-variantene. Videre har den flere motoralternativer, inkludert 1,4-liters brannmotor som leverer opptil 95 hk, TwinAir-turbomotoren som produserer maksimalt 105 hk, og en Fiat-dieselmotor som produserer opptil 105 hk.

Denne bilen fungerer også betydelig bra, da det tar 10.1 sekunder å akselerere fra 0 til 60 km / t, og den har en toppfart på 119 km / t. 

Komfort og lasterom

Hvis du har en stor familie, er Fiat 500L Living den ideelle bilen for deg. Til tross for å tilby en tredje rad, er Fiat 500L Living fortsatt kompakt og manøvrerer lett rundt i byen. Det er også komfortabelt med god hytteplass, men folk som er 6 fot eller høyere vil ikke være veldig komfortable. Dessuten er tredje rad sitteplasser bare egnet for barn og ikke voksne.

Når det gjelder lasterom, har 500L Living totalt 22.5 kubikkfot plass. Likevel kan dette økes til over 60 kubikkfot plass ved å brette baksetene.

Sikkerhet

I likhet med Fiat 500L kommer ikke Fiat 500L Living med mange sikkerhetsfunksjoner. Ting som automatisk nødbremsing, adaptiv cruisekontroll og blindsoneovervåking tilbys ikke. Så hvis sikkerhet er en prioritet for deg, er dette ikke den beste bilen for dine behov. 

Drivstoffeffektivitet

Selv om Fiat 500L Living er drivstoffeffektiv, er den ikke like effektiv som de fleste av konkurrentene. Den kommer med en vurdering på 41.3 mpg i byen, 54.7 mpg på motorveien, og en kombinert 49 mpg USA.

  Er Fiat 124 Spider en god bil?

Pris

Mens Fiat 500L Living er ganske rimelig, er det ikke den billigste bilen i sin klasse. Egentlig er det dyrere enn Fiat 500L Living.

Faq

Er det verdt å kjøpe Fiat 500L Living?

Ja, Fiat 500L Living er verdt å kjøpe hvis du leter etter en kompakt stasjonsvogn med enestående drivstoffeffektivitet, god komfort, romslighet og praktiske egenskaper. På den annen side er det ikke en ideell bil hvis du leter etter pålitelighet, ytelse, luksus og en kvalitetstur.

Hva er de vanligste problemene med Fiat 500L Living?

Hvis du ønsker å investere i en kvalitet brukt Fiat 500L Living, er det avgjørende å vite noen av de vanlige problemene som du vil møte underveis. Noen av de vanligste problemene er motorproblemer, styringsproblemer, oljevarsellamper, tette partikkelfiltre, defekte elektriske vinduer og et multifunksjonelt infotainmentsystem.

Hvor rask er Fiat 500L Living?

Fiat 500L Living eller stasjonsvogn har en toppfart på 119 mph. Videre kan den akselerere fra 0 til 60 km / t på bare 10.1 sekunder. Dette er ganske raskt sammenlignet med de fleste av konkurrentene, men det er ikke den beste hastigheten. Dessuten presterer denne bilen dårlig når det gjelder håndtering.

Hva er den høye kjørelengden for Fiat 500L Living?

Hvis du ønsker å kjøpe en kvalitet brukt Fiat 500L Living modell, er det viktig å vurdere en med mindre enn 150k miles. Dette er fordi Fiat 500L Living-modeller med mer enn 150k miles sannsynligvis vil registrere mer alvorlige problemer. Men hvis du får en godt vedlikeholdt bil, jo bedre.

  Vanlige problemer med Fiat Mobi

Hva er forskjellen mellom Fiat 500L og 500L Living?

Fiat 500L er en fem-seters, fire-dørs crossover, mens Fiat 500L bor er en syv-seters, noe som betyr at den kommer med to ekstra seter. Dessuten er 500L Living større på 8 tommer. Dessuten har disse to bilene en lignende design, med hovedforskjellen mer metallplater og glass bak dørene til Fiat 500L Living.

I tillegg er Fiat 500L Living litt dyrere enn 500L, da den er mye større med flere sitteplasser.

Avsluttende tanker

Fiat 500L Living er en av de beste kompakte stasjonsvognene på markedet. Det er komfortabelt, rimelig, romslig, effektivt og praktisk. Likevel har den også noen problemer å håndtere, inkludert motor, bremsing og styring. Dessuten mangler bilen et tiltalende utseende og materialene som brukes er av lav kvalitet.

Generelt er Fiat 500L Living fortsatt en fantastisk bil for store familier, da den har plass til opptil 7 passasjerer. Det er også lett å vedlikeholde og har ikke mange problemer.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter