Tesla VS Bugatti – Hvilken er bedre?

Tesla og Bugatti er to av de mest prestisjefylte bilmerkene på markedet. De kan skryte av noen av de raskeste bilene på markedet, noe som gjør det litt vanskelig for sportsbilelskere å velge mellom den ene eller den andre. Men hvilken bil er bedre mellom disse to? 

Tesla er den beste luksuriøse elbilen på markedet, mens Bugatti av mange regnes som det beste hyperbilmerket på markedet. Selv om begge disse merkene tilbyr luksuriøse biler, er Bugatti helt på et annet nivå. Tesla er imidlertid ikke langt bak, da den også kan skryte av noen kraftige biler. 

Så hvis du leter etter en luksuriøs, raskere og høy ytelse bil, tar Bugatti dagen. Men hvis du vil ha komfort, utmerket rekkevidde og lave utslipp, er Tesla bilen for deg. Dessuten er Bugatti dyrere enn Tesla, noe som betyr at du får så mye mer ved å skaffe deg en Tesla. 

Hvordan stabler Tesla seg mot Bugatti?

Utseende 

Bugatti er definitivt en av de flotteste bilene på markedet. Dette gjelder både interiør og eksteriør. På den annen side er Tesla heller ikke langt unna, da det skaper noen slanke og moderne design som mange mennesker har forelsket seg i. 

Totalt sett har Bugatti flere utenomjordiske bildesign. Ikke bare ser Bugatti vakker og fantastisk ut, men de oser også av luksus og prestisje. Så når det gjelder utseende, har Bugatti en fordel over Tesla. Men når det gjelder variasjon, har begge disse bilmerkene et begrenset utvalg av bilmodeller. 

Prestasjon

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du vil ha raskere akselerasjon, bærer Tesla dagen. Men hvis du vil ha toppfart, så er Bugatti konge. For eksempel akselererer den nye Tesla Roadster fra 0 til 60 mph på 1,9 sekunder, mens Bugatti Chiron tar maksimalt 2,3 sekunder å akselerere fra 0 til 60. 

  Hvilken Tesla har en takluke?

Teknologi 

Bugatti tilbyr biler med avansert design, innovativ teknologi og avansert ytelse. På den annen side er Tesla også kjent for sine futuristiske biler, raskere akselerasjon og avansert teknologi. Men selv om Bugatti også kommer med mange luksuriøse og teknologisk avanserte funksjoner, er Tesla litt foran. 

Komfort 

Bugatti er en eksklusiv bil og en to-seters, mens Tesla er en luksusbil med de fleste av modellene som tilbyr fire seter. Derfor, når det gjelder komfort, tilbyr Tesla mer plass og komfortable seter enn Bugatti. Det eneste problemet er at baksetene ikke er store nok til å imøtekomme voksne komfortabelt. 

Når det gjelder luksus, tilbyr Bugatti mer enn Tesla. Bugattis interiør kommer i et C-formet designet signal skåret inn i sidepanelene. På toppen av det har hytta materialer av høy kvalitet og unik styling som gjør at den ser spektakulær ut enn Teslas interiør. 

Pålitelighet 

Tesla sparer deg ikke bare for kostnadene for drivstoff, men det er også pålitelig. En av utfordringene med å eie en Bugatti er at det er en drivstoff guzzler. Det er ikke tilfelle med Teslas som bare trenger lading for å komme i gang. På toppen av det har Bugattis mange bevegelige deler, noe som betyr at de bryter ned mye enklere enn Teslas. 

Sikkerhet

Begge disse bilene har ikke blitt krasjtestet, men siden de er luksusbiler, er de veldig trygge. På toppen av det kommer de med noen av de beste sikkerhetsfunksjonene på markedet. Likevel kan Tesla ha en liten fordel i forhold til Bugatti som det kommer med Autopilot, som er en viktig sikkerhetsfunksjon. 

  Er Volvo mer pålitelig enn Tesla?

FAQ

Hvilken bil er dyrere – Tesla eller Bugatti?

Selvfølgelig er Bugatti dyrere enn Tesla. I motsetning til Tesla som er et luksusbilmerke, er Bugatti et hyperbilmerke. Derfor er det veldig eksklusivt, og prisen er nesten fire ganger så stor som for de fleste Teslas. For eksempel er prisen på den nye Tesla Roadster omtrent $ 200,000 XNUMX, mens Bugatti Chiron er omtrent $ 2,990,000. 

Hvilken bil er raskere – Tesla Roadster eller Bugatti Chiron? 

Begge disse bilene er superraske, men Tesla Roadster akselererer bedre enn Bugatti Chiron, mens sistnevnte har bedre toppfart. Tesla Roadster kan akselerere fra 0 til 60 på bare 1,9 sekunder, mens Bugatti Chiron akselererer fra 0 til 60 på 2,3 sekunder. 

Likevel, når det gjelder toppfart, har Bugatti Chiron 261 mph, mens den nye Tesla Roadster har en toppfart på 250 mph. Overraskende nok har Tesla Roadster et bedre utvalg enn Bugatti Chiron, da den kan dekke opptil 620 miles på full lading, mens Bugatti Chiron bare kan dekke opptil 450 kilometer på en full tank med gass. 

Hva er den raskeste bilen i verden?

Du vil bli overrasket over å oppdage at verken Bugatti Chiron eller Tesla Roadster utgjør listen over de fem raskeste bilene i 2021. Den tittelen går til Devel Sixteen med en toppfart på 347 mph. Den etterfølges av SSC Tuatara med 331 mph, og på tredje plass er Koenigsegg Jesko Absolut med 330 mph. 

  Trenger Teslas olje?

På fjerdeplass ligger Bugatti Bolide med 310, som også er uavgjort for den posisjonen med Hennessey Venom F5. Bugatti Chiron Super Sport 300+ kommer på 6.-plass med en toppfart på 304 mph. Tvert imot kommer den nye Tesla Roadster ikke engang til listen over de 10 raskeste bilene på listen. 

Lager Bugatti en elbil?

Nei, Bugatti lager ingen elbiler. Det vil imidlertid endre seg så snart Volkswagen planlegger å begynne å produsere en helelektrisk Bugatti, referert til som Bugatti-Rimac. Bortsett fra denne modellen planlegger selskapet også å bygge flere helelektriske Bugatti-modeller. 

Har Tesla Roadster Autopilot?

Ja, den nye Tesla Roadster leveres med Autopilot. Det samme kan imidlertid ikke sies om den gamle Tesla Roadster. Første generasjon Tesla Roadster har ikke Autopilot. Men den siste generasjonen kommer ikke bare med Autopilot, men den har også utvidet kjøremodus, noe som hjelper sjåføren på veien. 

Avsluttende tanker 

Å velge mellom Tesla og Bugatti er ikke en lett prestasjon. Dette er fordi Bugatti er et eksklusivt bilmerke, mens Tesla er et luksusbilmerke. Alt i alt er Bugatti mer egnet for folk som ønsker prestisje, hastighet og ytelse, mens Tesla er ideell for de som ønsker komfort, utmerket rekkevidde og lave utslipp. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter