Lexus LC Pålitelighet

Lexus fikk anerkjennelse for sine luksusbiler i full størrelse, for eksempel den sofistikerte LS-sedanen, samt de populære SUVene, for eksempel den originale RX. Den sporty IS sedan og subcompact UX crossover representerer den beste verdien. Lexus utviklet LC grand tourer for å bruke GA-L-plattformen som LS-sedanen bruker med XF50-serien i full størrelse. Det er den første Lexus-modellen som bruker GA-L-plattformen. Ifølge Lexus står navnet «LC» for «Luxury Coupe».

Oversikt

Det bankende hjertet i standard LC500 er Lexus’ høyytelses 5,0-liters V-8, som belter ut 471 hestekrefter og 398 pund-meter dreiemoment. Sammen med en hurtigskiftende, men glatt 10-trinns automatgirkasse, produserer den strålende forbrenningsrock ‘n’ roll som er like behagelig for ørene som resten av LC er for øynene. Den andre drivlinjen som tilbys er LC500hs 354-hk gasselektriske drivverk, som kombinerer et 3,5-liters V-6, et par elektriske motorer, et 1,1 kWh litium-ion-batteri.

Pålitelighet

Lexus har en upåklagelig rekord i pålitelighets-, eier- og forhandlerundersøkelser, noe som tyder på at førsteklasses kundeservice og problemfri motoring bør være realistiske forventninger. Den 2021 Lexus LC har en spådd pålitelighet score på 86 av 100. En J.D. Power spådd pålitelighet score på 91-100 regnes som den beste, 81-90 er flott, 70-80 er gjennomsnitt, og 0-69 er rettferdig og vurderes under gjennomsnittet.

Sikkerhet

Luksus SUV har tjent en IIHS Top Safety Pick + betegnelse hvert år siden 2015, går glipp av bare i 2018 da Lexus ble vurdert som en Top Safety Pick. Lexus LC vurdert som 4.8 av 5 stjerner rating.

  GMC Acadia pålitelighet

Videresalgsverdi

I gjennomsnitt taper en LC500 $ 9,800 per år eller 12% relativt sett. Det er viktig å tolke dette som et gjennomsnittlig tall.

Vedlikehold og reparasjon

Den estimerte kostnaden for å vedlikeholde og reparere en Lexus LC500 varierer fra $ 95 til $ 1860, med et gjennomsnitt på $ 271.

FAQ

Er Lexus LC en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lexus LC er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Lexus LC?

Lexus LC er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact Cars

Hva er hestekreftene i en Lexus LC og har den en turbo?

Lexus LC har 471 hestekrefter og 398 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 5.0 L Drivstoffsystemet er: Port / Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Lexus LC?

5,4 kubikkfot ( 0,153 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Lexus LC?

13,21 cm (5,2 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Lexus LC har 20 X 8,5 tommers aluminium forhjul og 20 X 9,5 tommers aluminium bakhjul.

Er Lexus LC 500 en superbil?

Lexus LC 500 og Audi R8 er to eksempler. Disse superbilene er veldig dyre, men de er fortsatt relativt rimelige når de har akkumulert noen år og miles.

Hva står LC for i Lexus?

LEXUS LC. LC står for Luxury Coupe. Bilen er en kombinasjon av luksusen til en flaggskipsalong og den sporty, elegante estetikken til en storslått turkupé. Flaggskipet to pluss 2 er designet i alle dimensjoner for å gi en unik og givende kjøreopplevelse.

  Mercedes AMG CLS 63 S - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Er en Lexus bedre enn en BMW?

Lexus har bedre kvalitet enn BMW. Lexus er 33% bedre enn BMW-biler når det gjelder pålitelighet og kvalitet. Disse bilene er bygget for å vare i mange år og har bemerkelsesverdig pålitelige funksjoner.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter