Vanlige problemer med Ford Kuga plug-in hybrid

Ford Kuga plug-in hybrid problemer

Ford Kuga plug-in hybrid kompakt crossover SUV er en av de beste plug-in hybrid biler å kjøre. Den har et utmerket elektrisk utvalg og lave utslipp. Imidlertid kommer det også med noen problemer som brukere bør vite om. Men hva er de vanlige problemene med Ford Kuga plug-in hybrid?

Vanlige problemer med Ford Kuga plug-in hybrid inkluderer batterioppheting, brennende clutchproblem, defekte viskerblader, klimakontrollproblemer og dørtetningsfeil. Andre problemer inkluderer overføringsproblemer, overoppheting av motoren, EGR-ventilproblemer og mye mer.

Hva er de vanlige problemene med Ford Kuga plug-in hybrid?

Batteriproblemer

Av alle problemene som Ford Kuga plug-in hybridbrukere bør vite om, bør batteriopphetingen være øverst på listen. Dette er fordi dette problemet er på nesten alle Ford Kuga plug-in hybrid modeller. Imidlertid er det mer voldsomt i 2020 Ford Kuga plug-in hybrid modellår.

Ford Kuga plug-in hybrid er utstyrt med en batteripakke som har utenlandske forurensninger i cellen. På grunn av dette kan batteriet ha en kortslutning eller overoppheting, noe som forårsaker brannfare. Ford måtte huske alle 2020 Kuga plug-in hybrid modeller. Dette er etter at det ble meldt om fire brannmeldinger.

Bortsett fra batterioveroppheting og kortslutning, blir disse batteriene drenert veldig raskt, noe som gjør bilen upraktisk å bruke i lange avstander.

Overoppheting av motoren

Et annet stort problem som Ford Kuga plug-in hybridbrukere står overfor er motoren overoppheting. I likhet med det defekte batteriet risikerer overoppheting av motoren også branner og motorsmelting. Dette problemet er vanlig i Ford Kuga-modeller laget mellom 2012 og 2016.

Det er viktig å merke seg at overopphetingen var forårsaket av sprekker i sylinderhodene. Sprekkene forårsaker olje- og drivstofflekkasjer, som senere varmes opp og forårsaker brann.

  Vanlige problemer med BMW 650i

Brennende clutchproblemer

Clutchplater varer normalt over 100 000 miles. Likevel er det ikke tilfelle med clutchplater i Ford Kuga plug-in hybrid. Disse clutchplatene slites ut raskere og sprekker eller brekker, på grunn av overtrykk. Når clutchplatene går i stykker, vil du høre en brennende lukt og høye thuds fra clutchen.

Dette problemet er vanlig i 1,5-liters og 1,6-liters EcoBoost-motorer i Kuga-modellene fra 2013 til 2018, og ikke Kuga plug-in hybridmodellårene. Du vil bli pålagt å bytte de ødelagte koblingsplatene, og det er ganske dyrt.

Problemer med klimakontroll

Et annet problem som Ford Kuga plug-in hybridbrukere står overfor er klimakontrollproblemer. Mange brukere har rapportert å ha et defekt varmesystem. Mange brukere har rapportert å få varm eller kald luft etter å ha satt klimakontrollen til varm luft. Dette problemet skyldes vanligvis en kjølevæskelekkasje eller en dårlig termostat.

Problemer med overføring

Ford Kuga plug-in hybrid kommer med en CVT-overføring, som har vist seg å være svært problematisk. Selv om denne overføringen utgjør et stort problem i Kuga plug-in hybrid, får det girkassen til å føles treg.

Defekte viskerblader

Flere brukere har også klaget over at Ford Kuga plug-in hybrid har defekte viskerblader. Dette er et problem som oppleves av både plug-in hybrid og gassdrevne bare modeller. De defekte viskerbladene gjør bilen fettete. Dette kan løses ved å skifte ut de defekte viskerbladene.

Feil på dørtetning

Dørtetningsfeil er også vanlige i Ford Kuga-modeller. Hvis du kjører og hører en knirkende lyd fra døren, er dette en indikasjon på at dørtetningen er feil og må byttes ut.

  Vanlige problemer med Kia Carnival

EGR-ventilproblemer

Sist, men ikke minst, kommer Ford Kuga også med defekte eksosgass resirkuleringsventiler (EGR). Tegn på dårlige EGR-ventiler er at bilen blir treg og blå røyk kommer fra eksosen. Skift ut de skadede eller defekte ventilene.

FAQ

Hva er det vanligste problemet på tvers av alle Ford Kuga Plug-in Hybrid?

Selv om Ford Kuga plug-in hybrid kommer med mange problemer, er den vanligste batterioppheting. Dette er et alvorlig problem som fikk Ford til å huske alle 2020 Ford Kuga PHEVs. Batteriene i disse bilene hadde utenlandske forurensninger i cellen som gjorde dem til en brannfare. 

Er Ford Kuga plug-in hybrid pålitelig?

Ford er ikke det mest pålitelige bilmerket på markedet. Imidlertid, som de fleste Ford-modeller, fikk Ford Kuga plug-in hybrid en gjennomsnittlig pålitelighetsvurdering, noe som er greit. På toppen av det er kostnaden for reparasjon og vedlikehold billigere sammenlignet med de fleste av konkurrentene.

Så, Ford Kuga Plug-in hybrid har litt over gjennomsnittlig pålitelighet, noe som er gode nyheter for eiere eller interesserte kjøpere.

Etter hvor mange miles begynner Ford Kuga å ha problemer?

Med riktig pleie og vedlikehold bør ikke bilen din begynne å ha problemer før du treffer over 100,000 MILES. Men hvis bilen ikke blir tatt godt vare på, kan den begynne å oppleve problemer så tidlig som 60.000 miles. Vær oppmerksom på at Ford Kuga plug-in hybrid kan vare over 200,000 miles hvis den er riktig vedlikeholdt.

Hva er rekkevidden til en Ford Kuga plug-in hybrid?

Ford Kuga plug-in hybrid har en av de beste områdene blant plug-in hybridbiler. Den leveres med en elektrisk rekkevidde på opptil 60 km. Dessuten er lading av Kuga plug-in hybrid enkelt ved å bruke 3kw tre-pinners plugg hjemme, eller 7kw hurtiglader som bare tar 2 timer å lade bilen helt. Den grunnleggende 3kw laderen tar 5 timer å lade bilen.

  Vanlige problemer med Skoda Roomster

Er Ford Kuga plug-in hybrid dyrt å vedlikeholde?

Nei, Ford Kuga plug-in hybrid er verken dyrt eller billig å vedlikeholde. Den har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad, noe som gjør den til en flott bil å eie. Likevel er Ford Kuga plug-in hybrid billigere å vedlikeholde enn dieselversjonen, men dyrere enn bensinversjonen.

Konklusjon

Ford Kuga plug-in hybrid kan være en effektiv, pålitelig, elegant og praktisk kompakt SUV, men det kommer også med ulike problemer som interesserte kjøpere bør vite om. Noen av de vanlige problemene som brukere bør vite om er batterioveroppheting, motorproblemer, overføringsproblemer, dørtetningsfeil, EGR-ventilproblemer og mye mer.

Men med riktig omsorg og vedlikehold kan de fleste av disse problemene unngås. Sørg for å følge produsentens anbefalte vedlikeholdstjeneste for å forhindre at de fleste problemene ovenfor finner sted. Dessuten er det relativt billig å opprettholde Ford Kuga plug-in hybrid.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter