Hyundai Genesis pålitelighet

Genesis er det nyeste luksusmerket til Hyundai, som erstattet den gamle generasjonen Equus i 2016. Hyundai Genesis er en utøvende fire-dørs, bak eller all-hjulet-stasjonen luksus sedan. Etter å ha blitt offisielt delt inn i sin luksusdivisjon, har Genesis ikke sett seg tilbake og hoppet til suksess i luksusmarkedet.

Oversikt

I sin luksuriøse mellomstore bilklasse står den nyeste modellen av 2021 Genesis nær toppen på grunn av sitt stille interiør, materialer av topp kvalitet, praktiske funksjoner og hyggelig kjøredynamikk. Standardmotoren til Hyundai Genesis er en turboladet 2.0T Theta 4-sylinder som produserer 210hp. Imidlertid, hvis det ikke er nok, er det en valgfri med en 3.8L Lambda V6-motor som produserer flere hestekrefter rundt 306 hk. Luksusbilen er ganske dyr, men lever opp til prislappen.

Pålitelighet

Hyundai Genesis er ikke den billigste i sin klasse, men legger til mange standarder og ekstra utstyr og funksjoner for å legge til den gode verdien for pengene. Hyundai Motors Genesis er rangert som nummer 7 av 30 luksuriøse biler i full størrelse, med en pålitelighetsrangering på 3,5 av 5,0, noe som er bra.

Sikkerhet

Hyundai består ikke av sikkerhetsfunksjoner, og de har gjort det samme med Hyundai Genesis. Den luksuriøse 4-dørs sedan inneholder mange sikkerhetsfunksjoner, inkludert smarte sensorer, kjørefelt holde assistanse, smart cruise kontroll, automatisk nødbrems, fjernlys assist, driveren oppmerksomhet varsel, og mye mer. På grunn av alle disse ekstra sikkerhetsfunksjonene får Genesis en vurdering på 4 stjerner.

  Mercedes-Benz R-klassen - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Videresalgsverdi

Hyundai Genesis er en velutstyrt og kraftig ytelse luksusbil som er verdt å kjøpe. Ifølge estimert prediksjon, den nyeste modellen av Genesis 2021 vil avskrive 47% etter 5 år, noe som kan være bra som dette er en luksus modell og ikke alle har råd til det.

Vedlikehold og reparasjon

Den luksuriøse sedanen i full størrelse klarer fortsatt å spare noen av formuer, da den gjennomsnittlige totale årlige kostnaden for reparasjon og vedlikehold ikke er for mye sammenlignet med andre luksusmodeller. Den gjennomsnittlige totale årlige kostnaden for reparasjon på en Genesis er $ 565, noe som er ganske rimelig sammenlignet med et gjennomsnitt på $ 976 for luksusbiler i full størrelse.

FAQ

Er Hyundai Genesis en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Hyundai Genesis er en All Wheel bil.    

Hvor mange seter er det i Hyundai Genesis?

Hyundai Genesis er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Hyundai Genesis og har den en turbo?

Hyundai Genesis har 311 hestekrefter og 293 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,8 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.    

Hvor stor er bagasjerommet i Hyundai Genesis?

15,3 kubikkfot ( 0 433 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Hyundai Genesis?

12,95 cm (5,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Genesis har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

  Lexus LC Pålitelighet

Hvor mange miles vil en Hyundai Genesis vare?

Regelmessig vedlikehold og service bør sikre at Hyundai Genesis kan vare i mer enn 200,000 miles. Kjøretøy som er for kostbare til å fikse eller vedlikeholde, kan fort bli uøkonomiske.

Hva er vanlige problemer med Hyundai Genesis?

  • Høyttalere slutter å spille av lyd.
  • Maling Chipping og Flaking.
  • Peeling Maling.
  • Raslende støy under kjøring.
  • Tyverisikringssystemalarmen blusser uten grunn.
  • Tidskjede hopper over.
  • Motor stalling.
  • Servostyringspumpe lager sutrelyd.

Har Genesis-biler sin verdi?

Flaggskipet Genesis vil miste 35,3 prosent av sin opprinnelige verdi hvis det får G90 Ultimate med sin 5,0-liters V-8. G90s oppdaterte styling, inkludert den enestående hjuldesignen, er noe vi elsker.

Er Hyundai Genesis en god bil?

Den eksklusive Hyundai sedan er imponerende for prisen, spesielt med tanke på funksjonene. Selv om det ikke er en sportssedan på noen måte, er håndteringen jevn og responsiv. Den har en rolig, godt ferdig hytte med et komfortabelt baksete som er uvanlig imøtekommende for en mellomstor bil.

Er Genesis en Bentley?

Hyundai lager Genesis. Hyundai gjør Genesis, Hyundais luksusbil divisjon. Selv om den er relativt ny, har hver nye Genesis-modell presisjonsteknikk som leverer uovertruffen pålitelighet og setter en ny standard innen raffinement.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter