Hvilken bil kan slå en Tesla?

Tesla er en av de beste elbilene på markedet. Den har et utmerket utvalg, og det er en av de raskeste elbilene på markedet. Men hvilken bil kan slå en Tesla?

For øyeblikket slår 2015 Porsche 918 Spyder Tesla, da den kan akselerere fra 0 til 60 på 2,1 sekunder. Men når 2021 Tesla Roadster treffer markedet, vil det være den raskeste bilen på markedet med en akselerasjon på 0 til 60 mph på 1,9 sekunder. Så det vil være raskere enn Porsche 918 Spyder. 

Dessuten, når 2022 Tesla Roadster SpaceX-utgaven treffer markedet, vil den være den raskeste bilen med en akselerasjon på 0 til 60 mph på 1,1 sekunder. Så hvis du vil ha en bil som kan slå Tesla når det gjelder fart for øyeblikket, er 2015 Porsche 918 Spyder bilen for deg. 

Funksjoner av 2015 Porsche 918 Spyder 

Bortsett fra å være raskere enn Tesla, er 2015 Porsche 918 Spyder også en vakker og kraftig bil. Denne bilen konkurrerer tett med superbiler som Bugatti og Ferrari. Det er en to-seters og har to trims å velge mellom. Disse inkluderer 918 Spyder 2dr Roadster og 918 Spyder 2dr Roadster m / Weissach-pakken. 

Når det gjelder ytelse, er 2015 Porsche 918 Spyder et monster på veien. Bilen er utstyrt med en 4,6-liters V-8 motor som leverer maksimalt 887-HP og 944 lb-ft av dreiemoment. Den leveres også med 7-trinns automatgir og et firehjulstrekksystem. 

Med en akselerasjon på 0 til 60 mph på 2,1 sekunder, er dette en av bilene med den beste akselerasjonen. Det er imidlertid ikke drivstoffeffektivt, da det har en EPA-vurdering på 20 i byen, 24 på motorveien og en kombinert vurdering på 22. Så du vil bruke mer på drivstoff enn en vanlig bil. 

  Forbedrer Teslas byggekvalitet seg?

Når det gjelder komfort, er denne bilen en to-seters, så det er ikke veldig behagelig sammenlignet med en Tesla Model S Plaid eller 2021 Tesla Roadster. Likevel er Porsche 918 Spyder fortsatt en komfortabel bil med førsteklasses luksuriøse funksjoner. 

Som forventet er denne bilen ganske kostbar, da den har en basispris på $ 847,975. Så det er ikke en bil for alle, da bare noen få har råd til det. Totalt sett er bilen verdt prisen, da den er rask, kraftig, luksuriøs og veldig behagelig. Så du får det du betaler for. 

Funksjoner av 2021 Tesla Roadster 

Den 2021 Tesla Roadster er vakkert designet og ser mer tiltalende enn Porsche 918 Spyder. På toppen av det kommer den med mer avanserte funksjoner, og det vil være raskere enn Porsche 918 Spyder. Det er imidlertid billigere enn Porsche 918 Spyder. 

I motsetning til den forrige utgaven av Tesla Roadster, vil den nyeste utgaven komme med to bakseter, noe som gjør den til en fire-passasjer bil. Den opprinnelige Roadster-utgaven hadde bare to seter. På toppen av det vil det ha mer kjøreavstand og bedre ytelse enn forrige utgave. 

Dessuten vil 2021 Tesla Roadster-utgaven akselerere fra 0 til 60 mph på 1,9 sekunder, noe som vil være raskere enn Porsche 918 Spyder. På toppen av det vil den ha en toppfart på 250 mph, som vil være en av de raskeste. Det vil også doble seg som den raskeste Teslaen i verden. 

  Er Teslas firehjulsdrift verdt det?

Imidlertid kan produksjonen av denne bilen bli forsinket, da ingenting er kunngjort ennå. Ifølge Tesla vil basisprisen på denne sportsbilen være rundt $ 200,00 XNUMX, noe som er ganske billigere enn Porsche Spyder. Dessuten vil sjåførene nyte et standard firehjulsdriftssystem, noe som betyr at det vil være ideelt for alle slags veier. 

FAQ

Kan noen bil slå en Tesla Roadster? 

Nei, ingen bil kan slå en Tesla Roadster. Selv om Tesla Roadster vil bli produsert fra midten til slutten av 2021, er ingen bil raskere enn denne bilen. Imidlertid er bilen som slår Tesla i dette øyeblikket 2015 Porsche 918 Spider. 

Hvilken bil er bedre enn Tesla?

Tesla er kanskje en av de mest avanserte elbilene på markedet, men flere fremragende biler gir et løp for pengene sine. Noen av disse bilene inkluderer Porsche Taycan, Mercedes-Benz EQC, BMW i4, Audi e-Tron, BMW I-4 og Jaguar I-Pace.

Tesla tilbyr kanskje den beste langtrekkende og teknologiske teknologien, men Mercedes-Benz EQC er den mest komfortable og luksuriøse. I tillegg, hvis du vil ha den best presterende elbilen, er BMW i4 det beste alternativet. Og hvis du har en familie, er Audi e-Tron det beste alternativet. 

Er Tesla Roadster raskere enn en Bugatti?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du vil ha toppfart, slår Bugatti Tesla Roadster hands-down. Men hvis du vil ha rask akselerasjon, tar Tesla Roadster dagen. Likevel er Bugatti dyrere enn Tesla Roadster. 

  Er en Tesla bedre enn en Lamborghini?

Hva er den raskeste Tesla-topphastigheten?

Tesla Model S Plaid har den raskeste Tesla-hastigheten på 200 mph. Likevel har ingen person noen gang prøvd ut å bruke all hastigheten. På toppen av det kan den nyeste Tesla Model S Plaid akselerere fra 0 til 60 mph på bare 1,98 sekunder. Med en slik hastighet er denne bilen superrask. 

Dessuten produserer den nye Tesla Model S Plaid en enestående 1020 hestekrefter og 1050 lb-ft dreiemoment. Takket være sin aller første tri-motor. 

Hvorfor er Teslas så raske?

Teslas er så raske fordi de nye batteriene i bilen passer flere celler inn i samme rom som de hadde tidligere år. Som et resultat fører dette til bedre rekkevidde og mer kraft. Så på grunn av den høyere energitettheten som leveres, gjør det bilen til å være raskere. 

Bunnlinjen 

For øyeblikket er den eneste bilen som kan slå en Tesla 2015 Porsche 918 Spyder. Likevel, når Tesla slipper den nye Tesla Model S Plaid eller Tesla Roadster, vil denne bilen ikke lenger slå Tesla. Porsche 918 Spyder akselererer fra 0 til 60 på 2,1 sekunder, mens Tesla Roadster akselererer på 1,9 sekunder. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter