Hyundai Elantra Touring Pålitelighet

Hyundais filosofi om å produsere utilitaristiske, rimelige og pålitelige biler gjenspeiles virkelig i Elantra Touring. Elantra Touring er en god pålitelig bil i henhold til prisklasse og funksjoner. Den lille størrelse vogn-type hatchback har vært folks favoritt i lang tid.

Oversikt

Elantra Touring er en firedørs vogn med plass til opptil fem passasjerer og har god plass i lasteseksjonen. Forhjulsdriften Touring har en 2.0L Inline-motor med 5-trinns manuell girkasse, som er nok til å gi 138-hestekrefter ytelse. Elantra Touring er tilgjengelig i to trim nivåer GLS og SE. SE trim-nivået inkluderer alle funksjonene i GLS og legger til noen ekstra funksjoner i takluken, oppvarmede forseter og sportsskifter.

Pålitelighet

Hyundai anses som bra for påliteligheten på grunn av lave vedlikeholdskostnader og utmerkede sikkerhetsfunksjoner. Elantra Touring er romsligere enn alle de andre små hatchbacks. Den har en god pålitelighetspoengsum på 4.0 ut av 5.0.

Sikkerhet

Hyundai biler regnes vanligvis som den sikreste bilen å kjøre rundt. Elantra Touring skuffer heller ikke når det gjelder sikkerhetsvurdering. Touring fikk en perfekt femstjerners vurdering for frontkollisjonsbeskyttelse ved statlig kollisjonstesting. Til tross for å være en vogn-type hatchback elantra touring har alle viktige sikkerhetsfunksjoner som airbags, trekkraft kontroll, og driveren assistanse.

Videresalgsverdi

Nesten alle kjøretøyene fra Elantra-serien har ofte en god videresalgsverdi. Det samme er tilfellet med Elantra Touring, det er avviklet nå. Så hvis du eier en, ta godt vare på den, da den kan gi deg lykke tilbake i fremtiden, da det fortsatt er etterspørsel elantra touring i markedet.

  Chevrolet Volt pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vi kjenner Hyundai for pålitelighet, da de fleste av modellene krever lite vedlikehold. Elantra Touring er et annet eksempel på et pålitelig kjøretøy fra Hyundai, da det koster $ 476 i gjennomsnitt i løpet av et år for vedlikehold og reparasjon. Vedlikeholdskostnadene kan imidlertid variere avhengig av kjøretøyets plassering og tilstand.

FAQ

Er Hyundai Elantra Touring en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Hyundai Elantra Touring er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Hyundai Elantra Touring?

Hyundai Elantra Touring er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Small Station Wagon

Hva er hestekreftene i en Hyundai Elantra Touring og har den en turbo?

Hyundai Elantra Touring har 138 hestekrefter og 136 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass I4 med en forskyvning på 2.0L / Drivstoffsystemet er: MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Hyundai Elantra Touring?

14,99 cm (5,9 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Elantra Touring har 17 x 7.0 tommers aluminium forhjul og 17 x 7.0 tommers aluminium bakhjul.

Er Hyundai Elantra Touring en god bil?

Ja! Elantra Tourings er veldig populære blant kjøpere, spesielt de som trenger en romslig bil, men ikke vil gå på akkord med stil. De er enkle å vedlikeholde og pålitelige. Touring klarte å treffe 100 km/t på bare 9 sekunder på veien. Touring var veldig stabil og glatt, med en rolig hytte som gjorde den til en utmerket motorvei cruiser.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter