Overraskende fakta om Fiat 500e

Er Fiat 500e en god bil?

Fiat 500e er en stilig, moderne, kompakt og praktisk bil. Den er også miljøvennlig, effektiv og morsom å kjøre. Men hva er noen av de overraskende fakta om Fiat 500?

Noen av de overraskende fakta om Fiat 500e er at den første Fiat 500e-modellen ble solgt i den amerikanske delstaten California, Videre importerte og solgte Scuderia-E Fiat 500e-modeller i Europa. I tillegg drives Fiat 500e av et 24 kWh væskekjølt / oppvarmet li-ion-batteri, og Fiat 500e har en offisiell U.S. Environmental Protection Agency rekkevidde på 87 miles.

Hva er de overraskende fakta om Fiat 500e?

Den første Fiat 500e-modellen ble solgt i delstaten California i USA.

Fiat lanserte ikke bare Fiat 500e i California, men solgte også den første Fiat 500e i samme stat. Denne bilen ble avduket i november 2012 på Los Angeles Auto show. Salget startet imidlertid i juli 2013 i samme stat.

Overraskende nok baserte Fiat sitt salg på to stater, som var California og Oregon. Likevel, etter lanseringen i California, utvidet Fiat salget til Oregon sommeren 2014.

Fiat 500e ble produsert fra 2013 til 2019.

Fiat 500e kan ha kommet inn på markedet med et oppstyr, men det varte ikke lenge. Dette er fordi bilen ble produsert mellom 2013 og 2019. Likevel ble andre generasjon elektrisk Fiat 500 kunngjort i 2020. Og i motsetning til den første helelektriske Fit 500e, vil denne nye modellen bare bli referert til som Fiat 500, uten en «e» på slutten. Videre er denne andre generasjons modellen ment for det europeiske markedet.

Scuderia-E importerte og solgte Fiat 500e-modeller i Europa.

Da Fiat lanserte Fiat 500e i California, hadde den til hensikt å selge bilene til det amerikanske markedet alene og ikke i Europa eller noe annet sted. Scuderia-E importerte og solgte imidlertid brukte 500e til det europeiske markedet. Dessuten utstyrte dette selskapet også bilene med batterier med høyere kapasitet og en CCS-kombinasjonskontakt for hurtiglading.

  Vanlige problemer med Fiat Pulse

Fiat 500e drives av et væskekjølt/oppvarmet li-ion-batteri på 24 kWh.

Fiat 500e er utstyrt med et kraftig 24 kWh væskekjølt/oppvarmet litium-ion-batteri. På en full opplading kan dette batteriet vare i opptil 120 km. Likevel leverer batteriet opptil 111 hk og 147 lb-ft dreiemoment. I tillegg tar dette batteriet opptil fire timer å lade helt opp når det er koblet til en 240 V vekselstrømkilde ved hjelp av den innebygde 6,6 kW lademodulen.

Fiat 500e har en offisiell U.S. Environmental Protection Agency-rekkevidde på 87 miles.

Utstyrt med et 24 kWh litium-ion-batteri, Fiat 500e kommer med en rekkevidde på opp til 87 miles. Dette er ifølge det offisielle amerikanske miljøvernbyrået. Men sammenlignet med de fleste av sine konkurrenter, dette er en svært lav rekkevidde, og bilen vil ikke vare så lenge.

Fiat 500e har en kombinert drivstofføkonomi på 116 mpg-e

Som forventet, Fiat 500e er en svært effektiv bil. I henhold til Environment Protection Agency, Fiat 500e kommer med en kombinert drivstofføkonomi på 116 mpg-e. Totalt sett har den en EPA-rangering på 122 mpg-e i byen og en rangering på 108 mpg-e på motorveien. I kombinasjon med regenerativ bremsing blir Fiat 500e en svært effektiv bil.

Fiat 500e leveres med et unikt eksteriør.

Et av de beste salgsargumentene til Fiat 500e er dens nydelige design. Denne bilen kommer med et unikt eksteriør som er tiltalende for øyet. Takket være den unike retro-futuristiske designen og et vakkert og avansert interiør. Noen av interiørfunksjonene som skiller seg ut er en smarttelefonapp, en ny 7-tommers tynnfilmtransistorskjerm og et nytt elektronisk kjøretøyinformasjonssenter.

  Er Fiat Doblò en god bil?

Fiat-Chrysler utstedt en tilbakekalling for å erstatte bolter som sikrer Fiat 500e halv-drive-aksler

Fiat 500e har ikke rapportert mange problemer siden den ble lansert i 2013. Imidlertid tilbakekalte produsenten disse bilene i august 2013 for å erstatte boltene som fester Fiat 500e halvdrivaksler. Tvert imot, tilbakekallingen var ikke knyttet til Fiat 500es elektriske drivlinje. Dessuten berørte denne tilbakekallingen totalt 219 biler.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Er Fiat 500e en god bil?

Fiat 500e er en eksemplarisk bil hvis du vil ha en god og effektiv bil for daglig kjøring rundt i byen. Tvert imot, dette er ikke en god bil for folk som ønsker ytelse, luksus og sikkerhet.

Hvor rask er Fiat 500e?

Denne bilen drives av en elektrisk motor og et 24 kWh batteri. Selv om den ikke er superrask, klarte den å akselerere fra 0 til 60 km / t på bare 8,4 sekunder. Videre registrerte den en toppfart på opptil 93,2 mph.

Hva er de vanligste problemene med Fiat 500e?

Totalt sett er Fiat 500e en ganske pålitelig bil. Imidlertid har brukere også rapportert om flere problemer som interesserte kjøpere bør være klar over. Et av problemene som fikk produsenten til å tilbakekalle denne bilen er tap av strøm, elektriske problemer, programvareproblemer, ladeproblemer og batteriproblemer.

Er Fiat 500e en god daglig sjåfør?

Ja, Fiat 500e er en fin bil for daglig bruk. Bortsett fra å ha en subkompakt design, er denne bilen også effektiv, pålitelig og miljøvennlig. Dessuten er den billig å vedlikeholde, noe som gjør den økonomisk for daglig bruk. Dessuten er denne bilen lett å kjøre i trafikken, siden den er veldig liten.

  Er Fiat 500 dårlige biler?

Hvilke biler ligner på Fiat 500e?

Kappløpet om å produsere de beste kompakte elbilene har nettopp startet. Til tross for at Fiat 500e har fremragende aspekter og yter godt, møter denne bilen hard konkurranse på markedet. Noen av de viktigste konkurrentene er Mini Cooper SE og Honda-e.

Sammendrag

Alle elektriske biler som Fiat 500e hjelper oss med å opprettholde ozonlaget og spare litt endring som vi kunne ha brukt til å kjøpe ekstra bensin. Dessuten er Fiat 500e en elegant, praktisk og pålitelig bil å ha. Nå som du vet noen av de overraskende fakta om denne bilen, kan du gå videre og spørre andre Fiat 500e-eiere og finne ut om de vet mye om bilen sin.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter