Vanlige problemer med Jeep Commander

Jeep Commander Problemer

Jeep Commander er en enestående bil for daglig kjøring og off-road aktiviteter. Den er kraftig, romslig og har en eksepsjonell slepekapasitet. Imidlertid har denne holdbare SUV-en også flere problemer som interesserte kjøpere bør vite om. Men hva er de vanlige problemene til Jeep Commander?

Den boksete utformingen av Jeep Commander gjør at den ser sterk ut og i stand til å motstå tøffe forhold. Selv om dette er sant, står Jeep Commander overfor mange problemer. Men de vanlige problemene er elektriske problemer, motorproblemer, uberegnelig tomgang, lekkende takluke, varmeproblemer, ødelagt dørhåndtak og ødelagte eksosmanifoldbolter.

Hva er de vanlige problemene med Jeep Commander?

Motorproblemer

Dette er et av de store problemene som Jeep Commanders sto overfor. Likevel var problemet voldsomt på Jeep Commander-modellene fra 2006 utstyrt med 4,7-liters V8-motorer. Flere biler ble tilbakekalt , og Chrysler erkjente at powertrain-kontrollmodulen (PCM) krevde omprogrammering.

De fleste brukere av denne Jeep-modellen klaget over at bilen deres stoppet midt på veien selv uten forvarsel.

Elektriske problemer

Jeep Commander fra 2008 er det mest berørte modellåret når det gjelder elektriske problemer. Brukere klaget over defekte backup sensorer, problemer med sin radio, og feil dash målere. Så hvis du ønsker å kjøpe en 2008 Jeep Commander, få mekanikeren til å sjekke disse delene.

Uberegnelig tomgang

Hvis tennpluggene er defekte på Jeep Commander, kan du begynne å oppleve uberegnelig tomgang. Dette betyr at revs kan begynne å gå opp og ned, i stedet for å holde seg konstant.

Ødelagte eksosmanifoldbolter

Et annet vanlig problem som Jeep Commander-brukere rapporterte var ødelagte eksosmanifoldbolter. Normalt startet det med en tikkende støy som kommer fra eksosmanifolden. Likevel var mange mennesker i stand til å løse dette problemet ved å erstatte de defekte eksosmanifoldpakningene og boltene.

  Problemer med Mercedes A-klasse W176

Derfor, hvis du hører en tikkende lyd fra eksosmanifolden, må du fikse bilen din av en mekaniker for å unngå eskalering av dette problemet. Dette problemet er vanlig i Jeep Commander-modellene fra 2006 til 2010.

Varm luft som kommer ut av instrumentpaneluttak

De fleste Jeep Commander-modeller fra 2006 til 2010 har dette problemet. Brukere rapporterte en funksjonsfeil i det manuelle temperaturkontrollsystemet. Når kald luft ble valgt, leverte systemet fortsatt varm luft.

Likevel anbefaler de fleste mekanikere å endre det manuelle temperaturkontrollsystemet for å løse problemet.

En lekkende takluke

Noen Jeep Commander Modeller har en designfeil i takluken. Som et resultat lekker takluken og forårsaker skade på bilens sikkerhetsbelte og elektronikk. Dette problemet er vanlig i Jeep Commander i 2007. Dessuten oppstår problemet i bilens tidlige liv, noe som er veldig bekymringsfullt. Så hvis du bor i områder der det regner mye, er dette ikke bilen for deg.

Varsellampen for 4WD-systemet slås på uten grunn

Dette problemet ble oppdaget i 2006 til 2010 Jeep Commander Model år. Flere brukere rapporterte at deres tjeneste 4WD systemvarslingslys brått aktiveres selv om det ikke er noen feilkoder som oppbevares på den endelige stasjonskontrollmodulen (EDCM). For å løse dette problemet må du oppdatere bilens programvare. 

Ødelagt dørhåndtak

Dette er et vanlig problem på tvers av forskjellige Jeep-modeller. Likevel er problemet vanlig i Jeep Commander i 2006. Siden dørhåndtaket er laget av plast, varer det ikke veldig lenge. Derfor kan du bli tvunget til å erstatte den med et slitesterkt dørhåndtak.

  Vanlige problemer med Peugeot 1007

Forsinket overføringsengasjement

Noen brukere av Jeep Commander kan oppleve forsinket overføringsengasjement på grunn av et defekt internt kjølerreturfilter. Dette problemet er vanlig i Jeep Commander produsert mellom 2006 og 2009. Du kan bli tvunget til å erstatte det defekte filteret for å løse dette problemet.

FAQ

Er Jeep Commander en pålitelig bil?

Forbausende nok er Jeep Commander en veldig pålitelig bil. Den er vurdert over gjennomsnittlig pålitelighet av de fleste pålitelighetsbyråer som Consumer Reports. Dessuten er det billig å vedlikeholde, i motsetning til de fleste av konkurrentene som er dyre å vedlikeholde og mindre pålitelige.

Hvor lenge varer Jeep Commander?

Jeep Commander kan vare i over lang tid, så lenge den er riktig vedlikeholdt. I gjennomsnitt bør en Jeep Commander vare mellom 150,000 og 200,000 miles. Men hvis det ikke er godt vedlikeholdt, kan det hende at det ikke varer over 250 000 miles.

Er Jeep Commander billig å vedlikeholde?

Ja, Jeep Commander er billig å vedlikeholde. Den har en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på $ 639, mens den gjennomsnittlige kostnaden for å vedlikeholde en bil er $ 651. Derfor vil du bruke mindre penger på å vedlikeholde denne bilen enn de fleste av konkurrentene.

Hva er det minst pålitelige Jeep Commander Model-året?

Tittelen for det minst pålitelige Jeep Commander Model-året går til Jeep Commander i 2006. Det følges tett av 2007 Jeep Commander Model år. Jeep fra 2006 registrerer mer enn 2000 emisjoner, mens modellåret 2007 registrerer mer enn 1000 emisjoner.

  Elektriske problemer med Citroën C4

Noen av de vanlige problemene som Jeep Commander 2006-modellen registrerer er elektriske problemer, motorproblemer, strøm togproblemer, bilstopping og mye mer. Dessuten har Jeep Commander i 2006 hatt 6 tilbakekallinger, som er den høyeste blant Jeep Commander Model år. 

Etter hvor mange miles utvikler Jeep Commander problemer?

Det kommer an på hvor godt du vedlikeholder bilen din. Likevel sier de fleste Jeep Commander-eiere at de begynte å oppleve problemer etter å ha truffet 90 000 miles. På samme måte begynte andre å ha problemer etter å ha truffet 125 000-milsmerket. Så med riktig vedlikehold kan Jeep Commander begynne å ha problemer etter å ha klokket 120,000 XNUMX pluss miles.

Konklusjon

Jeep Commander kan være et dyr off-road, men denne robuste SUV kommer med massevis av problemer som du må ta vare på i god tid for å unngå problemer. Med riktig vedlikehold og omsorg kan de fleste problemene ovenfor unngås. Dessuten bør du holde deg borte fra Jeep Commander i 2006, da det har mange problemer.

Generelt er Jeep Commander en utmerket bil for folk som elsker å ri off-road og har en stor familie. Med en sittekapasitet på syv og et stort lasteområde, er dette en god familiebil.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter