BMW M3 Pålitelighet

M3 er en sportsmodell av 3-serien som har 4-dørs kompakte sedaner og eiendomsbiler. M3 har vært i motorsport i årevis. Nylig kunngjorde BMW sin sjette generasjon som er kjent som G80 M3. De nye M3-modellene har også et AWD-system i tillegg til det vanlige bakhjulsdriftsystemet.

Oversikt

M3 drives av BMW S58-motoren som er en 3,0 L twin-turbo 6-sylindret rett motor. Denne motoren kan gi hele 473 hestekrefter, og den er også tilgjengelig i manuell girkasse, men bare med et RWD-system. AWD-systemet gir bilene ekstra veigrep.

Pålitelighet

BMW har laget sportsbiler og med i motorsport i evigheter. De gjør sikkert ikke de mest pålitelige bilene tilgjengelige i markedet, men de jobber med motorens holdbarhet. De eldre modellene av M3 har prestert bra når det gjelder pålitelighet.

Den nyere G80-modellen ble imidlertid nettopp lansert i fjor, og det er vanskelig å bedømme bilen på bare ett år. ved å se på de tidligere modellene, med optimal omsorg og vedlikehold, kan M3 vise seg ganske pålitelig å vare i årevis. Den har en rett under gjennomsnittlig poengsum på 55 i pålitelighet, noe som er bra nok for en bil som denne.

Sikkerhet

Sikkerhet er et stort høydepunkt i tyske biler som BMWs. De eldre M3-modellene har hatt en veldig anstendig sikkerhetsvurdering. 2021 er heller ikke mindre enn tidligere generasjoner, og BMW har gjort det veldig bra i sikkerhetsavdelingen. M3 ble omtalt i Top Safety Pick av IIHS.

  Hva koster BMW-dekkerstatningen?

Vedlikehold og reparasjon

De vanlige vedlikeholds- og oljeskiftene koster ikke mye med en garanti, men med garantien utløpt koster det mye. Det forebyggende vedlikeholdet gjøres for å få bilen til å vare lenger, og M3 trenger sikkert mye av det på grunn av sin ekstremt kraftige motor. Med planlagte besøk og noen uplanlagte besøk, vil M3 koste deg rundt $ 1,000 årlig.

FAQ

Er BMW M3 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonenbil?  

BMW M3 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i BMW M3?  

BMW M3 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en BMW M3  og har den en turbo?    

BMW M3 har 473 hestekrefter og 406 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded I-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul harden?  

BMW M3 har 18 X 9,5 tommers smidd aluminium forhjul og 19 X 10,5 tommers smidd aluminium bakhjul.

Hvilken M3 er den mest pålitelige?

For øyeblikket er S65 min favoritt M3-motor. Disse motorene har bare to mulige problemer: stanglagerfeil eller gassaktuatorer feil.

Er BMW M3 en god daglig sjåfør?

Denne nye M3 er basert på 2019 3-serien sedan. Det følger M3-temaet at det er en praktisk daglig sjåfør, men har god fart til å støtte sporbruk.

  Når endret BMW 3-serien kroppsstil?

Hvilket år er den mest pålitelige M3?

Det kan være vanskelig å bestemme det beste året for en BMW M3, og alt kommer ned til personlig preferanse. E46-generasjonen regnes generelt som den beste, med en 2006-modell som har manuell girkasse, konkurransepakke og ingen takluke.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter