Chevrolet Volt pålitelighet

Chevy biler er sikkert ikke de mest luksuriøse og premium bilene i verden, men de er ekstremt pålitelige og holdbare å eie. Volt er en plug-in hybrid, som til og med var en av de bestselgende bilene i USA. Bilen ble avviklet i 2019, men det er fortsatt et flott alternativ i markedet.

Oversikt

Chevy har laget denne bilen siden 2011, og den ble avviklet i 2019 med sin andre generasjon. 2. generasjon Volt hadde et større batteri på 18,4 kWh litium-ion med anslagsvis 53 helelektriske mil. På grunn av hybridsystemet gir bilen ekstremt anstendig drivstofføkonomi og mindre karbonutslipp.

Pålitelighet

Pålitelighet er alltid en viktig bekymring når du kjøper en daglig kjørebil som Chevys. Chevy er kjent for sine pålitelige biler med lave eierkostnader. Volt var ikke den mest pålitelige bilen, men den har en gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum på 77 av 100. Det er færre store feil i bilen, noe som hjelper i påliteligheten.

Sikkerhet

Pålitelighet avhenger også av bilens sikkerhetsmålinger og egenskaper. Volt har en 5-stjerners sikkerhetsvurdering av alle sikkerhetsmålingsorganisasjoner. Bilen presterte ekstremt bra i kollisjonstestene. Videre legger sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, blindpunktovervåking, kollisjonsadvarsel ytterligere til bilens sikkerhet.

Avskrivningssats

Volts produksjon har blitt opphørt av Chevy, men den er fortsatt til stede i den gamle bilens marked. 2019-modellen vil koste rundt $ 16,000 XNUMX, avhengig av tilstanden til bilen. Dette vil ytterligere svekke rundt 13% etter 5 år, noe som ikke er dårlig for en nedlagt bil.

  Maybach 62 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de viktigste tingene ved å eie en bil. Chevys er kjent for sine lavvedlikeholdsbiler, og det samme er tilfellet med Volt. Den trenger rundt $ 550 årlig for alt vedlikehold og tidlige reparasjoner.

FAQ

Er Chevrolet Volt en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

Chevrolet Volt er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Chevrolet Volt?

Chevrolet Volt er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Volt og har den en turbo?

Chevrolet Volt har 149 hestekrefter og 294 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en gass / elektrisk I4 med en forskyvning på 1,5 L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Chevrolet Volt?

10,6 kubikkfot ( 0,3 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Volt har 17 x 7 tommers aluminium forhjul og 17 x 7 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange miles vil en Chevy Volt vare?

En Chevrolet Volt vil vare mellom 200,000 og 300,000. Hvis du tar vare på det, bør hybrid drivlinje ikke mislykkes. Bilen kan vare i 13 til 20 år til hvis du kjører 25 000 miles per år.

Hvorfor er Chevy Volt avviklet?

Årsaken til at den ble avviklet er at Volt hadde både en elektrisk og en forbrenningsmotor drivlinje, noe som gjorde det vanskelig for Volt å oppnå samme lønnsomhet som en ren elektrisk bil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter