Hyundai Equus Pålitelighet

Hyundai er et av de beste valgene i budsjettbiler, men det produserer også luksusbiler. Hyundai Equus er en full størrelse, front-engine, bakre-stasjonen luksus sedan. Det startet sin produksjon i 1999 til 2016, hvor det etter andre generasjon ble erstattet med Hyundai Genesis.

Oversikt

Equus har super luksusbil funksjoner til en luksus stor bil pris. Interiørmaterialet og håndteringen er imidlertid ikke opp til det merket som de kunne ha vært. Den har en kraftig 5,0-liters V8-motor som produserer $ 429 hestekrefter. Equus kan akselerere til 0-100 kph på 5,9 sekunder med en topphastighet på 250 kph. Equus er mer en betydelig avansert luksusbil sammenlignet med Genesis, men når det gjelder komfort og overkommelig pris, er Equus ganske utenfor rekkevidde.

Pålitelighet

Mange faktorer spiller sin rolle i å bedømme påliteligheten til et kjøretøy. Hyundai har vært god når det gjelder pålitelighetsvurderinger de siste tiårene. Hyundai Equus oppfyller imidlertid ikke kriteriene for kvalitetspålitelighetsvurdering. Den har en pålitelighetsrangering på 2.0 av 5.0 og rangerer 21st av 30 luksusbiler i full størrelse, som i henhold til Hyundais standarder er ganske nedenfor.

Sikkerhet

Hyundai Equus er en større, tyngre og dyrere luksusbil enn alle resten av Hyundais biler. Imidlertid viste sikkerhetstesten på Hyundai Equus 2011-modellen en gjennomsnittlig god sikkerhetsvurdering på 3,5 av 5. Luksusbilen er også utstyrt med kollisjonsputer foran og bak hodet og mange andre sikkerhetsfunksjoner for å gjøre det trygt.

  Genesis GV70 Pålitelighet

Avskrivningsrate

Hyundai Equus ble avviklet i 2016, og den anslåtte avskrivningsraten for en 2016-modell Hyundai Equus er 21% i de kommende 5 årene. Equus er en luksusmodell, så det vil fortsatt være etterspørsel etter enda eldre modeller i markedet på grunn av deres luksuriøse funksjoner.

Vedlikehold og reparasjon

Det er en luksusbil som koster en god del formue å eie. I mellomtiden stopper ikke utgiftene akkurat der. Den gjennomsnittlige årlige reparasjonskostnaden for en Hyundai Equus er $ 976, noe som betyr at Equus har dårlig eierverdi.

FAQ

Er Hyundai Equus en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Hyundai Equus er en bakhjulsdrevet bil.    

Hvor mange seter er det i Hyundai Equus?

Hyundai Equus er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Hyundai Equus og har den en turbo?    

Hyundai Equus har 429 hestekrefter og 376 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 5.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.    

Hvor stor er bagasjerommet i Hyundai Equus?

16,7 kubikkfot ( 0,473 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Hyundai Equus?

12,95 cm  (5,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Equus har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 9 tommers aluminium bakhjul.

Hvilken er bedre Equus vs Genesis?

Hyundai Genesis er et rimelig og komfortabelt kjøretøy med luksusfunksjoner på startnivå. Hyundai Equus, et mer luksuriøst luksuskjøretøy, er tilgjengelig. Når du bestemmer deg mellom disse to bilene, må du vanligvis velge mellom ytelse og pris.

  BMW 6-serien Gran Turismo pålitelighet

Er Hyundai Equus en god bil?

Hyundai Equus’ pålitelighetsvurdering er 2,0 ut 5,0. Dette rangerer 21st blant luksuriøse biler i full størrelse. Den har lave eierkostnader, med en gjennomsnittlig årlig reparasjonskostnad på $ 977.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter