BMW M3 Pålitelighet

M3 er en sportsmodell av 3-serien som har 4-dørs kompakte sedaner og eiendomsbiler. M3 har vært i motorsport i årevis. Nylig kunngjorde BMW sin sjette generasjon som er kjent som G80 M3. De nye M3-modellene har også et AWD-system i tillegg til det vanlige bakhjulsdriftsystemet.

Oversikt

M3 drives av BMW S58-motoren som er en 3,0 L twin-turbo 6-sylindret rett motor. Denne motoren kan gi hele 473 hestekrefter, og den er også tilgjengelig i manuell girkasse, men bare med et RWD-system. AWD-systemet gir bilene ekstra veigrep.

Pålitelighet

BMW har laget sportsbiler og med i motorsport i evigheter. De gjør sikkert ikke de mest pålitelige bilene tilgjengelige i markedet, men de jobber med motorens holdbarhet. De eldre modellene av M3 har prestert bra når det gjelder pålitelighet.

Den nyere G80-modellen ble imidlertid nettopp lansert i fjor, og det er vanskelig å bedømme bilen på bare ett år. ved å se på de tidligere modellene, med optimal omsorg og vedlikehold, kan M3 vise seg ganske pålitelig å vare i årevis. Den har en rett under gjennomsnittlig poengsum på 55 i pålitelighet, noe som er bra nok for en bil som denne.

Sikkerhet

Sikkerhet er et stort høydepunkt i tyske biler som BMWs. De eldre M3-modellene har hatt en veldig anstendig sikkerhetsvurdering. 2021 er heller ikke mindre enn tidligere generasjoner, og BMW har gjort det veldig bra i sikkerhetsavdelingen. M3 ble omtalt i Top Safety Pick av IIHS.

  Hvor lenge varer BMWs?

Vedlikehold og reparasjon

De vanlige vedlikeholds- og oljeskiftene koster ikke mye med en garanti, men med garantien utløpt koster det mye. Det forebyggende vedlikeholdet gjøres for å få bilen til å vare lenger, og M3 trenger sikkert mye av det på grunn av sin ekstremt kraftige motor. Med planlagte besøk og noen uplanlagte besøk, vil M3 koste deg rundt $ 1,000 årlig.

FAQ

Er BMW M3 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonenbil?  

BMW M3 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i BMW M3?  

BMW M3 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en BMW M3  og har den en turbo?    

BMW M3 har 473 hestekrefter og 406 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded I-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul harden?  

BMW M3 har 18 X 9,5 tommers smidd aluminium forhjul og 19 X 10,5 tommers smidd aluminium bakhjul.

Hvilken M3 er den mest pålitelige?

For øyeblikket er S65 min favoritt M3-motor. Disse motorene har bare to mulige problemer: stanglagerfeil eller gassaktuatorer feil.

Er BMW M3 en god daglig sjåfør?

Denne nye M3 er basert på 2019 3-serien sedan. Det følger M3-temaet at det er en praktisk daglig sjåfør, men har god fart til å støtte sporbruk.

  Er BMW 2.0 turbomotor pålitelig?

Hvilket år er den mest pålitelige M3?

Det kan være vanskelig å bestemme det beste året for en BMW M3, og alt kommer ned til personlig preferanse. E46-generasjonen regnes generelt som den beste, med en 2006-modell som har manuell girkasse, konkurransepakke og ingen takluke.

James May

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter