Hyundai Genesis Coupe Pålitelighet

Hyundai er allment kjent og kjent for å produsere et bredt spekter av pålitelige biler, fra SUVer og sedans til luksus- og sportsbiler. De har oppnådd et vellykket marked i nesten alle avdelingene. Hyundai Genesis Coupe er et annet eksempel på glans fra fortiden i Hyundai-markedet. Den ble først utgitt i 2008 som Hyundais aller første bakhjulsdrevne sportskupé.

Oversikt

Genesis Coupe er en bakhjulsdrevet sportskupé med en 3,8-liters V6-motor som kan gi 348 hestekrefter. Den kommer i to varianter med en 6-trinns manuell girkasse som standard og en 8-trinns automatisk girkassemodell. Genesis Coupe 3.8 kan også økes ved hjelp av turbo for å gi den mest økonomiske, effektive og sikre veien fremover. Den 2-dørs bakhjulsdrevne Coupe har en toppfart på 162 mph.

Pålitelighet

Hyundai er et pålitelig merke, da alle bilene er designet for å vare lenge. Når det gjelder pålitelighetsscoring, er Hyundai Genesis Coupe et passende alternativ med en vurdering på 3,5 av 5,0 og er rangert som nummer 16 av 31 luksuriøse mellomstore biler, ifølge RepairPal. Kjøretøyet er svært pålitelig, og med riktig vedlikehold kan Genesis-kupéen vare i godt over 1 million miles.

Sikkerhet

Genesis coupe fortsatte sin produksjon fra 2010 til 2016. 2016-modellen til Genesis Couple tilbød mange sikkerhetsfunksjoner som trekkraftkontroll, bremseassistent, ABS, skivebremser, kollisjonsputer og stabilitetskontroll. Disse funksjonene hjalp Genesis Coupe med å få en vurdering på 36.88 av 37, i henhold til ANCAP-vurderingen av 2014-modellen.

  BMW M3 Pålitelighet

Videresalgsverdi

Genesis Coupe er en velutstyrt og ganske kraftig ytelsesbil som holder verdien i en lengre periode i markedet. Videresalgsverdien avhenger imidlertid ganske av bilens tilstand. Genesis Coupe anslås å ha en avskrivningsrate på 53 % etter 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnadene er også viktige for å faktorisere påliteligheten til en bil. Når det gjelder Genesis Coupe, er den årlige vedlikeholdskostnaden rundt $ 621, som viser en gjennomsnittlig verdi.

FAQ

Er Hyundai Genesis Coupe en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Hyundai Genesis Coupe er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Hyundai Genesis Coupe?

Hyundai Genesis Coupe er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact Cars

Hva er hestekreftene i en Genesis Coupe og har den en turbo?    

Hyundai Genesis Coupe har 348 hestekrefter og 295 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3,8 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.    

Hvor mye bakkeklaring har Hyundai Genesis Coupe?

12,95 cm  (5,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Genesis Coupe har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 8,5 tommers aluminium bakhjul.

Er Hyundai Genesis Coupe en god bil?

Selv om Hyundai Genesis er en flott sportskupé, er det mange feil som forhindrer det i å være overbevisende. Den totale 23 mpg er imponerende, takket være den kraftige V6-motoren. Det er morsomt å kjøre Coupe på grunn av sin kraft og sporty håndtering.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter