BMW 325ci overføring problemer

BMW 325ci er kanskje ikke lenger i produksjon, men det er en av de fineste BMW 3-serie modeller noensinne laget av BMW. Brukte BMW 325ci’s gjør det bra i bruktbilmarkedet, men de har også noen problemer som interesserte kjøpere bør vite om. Likevel, hva er de vanlige BMW 325ci overføring problemer?

Vanlige BMW 325ci overføring problemer er brennende lukt, en overføring advarsel lys kommer på, overføring væske lekkasjer, forsinket girskift, slipelyd, hardt skiftende, og girglidning. Å vite hvilke overføringsproblemer som plager bilen din er viktig, og det kan hjelpe deg med å forlenge overføringslevetiden.

Hva er de vanlige overføringsproblemer med BMW 325ci?

Et varsellys for overføring tennes

Som de fleste biler er et av de første tegnene på et overføringsproblem kontrollmotorlyset som tennes. Men siden BMW kommer med en overføring advarsel lys, brukeren vil bli varslet av dette lyset. Deretter bør du konsultere mekanikeren din for å finne ut hvilken del av overføringen som har et problem.

Merk at det er mer sannsynlig at varsellampen for girkassen kommer på BMW 325ci-modeller med automatgir og ikke manuell girkasse. Lyset forsvinner når problemet er løst.

Lekkasjer av transmisjonsvæske

Hvis du eier en BMW 325ci, kan du forvente å ha overføringsvæskelekkasjer hvis du ikke vedlikeholder bilen riktig. Dette problemet oppstår når du tar på deg flere miles uten å inspisere og erstatte sårbare deler i overføringssystemet. Noen av delene som slites ut raskere er tetninger og pakninger, transmisjonsrør, transmisjonspannepakninger og dårlige ventiler og solenoider.

Dette problemet bør løses umiddelbart, da det kan skade overføringen ytterligere og påvirke bilens ytelse. Reparer eller skift ut de skadede delene. 

  Vanlige problemer med Skoda Favorit

Slipelyd eller merkelig støy

Hvis du oppdager en merkelig støy eller en slipelyd når du prøver å skifte gir når du kjører, er dette et tegn på en sviktende overføring. Den viktigste skyldige kan være sprukket eller fliset utstyr. I noen tilfeller kan det skyldes mangel på smøring. Så før du tar bilen til en profesjonell mekaniker, kan du prøve å fylle transmisjonsvæsken til anbefalt nivå og se om problemet forsvinner.

Hvis problemet ikke er løst, må du få mekanikerdiagnosen til å diagnostisere og reparere bilen din. Og hvis planetgirsystemet er skadet, må du også bytte det ut for å bli kvitt slipelyden.

Forsinket girskifte

Dette er et annet vanlig problem som også er lett å finne. Forsinket girskifte skjer når du prøver å gå i gir eller skifte mellom gir, men det fungerer ikke i henhold til din likhet. Noen av tingene som forårsaker forsinket giring er lav væske, skitten væske, overføring Solenoid problemer, eller problemer med koblingen eller omformeren.

Få bilen din undersøkt av en profesjonell mekaniker for å la dem oppdage problemet og fikse det.

Brennende lukt

Den brennende lukten kommer som følge av lekkende overføringsvæske eller lavt overføringsvæskenivå. Dette er en av de enkleste rettelsene, da du ikke trenger å besøke mekanikeren med mindre du har en lekkende væske. Lekkende væske er vanligvis forårsaket av en sprukket, defekt eller dårlig overføringsdel. Oppdag den dårlige komponenten og erstatt den for å løse problemet.

Girglidning

Overføringslekkasjer eller lave væskenivåer kan få girene dine til å gli eller skifte for å være treg og inkonsekvent. Så hvis du vil bli kvitt dette problemet, vil du starte med å fikse det lekkende problemet og sikre at du til enhver tid har de riktige væskenivåene.

  Er Tesla bedre enn BMW?

Hardt skiftende

Sist, men ikke minst, har vi harde skift. Som de fleste BMW 325ci overføring problemer på denne listen, er dette problemet også forårsaket av mangel på overføring væske eller skitten overføring væske. Så hvis du vil unngå å ha harde skift, må du sørge for at du har ren transmisjonsvæske og riktig mengde.

Faq

Er BMW 3-serien pålitelig?

Ja, BMW 3-serien er den mest pålitelige BMW-serien på markedet. Denne serien er vanligvis vurdert til å være over gjennomsnittlig pålitelighet av de fleste pålitelighetsbyråer. Dessuten registrerer den få problemer per 100 problemer enn noen annen BMW-serie. 

Er det dyrt å vedlikeholde BMW 3-serien?

BMW 3-serien er en av de billigste BMW-modellene å vedlikeholde. Så hvis du sammenligner kostnadene ved å opprettholde en BMW 3-serie med BMW 5-serien eller 7-serien, er 3-serien billigere å vedlikeholde. Likevel er det fortsatt dyrere å vedlikeholde enn vanlige biler, da tjenestene og delene er svært kostbare.

Hvor lang tid tar det å fikse en defekt overføring?

Det avhenger av delene du har å gjøre med og alvoret i problemet. Mindre overføringsproblemer kan ta noen timer å løse, mens alvorlige problemer kan ta over to dager å fikse. Dessuten er det også viktig å merke seg at noen deler er dyrere enn andre.

Hvilken er billigere – å gjenoppbygge eller kjøpe en ny overføring?

Selvfølgelig er det billigere å gjenoppbygge en eksisterende overføring enn å kjøpe en ny. Å gjenoppbygge en eksisterende overføring betyr å fikse dårlige eller defekte deler mens du kjøper en ny innebærer å få alt nytt, noe som er ekstremt kostbart. Kostnaden ved å gjenoppbygge en BMW-overføring varierer mellom $ 2,000 og $ 5,000, mens kostnadene ved å kjøpe en ny varierer mellom $ 3,000 og $ 7,000.

  Er BMW 2.0 turbomotor pålitelig?

Etter hvor mange miles begynner BMW 325ci å ha overføringsfeil?

Overføringen er en av de viktigste delene av enhver bil. Imidlertid tar mange mennesker det for gitt og endrer ikke overføringsvæskenivået eller spyler ut den skitne og gamle væsken. Hvis overføringen ikke opprettholdes riktig, vil den begynne å få problemer etter 50 000 miles. Derfor anbefales det å sjekke væskenivået hver sjette måned og endre væsken hver 30.000 miles.

Avsluttende tanker

Det er viktig å ta godt vare på overføringen som måten vi tar godt vare på motoren. Unnlatelse av å gjøre det, vil overføringen utvikle alvorlige problemer som vil sette bilens ytelse i fare. BMW 325ci overføring problemer kan unngås med god omhu og vedlikehold.

Og nå som du vet noen av overføringsproblemene du sannsynligvis vil møte når du kjøper kvalitet brukt BMW 352ci, bør du opprettholde det godt og forlenge bilens motor og overføring.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter