Cadillac CT6 Pålitelighet

Luksusturen, CT6, er en 4-dørs sedan i full størrelse. Bilen har en rask motor som gir den mest behagelige kjøreopplevelsen med maksimal luksus og komfort. Når det gjelder pålitelighet, fungerer bilen veldig bra sammenlignet med konkurrentene. Videre har CT6 til og med sin høyytelsesmodell kalt CT6-V.

Oversikt

Cadillac har vært kjent for sin suverene luksus gjennom sin historie. Bare elitene hadde råd til bilen, men nå kan flere eie den. CT6 er en komplett luksusbil med et veldig kraftig utvalg av motorer fra 2,0 L I4-motoren til 3,0 L V8-motoren. Bilen er tilgjengelig i enten bakhjulsdrift eller firehjulsdrift.

Pålitelighet

Pålitelighet er et viktig aspekt ved å kjøpe en bil. Cadillac har en gjennomsnittlig vurdering når det gjelder pålitelighet. Den fikk en vurdering på 3,0 av 5,0, som er en gjennomsnittlig poengsum. Imidlertid har de et rykte for å lage solide deler. CT6 har en pålitelig motor og faste deler. Bilen har i seg selv en pålitelighetsscore på 82, noe som er veldig bra.

Videresalg

CT6 svekker 51% etter 5 års eierskap. Pålitelighet er også avhengig av videresalgsverdien til en bil. Jo mer en bil avskrives, jo flere sjanser er det for at bilen ikke er et pålitelig alternativ. Luksusbiler som Cadillacs er mer tilbøyelige til å avskrive raskere enn masseproduserende biler.

Sikkerhet

CT6 har en 5-stjerners vurdering av NHTSA for sikkerhetsfunksjonene. Det er mange driverassistansefunksjoner tilgjengelig som aktive sikkerhetsfunksjoner, og andre passive funksjoner som kollisjonsputer. Bilen er også solid nok til å hindre passasjerene i større krasj.

  Mercedes AMG E63 S kombi - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

CT6 bruker mer enn $ 1,000 etter at garantien er utløpt. I løpet av totalt 10 år vil bilen koste deg rundt $ 10,000 XNUMX. Men i de første 5 årene er bilen veldig økonomisk å eie, og den koster bare rundt $ 500. Annet enn dette har bilen heller ingen store feil, og de fleste delene er produsert innenlands.

FAQ

Er Cadillac CT6 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevetbil?  

Cadillac CT6 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac CT6?  

Cadillac CT6 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Cadillac CT6  og har den en turbo?   

han Cadillac CT6 har 335 hestekrefter og 284 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en gass V6 med en forskyvning på 3.6L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i CadillacCT6?  

15,8 kubikkfot ( 0 447 m3 )

Hvilken type hjul harden?  

Cadillac CT6 har 19 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 19 x -TBD- tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter