Hyundai Accent pålitelighet

Hyundai er mest kjent for å lage pålitelige biler som har de samme funksjonene som dyreste biler, men til en rimeligere pris. Hyundai aksent er en klassisk subcompact bil har utrolig drivstofføkonomi. Selv til en rimelig prisklasse gir eksteriør- og interiøroppsettet til Accent en førsteklasses følelse.

Oversikt

Hyundai-aksenten er en komplett pakke med unik komfort, stil og avansert teknologi med utmerkede sikkerhetsfunksjoner. Hyundai aksent er en sedan som fortsetter internasjonalt siden 1994. Men i noen deler av verden er det avviklet på grunn av å redusere markedet. Hyundai Accent har en 1,6-liters 4-sylindret D-CVVT-motor. Motoren er i stand til å produsere 120 hestekrefter, som kan gå fra 0 til 60 på 7,5 sekunder.

Pålitelighet

Sammen med de viktigste funksjonene er pålitelighet også en viktig faktor for folk å være sikre på kjøretøyets ytelse. Hyundai Accent presterer bra når det gjelder pålitelighetspoeng og har en forventet poengsum på 90 av J.D. Power. Det er også kjent som det mest pålitelige kjøretøyet i sin klasse. Med riktig vedlikehold kan Hyundai Accent vare opptil 200 000 miles rundt 15 år med en god stasjon, noe som høres nok ut for kjøpet.

Videresalgsverdi

Når det gjelder videresalgsverdi, er Hyundai-bilene litt gjennomsnittlige; ikke det verste, men ikke noe om heller. Ifølge et estimat svekker Hyundai Accent rundt 55% av sin opprinnelige verdi etter 5 år. Dette er ikke så bra, men kan fortsatt være normalt for prislappen og ytelsen.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner og rangeringer spiller også en viktig rolle når det gjelder bilens pålitelighet. Den 2011 Hyundai Accent modellen gjorde det bra i ANCAP sikkerhetsvurdering med en samlet poengsum på 35.6 av 37 og klarte å score en 5-stjerners rating. Bilen er godt bygget og inkluderer viktige sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, Antilock Bremser, Brake Assist og EBD.

  Hyundai Veloster N Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Hyundai Accent er en effektiv, rimelig sedan med en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 444 per år. Kostnaden er ganske akseptabel, da det er et økonomisk kjøretøy. Reparasjon er også rimelig, men med riktig vedlikehold vil det være mindre behov for reparasjon.

FAQ

Er Hyundai Accent en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Hyundai Accent er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Hyundai Accent?

Hyundai Accent er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Hyundai Accent og har den en turbo?    

Hyundai Accent har 120 hestekrefter og 113 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 1,6 l Drivstoffsystemet er: Port / Direkte injeksjon.    

Hvor stor er bagasjerommet i Hyundai Accent?

13,7 kubikkfot ( 0,388 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Hyundai Accent?

13,97 cm  (5,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Accent har 17 X 6.5 tommers aluminium forhjul og 17 X 6.5 tommers aluminium bakhjul.

Varer Hyundai Accents lenge?

Regelmessig vedlikehold vil sikre at Hyundai Accent varer i minst 200,000 miles. En Hyundai Accent vil vare ca 15 år hvis du kjører i gjennomsnitt 13,500 miles per år. Fortsett å lese for å se hvordan Hyundai Accent sammenlignes med lignende subcompact biler.

Hvilken er bedre Hyundai Accent eller Elantra?

Elantra, ved 147 hestekrefter, har høyere hestekrefter enn aksenten. Accent er et flott kjøretøy for drivstofføkonomi, med en 41 MPG motorvei og 33 MPG byen. Accent vil koste deg omtrent $ 5,000 mindre og lar deg spare tid ved ikke å besøke bensinstasjonen så ofte.

  Hyundai Ioniq 5 Elbil pålitelighet

Hvilken er bedre Hyundai Accent eller Toyota Vios?

Accent er den bedre modellen, da den er litt lengre enn Vios og har en bredere wheelbase. Aksenten er 15 mm lengre enn Vios , og akselavstanden er 50 mm lengre. Toyota Vios er 1mm bredere enn den andre, til tross for å være samme høyde.

Finnes det en Hyundai Accent fra 2022?

Ja, neste generasjon av aksenten vil bli utgitt. Den kompakte sedan for å leve stort.

Er Hyundai like pålitelig som Toyota?

Med sin lavere 5-årige / 60,000 miles powertrain begrenset garanti, Toyota er godt bak Hyundai. Hyundai er merket å velge hvis du vil ha et pålitelig, langvarig kjøretøy.

Hva kan sammenlignes med Hyundai Accent?

Det er opp mot Nissan Versa, Chevrolet Sonic Sedan, og Toyota Yaris Sedans.

Eier Hyundai Kia?

Mens Kia Motor Group og Hyundai Motor Group er uavhengige selskaper, er Hyundai Motor Group morselskapet til Kia Motors. Både Hyundai og Kia har egne merker for å produsere bilene sine.

Har Hyundai Accent oppvarmede seter?

Aksenten har plass til fem personer. Standard funksjoner inkluderer klut møbeltrekk. Du kan også få oppvarmede forseter.

Er Hyundai Accent en god bil?

Hyundai Accent er en flott subcompact bil. Accent har en over gjennomsnittet drivstofføkonomi, komfortable bakseter for voksne, og en av de beste predikerte pålitelighetspoengene i segmentet.

Støtter Hyundai Accent Android Auto?

Hyundai Accent støtter Android Auto, som lar deg få tilgang til Android-apper som YouTube Music, Google Maps, Waze og Spotify fra bilens infotainmentskjerm. Med Google-assistenten kan du ringe, sende meldinger og bruke talekommandoer til navigasjon.

  Honda Civic Type R Pålitelighet

Er Hyundai Accent en luksusbil?

Vi vil ikke kalle det en luksusbil. Hyundai er en bilprodusent som er god til å få den nye teknologien som luksusmerker, selv om de har et lavere prispunkt.

Har Hyundai automatgir?

Hyundai Motor har laget en 7-trinns dual-clutch overføring (7DCT), som brukes i flere av sine nyeste modeller, for eksempel Den nye generasjonen i30. 7-trinns DCT gir mulighet for sporty kjøreytelse og girskift på en brøkdel av et sekund.

Har a Hyundai Accent cruise control?

Hyundai Accent har cruisekontroll på både SE- og GS-modellene med automatgir trims. Denne funksjonen er valgfritt tilgjengelig for Accent GLS ved å kjøpe en premiumpakke. Det er imidlertid ikke standard. Bruk de høyre knappene på rattet for å finne cruiset.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter