Vanlige problemer med BMW F01

BMW F01 var den første BMW-bilen som hadde en hybrid drivlinje, en turboladet V12-motor og en 8-trinns automatgir. Denne 4-dørs luksusbilen i full størrelse er komfortabel, romslig, trygg og svært avansert. Men som de fleste luksusbiler, BMW F01 kommer med flere problemer. Likevel, hva er de vanlige problemene med BMW F01?

Noen av de vanligste problemene med BMW F01 er motorproblemer, iDrive-problemer, uskarpe kameraer, overføringsproblemer, programvareproblemer, elektriske vindusproblemer, uskarpe kameraer og dørlåsfeil. Å vite disse problemene på forhånd kan spare brukeren for kostbare reparasjoner. 

Hva er de vanligste problemene med BMW F01?

Motorproblemer

Noen av de vanlige problemene som BMW F01-brukere har rapportert, er knyttet til motoren. Disse inkluderer motorfeil, motorstamme og overoppheting av motoren. Mange av disse problemene oppleves som bilen legger på flere miles.

Motorstamme eller til og med dårlig akselerasjon skjer på grunn av en sviktende drivstoffpumpe. Tvert imot oppstår feil i motoren på grunn av en defekt spolepakke, en defekt kamakselsensor eller en defekt veivakselsensor. Ta bilen til mekanikeren for å fikse de underliggende problemene.

Overføringsproblemer

Et annet vanlig problem med BMW F01 er overføringsproblemene. Vanlige overføringsproblemer inkluderer bilstikk eller rykk når du skifter til gir. Hvis du har et slikt problem, er dette en indikasjon på dårlige motorfester. Merk at dette problemet er vanlig i automatgiret, som er montert i BMW F01.  

Bytt ut de dårlige eller sviktende motorfestene for å løse problemet. I noen tilfeller kan hardskifting skyldes overføringsvæsker med dårlige kaldstrømningsegenskaper. Hvis det er tilfelle, bytt til syntetisk overføringsvæske av høy kvalitet.

Problemer med elektriske vinduer

Dette er et problem som normalt oppleves i eldre BMW F01-modeller. Brukere har rapportert å høre en skrikende støy når de prøver å åpne eller lukke vinduet. Dette er en indikasjon på at vindusregulatoren svikter. Et annet tegn på dårlige elektriske vinduer er at vinduene ikke beveger seg jevnt opp og ned.

  Skoda Superb 2.0 tdi problemer

Du bør løse dette problemet ved å erstatte den skadede eller defekte vindusregulatoren med en ny.

iDrive-problemer

iDrive-systemet er en viktig del av BMW F01. Dette er fordi den håndterer lydsystemet, klimakontrollen, navigasjonssystemet og kommunikasjonen til BMW-en. Så hvis iDrive har problemer, vil BMW F01 ikke kjøre jevnt. Vanlige problemer med BMW iDrive er iDriver datamaskinen svikter,  skjermen blackout, iDriver kontrolleren svikter, og mye mer.

For å fikse iDriver-problemer , må du fikse de underliggende problemene. Derfor bør du besøke en mekaniker for å få løst dette problemet.

Uskarpe kameraer

BMW F01 er en avansert bil med mange høyteknologiske funksjoner. En av de avanserte funksjonene som denne bilen kan skryte av, er kameraer som gir førerens utsiktspunkter fra nesten alle vinkler. Imidlertid har det vært noen klager på uskarpe front- og sidekameraer.

Overraskende nok vet BMW allerede om dette problemet, men de har ikke en løsning ennå. Så brukerne må kanskje vente til BMW kommer med en ærlig løsning.

Dørlåser svikter

Noen brukere har rapportert at dørene ikke klarer å låse seg ved hjelp av nøkkelbrikken, men låser ved hjelp av nøkler. Den viktigste skyldige for dette problemet er en defekt dørlåsmotor. I noen tilfeller kan det skyldes et flatt batteri i nøkkelbrikken. Så start med å bytte ut det flate batteriet og fortsett å bytte dørlåser.

  Jeep Renegade 1.0 gpl problemer

Problemer med programvare

Til tross for at BMW F01 har et avansert datasystem som styrer mange funksjoner, utvikler den også flere problemer. Disse problemene påvirker normalt styring, håndtering og mange andre funksjoner. For å løse dette problemet kan du starte med å oppgradere programvaren.

Feil på klimaanlegget

Selv om dette problemet ikke er vanlig, har flere BMW F01-brukere rapportert å ha klimaanleggsfeil. Hvis du oppdager at klimaanlegget ikke fungerer som det skal, kan problemet være en defekt klimaanleggskondensator. Ta bilen til mekanikeren for å bytte ut kondensatoren.

Faq

Er BMW F01 pålitelig?

Nei, BMW F01 er ikke en pålitelig bil. Dette er fordi den har en av de høyeste vedlikeholdskostnadene blant luksussedaner i full størrelse på markedet. I tillegg er kostnadene for service og deler ganske høye, noe som gjør denne bilen litt dyrere. Men med riktig pleie og vedlikehold kan brukeren unngå kostbare reparasjoner i det lange løp.

Hvor lenge varer BMW F01?

Hvis den er riktig vedlikeholdt med gode kjørevaner, bør BMW F01 vare over 200.000 miles eller 13 år. I noen tilfeller kan bilen til og med vare lenger. Men i gjennomsnitt skal denne bilen vare minst 150k miles. Så sørg for å følge BMWs anbefalte vedlikeholdstjeneste hvis du vil at bilen din skal vare lenger.

Etter hvor lenge begynner BMW F01 å ha problemer?

BMW F01 er ikke en veldig pålitelig bil. Imidlertid opplever det færre problemer i sine første 3 års eierskap. Ikke desto mindre starter de fleste BMW F01-sjåfører med å klage på tennpluggene og tennspolene etter rundt 40,000 XNUMX miles. Tvert imot rapporteres de fleste alvorlige problemer vanligvis etter 150,000 XNUMX miles.

  Vanlige problemer med Fiat Panda

Er BMW F01 dyrt å vedlikeholde?

BMW F01 er en av de dyreste luksussedanene å vedlikeholde på markedet. I gjennomsnitt vil det koste rundt $ 14.453 for vedlikehold og reparasjoner i løpet av de første 10 årene av tjenesten. Dette er større enn bransjens gjennomsnitt for luksussedaner, som koster rundt $ 12.000, noe som gjør F01 dyrere å opprettholde med rundt $ 2.500.

Hva betyr BMW F01?

BMW F01 er den femte generasjonen av BMW 7-serie som består av BMW F01, som er sedan-versjonen, og BMW F02, som er sedan-versjonen med lang akselavstand. Både BMW F01 og F02 laget mellom 2008 og 2015 er referert til som BMW F01.

Konklusjon

BMW F01 er en av de fineste luksussedanene i full størrelse på markedet. Men som de fleste BMW-modeller, har den også flere problemer som brukerne bør være klare til å håndtere. Etter å ha diskutert noen av de vanlige problemene ovenfor, bør brukerne sørge for å takle problemene tidligere for å unngå å gjennomgå dyre reparasjoner.

Samlet sett er BMW F01, som er en femte generasjon BMW 7-serie, en fin, komfortabel, luksuriøs, trygg og avansert luksussedan. Med riktig vedlikehold og pleie kan denne bilen vare over 200 000 miles.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter