Vanlige problemer med Hyundai Palisade

Hyundai Palisade problemer & feil

Hyundai Palisade er en velkjent høyt rangert mellomstor familie SUV som ser ut til å selge som gal de siste årene. Hyundai er et av de merkene som vet hvordan man lager en god bil som ikke koster for mye penger. Dessuten ser Palisade også ut til å være en anstendig pålitelig bil, noe du ikke ofte ser i mellomstore SUV-segmentet.

Hvis du kombinerer det med det faktum at Palisade ser veldig bra ut innvendig og utvendig, og at den kommer ganske velutstyrt selv som standard, begynner det å gi mening hvorfor det er så vellykket.  I denne artikkelen skal vi gå gjennom alle de vanlige problemene med Hyundai Palisade og fortelle deg hvilke du skal passe på hvis du er interessert i å kjøpe den.

De vanligste problemene med Hyundai Palisade er knyttet til bilens motor, ulike elektriske problemer, problemer med utstyret, kollisjonsputer og bilens sikkerhetssystemer. Det gode er at de fleste av disse problemene skyldes enten mangel på riktig vedlikehold eller Hyundai-feil som senere stort sett ble løst med tilbakekallinger.

Alt i alt er Palisade en virkelig kapabel familie-SUV som tilbyr alt i én pakke. Det er også en SUV som kommer til å tilfredsstille de som ønsker å nyte noe litt mer luksuriøst som Palisade bygger bro over gapet mellom luksus SUVer og mer «vanlige» SUVer.

Hyundai Palisade – Motor problemer

Det virker som om mange eiere klager over måten motoren opererer på motorveihastigheter. De fleste kritikere sier at motoren vibrerer for mye og at den undergraver bilens stillhet og komfortnivå. Selv om vibrasjonsnivåene er alvorlige, kan de absolutt føles. Som sådan oppgir mange eiere at det kan bli ganske slitsomt etter å ha kjørt i slike hastigheter i lengre tid.

  Vanlige problemer med Renault Fluence

Hyundai anerkjente ikke offisielt dette som et problem fordi de mener at Palisade ikke vibrerer så mye. Det ser også ut til at dette problemet ikke påvirker alle Palisade-modeller som ber om spørsmålet i f noen modeller vibrerer mer enn andre.

Hyundai Palisade – Elektriske problemer

Som nevnt innledningsvis bygger Palisade bro mellom mer vanlige SUV-er og luksus-SUV-er, noe som betyr at det er en velutstyrt SUV med massevis av funksjoner du forventer å finne på luksus-SUV-er. Dette er både en god ting og en dårlig ting fordi disse funksjonene hever komfortnivået ditt, men de kan også gå i stykker og forårsake forskjellige problemer.

Mange eiere klaget over at bilens infotainmentsystem kan mislykkes, telefontilkoblingspakken kan også mislykkes, og det samme kan Android Auto og Apple CarPlay. Noen eiere klaget over bilens frontlykter der strålemønsteret skaper et mørkt sted og senker synligheten om natten.  Til slutt kan automatic-vindusviskere noen ganger komme på uten noen grunn overhodet.

Hyundai Palisade – Utstyr problemer

Før en moderne bil når produksjonen, har den en tendens til å gå gjennom mange vindtunneløkter der ingeniørene prøver å justere bilens vindprofil for å takle vindstøy.  Det virker som Palisade ikke var innstilt til perfeksjon som mange eiere klager over bilen avgir altfor mye vindstøy rundt førerdøren eller til og med begge inngangsdørene.

Et annet stort utstyrsrelatert problem er et der frontruten har en tendens til å sprekke uten noen åpenbar grunn. Dette er virkelig et alvorlig problem som en ny frontrute kan koste tusenvis av dollar å erstatte. Videre klaget noen eiere over at soltaket kan eksplodere på samme måte.

  Hyundai Veloster N Pålitelighet

Hyundai Palisade – Airbag problemer

Fullt fungerende kollisjonsputer er et must for alle biler i disse dager, da kollisjonsputer sannsynligvis er de viktigste sikkerhetssystemene en bil kan ha. Hvis en kollisjonspute svikter, vil ikke alle de andre sikkerhetssystemene være nok til å redde deg i noen tilfeller. Dette er grunnen til at Hyundai tilbakekalte Palisade for et år eller to siden fordi sidegardinkollisjonsputeneer feil.

Rapporter sier at kollisjonsputen ikke ble riktig justert, slik at den ikke kunne blåses opp under en krasj, noe som kan øke sjansene for alvorlige skader betydelig .

Hyundai Palisade – Sikkerhetssystemer problemer

For å toppe vår liste over de vanligste problemene med Hyundai Palisade, må vi også nevne alle problemene knyttet til bilens aktive sikkerhetsprogramvaresystemer. Eiere oppgir at blindsoneovervåkingssystemet har en tendens til å engasjere seg selv når det ikke er noen biler i blind spot.  Noen ganger vil kjørefeltassistentsystemet hindre deg i å bytte kjørefelt, noe som fikk mange eiere til å slå den helt av.

Det automatiske bremsesystemet som er designet for å aktivere når en bil oppdager en forestående krasj, er også kjent for å noen ganger feilaktig stoppe bilen uten en åpenbar grunn.

FAQ Seksjon

Bør jeg kjøpe en Hyundai Palisade?

Hyundai Palisade er en av de mest populære mellomstore familie-SUV-ene fordi det er en så godt avrundet bil. Palisade ser veldig bra ut, noe som betyr at den kan stå sin egen både i en forstadsoppkjørsel og en bedriftsparkering.

  Vanlige problemer med Kia EV6

Det er en utrolig trygg SUV med masse plass og skikkelig kraftige motorer. Derfor, hvis du liker mellomstore SUVer og ikke har noe imot Hyundai-merket, bør du definitivt vurdere å kjøpe Palisade.

Er Hyundai Palisade en offroader?

Palisade kommer med et AWD-system som betyr at det kan takle ugunstig terreng som snø, gjørme  og grus. Hyundai designet imidlertid ikke Palisade for å være en offroader fordi 99% av kundene ikke engang er interessert i å bruke den som en offroader.

Derfor kan du bruke den til mild til moderat terrengkjøring, men bilens fjærings- og drivverksystemer er ikke designet for å takle mer alvorlig enn det.

Er Hyundai Palisade den største Hyundai SUV?

Hyundai Palisade er ikke bare den største Hyundai SUV til dags dato, men også den største Hyundai personbil generelt. Den måler nesten 5000 mm (197 tommer) i lengde, noe som er like mye som noen luksuslimousiner i full størrelse.  Med en hjulbasepå 2,900 mm (115 tommer), kan Palisade også passe til tre seterader som gjør den til den mest passasjervennlige bilen i Hyundai-katalogen.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter