Hyundai Ioniq 5 Elbil pålitelighet

Hyundai er kjent for innovasjon og modifiserte varianter som er pålitelige. Hyundai Ioniq Electric er den elektriske variantmodellen til Hyundai Ioniq, som var den første bilen uten en standard forbrenningsmotor.

Oversikt

Hyundai Ioniq Electric er en elektrisk hatchback kropp med to trim nivåer, SE og Limited. Hyundai Ioniq Electric bruker en elektrisk motor; 1,6-liters Kappa II GDI PHEV I4. Den bruker en 6-trinns DCT og drives av en 100W (134 hp) batteripakke. De anslo at den estimerte rekkevidden på en full lading var rundt 270 miles. Forhjulsdriften er et utmerket valg til en rimelig prislapp.

Pålitelighet

Pålitelighet er aldri et problem med Hyundai fordi de fleste ikke finner noen problemer overhodet i deres opplevelse av stasjonen. Hyundai har en tydelig pålitelighetsrekord og klarte å bli nummer seks på listen, i en nylig undersøkelse. Ioniq electric betegnes imidlertid ikke som så høyt vurdert som at det ikke er mye data tilgjengelig.

Sikkerhet

Hyundai er ikke bare et rimelig alternativ med en elektrisk motor, den inneholder også mange sikkerhetsfunksjoner for å legge til påliteligheten. Sikkerhetsfunksjonene som kollisjonsputer; foran, bak, side, gardin og bakre fører knær, trekkraft kontroll, og driveren-assist hjelper Ioniq Electric å oppnå en utmerket 89% beskyttelse vurdering.

Avskrivningsrate

Kjøretøy som kjører på strøm har en tendens til å avskrive raskere enn biler som kjører på gass. Det samme er tilfellet med Ioniq Electric, da det svekker rundt 54% etter 5 års eie. Med den økende bruken av strømbatterier kan verdien av biler og problemer øke.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnadene for rimelige biler er av like stor betydning som ingen ønsker å kjøpe et kjøretøy som fortsetter å kreve vedlikeholds- og reparasjonsproblemer. Hyundai Ioniq Electric, akkurat som mange Hyundai-biler, tar imidlertid godt vare på det. Den estimerte kostnaden for å vedlikeholde og reparere en Ioniq Electric har en rekkevidde på $ 95 – $ 20067, med mindre problemer for å fullføre utskifting av deler.

  Porsche vs. Audi pålitelighet - Hvilken er bedre?

FAQ

Er Hyundai Ioniq Electric en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?    

Hyundai Ioniq Electric er en forhjulsdrevet bil.    

Hvor mange seter er det i Hyundai Ioniq Electric?    

Hyundai Ioniq Electric er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Hyundai Ioniq Electric og har den en turbo?    

Hyundai Ioniq Electric har 134 hestekrefter og 218 lb-ft dreiemoment.

Hvor mye bakkeklaring har Hyundai Ioniq Electric?    

14,99 cm (5,9 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Ioniq Electric har 16 X 6.5 tommers aluminium forhjul og 16 X 6.5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge varer et Hyundai Ioniq-batteri ?

Batteriet i Hyundai Ioniq er designet for å vare i rundt 20 år. Hyundai hevder at elbilene deres vil vare i flere tiår, men dette er ikke alltid tilfelle.

Hva er rekkevidden til Ioniq 5?

Ioniq 5s standard batteripakker på 58,0 kWh er i stand til å gi 220 miles rekkevidde. Den større batteripakken på 77,4 kWh kan gi 256 miles rekkevidde med doble motorer og 303 miles når du bruker en motor.

Er Hyundai Ioniq 5 elektrisk?

Ja, Ioniq 5 drives av et litium-ion-batterisystem. IONIQ 5 var det første Hyundai-E-Global Modular Platform (E-GMP) kjøretøyet som ble bygget. Denne batterielektriske kjøretøyplattformen er dedikert til raskere lading, forbedret kjøreavstand og bedre håndtering.

Hva er bakkeklaringen til Hyundai Ioniq 5?

Hyundai kaller Ioniq 5 «elektrisk SUV», men Ioniq 5s bakkeklaring på 6,1 tommer er mindre enn andre biler, og EPA-klassifiseringen av en bil (en stor bil), forteller oss noe annet. Det eneste unntaket til dette er H-punkts sittestilling, som føles for høy i forhold til resten.

Har Hyundai Ioniq 5 Apple CarPlay?

Ioniq 5 leveres som standard med Apple CarPlay, Android Auto smarttelefonspeiling og trådløs telefonlading. I Ultimate trim er også et Førsteklasses Bose-lydsystem og en head up-skjerm med utvidet virkelighet (for å projisere data på frontruten) inkludert.

  Porsche VS Lamborghini pålitelighet 

Hvor stor er den ikoniske 5?

Ioniq 5 måler 4635 mm i lengde, 1890 mm i bredde og 1605 mm høy, og har en akselavstand på 3000 mm. Den er 5 mm lengre enn den nye, langhjulsbasen, bensindrevne, mellomstore Tucson SUV og er totalt sett 65 mm lavere.

Hvilken elbil har lengst rekkevidde?

  1. Mercedes EQS – 770 km.
  2. Mercedes EQE – 650 km.
  3. Tesla Model S – 650 km.
  4. BMW iX – 580 miles.
  5. Ford Mustang Mach-E – 600 km.
  6. BMW i4 – 567 miles.
  7. Tesla Modell 3 – 560 miles.
  8. Tesla Model X – 560 miles.

Hva er rekkevidden på Hyundai Ioniq?

Hyundais 2022 Ioniq 5 elbil (EV) vil ha en rekkevidde på mer enn 300 miles per lading når den ankommer forhandlere i første kvartal neste år.

Kan du lade Hyundai Ioniq hjemme?

Hyundai IONIQ elektrisk kan lades med en Type 2-plugg på jobben, hjemme eller på offentlige ladepunkter. Du kan også bruke CCS-kontakten til å lade Hyundai IONIQ Electric raskt.

Er Ioniq helt elektrisk?

Dette er hva de sier om bilen sin: Denne SUV-en er et gjennombrudd og den første som er helt elektrisk. Dette er begynnelsen på vår helelektriske kjøretøyserie. Det er en futuristisk, innovativ design som vil lage bølger. Den 2022 IONIQ 5.

Hvor lang tid tar det å lade en Ioniq 5?

IONIQ 5, som er utstyrt med en 350 kW DC-lader, kan lade kjøretøyet fra 10 prosent til 80 prosent på så lite som 18 minutter. For å få 100 km rekkevidde trenger IONIQ5-brukere bare fem minutters ladetid i henhold til WLTP-syklusen.

Har Ioniq 5 adaptiv cruise control?

Ja, Hyundai Ioniq har adaptiv cruisekontroll (ACC). Adaptiv hastighetskontroll gjør det mulig for føreren å sette en forhåndsinnstilt fartsgrense og justerer deretter automatisk avstanden mellom kjøretøyene fremover. Når du nærmer deg et annet kjøretøy, kan ACC-systemet bremse eller til og med stoppe kjøretøyet om nødvendig.

  Er Tesla en pålitelig bil?

Har Hyundai Ioniq 5 autopilot?

Selv om infotainmentsystemet på Ioniq 5 er ganske bra, er det ikke så kraftig som Tesla.  Ioniq 5 har lignende selvkjørende evner som Teslas Autopilot.

Har Hyundai automatisk bremsing?

Automatisk nødbremsing i Hyundai-kjøretøy er kjent som Forward Collision-Avoidance Assist. Denne teknologien oppdager kollisjoner i kjøretøyet og arbeider for å minimere skade. Ring oss for å lære mer om SmartSense-teknologi , for eksempel FCAA.

Har Hyundai Ioniq regenerativ bremsing?

IONIQ har justerbar regenerativ bremsing (Eco-modus) som gjør det mulig for sjåfører å velge mellom ulike intensitetsnivåer ved hjelp av padleskiftere montert på rattet. Dette øker effektiviteten av regenerativ bremseteknologi.

Har Hyundai Ioniq oppvarmede seter?

De oppvarmede og ventilerte skinnsetene foran kan varmes opp (og førerstolen har en minnefunksjon), mens de bak er oppvarmet. Ytterligere sikkerhetsfunksjoner inkluderer blindsoneovervåking, kjørefelt etter assistanse og varsel om krysstrafikk bak.

Kan du lade Ioniq 5 på Tesla superlader?

Selv om du ikke kan bruke Teslas superladere eller ladestasjoner, kan Hyundai Ioniq fortsatt brukes som elbil. Deres utpekte ladere vil fortsatt fungere , og Teslas kraftige kontakter vil være tilgjengelige.

Hva er Hyundai Highway Drive Assist?

Motorveikjøring: Når den brukes med Smart Cruise Control og Lane Following Assist, er Highway Driving Assist kun for motorveibruk. Den kan holde kjøretøyet i kjørefeltet og holde trygg avstand til kjøretøyet foran.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter