Vanlige problemer med Suzuki SX4 S-Cross

Suzuki SX4 S-Cross

Suzuki SX4 S-Cross har vært i produksjon fra 2013 til dags dato. Det er en andre generasjon Suzuki SX4 og en av de beste rimelige crossover-SUV-er i markedet. Med det sagt, denne bilen står også overfor flere problemer. Men hva er de vanligste problemene med Suzuki SX4 S-Cross?

Vanlige problemer med Suzuki SX4 S-Cross er tidlig bremseslitasje, stikker gasspedalen, hjerte kjerne svikt, femte gir feil, ESP varsellampe, feil side kollisjonspute, og frittliggende bakspeil. Noen brukere har også rapportert om støyende differensial, defekte bremser, elektriske problemer og defekte bakakselbolter.

Hva er de vanligste problemene med Suzuki SX4 S-Cross?

Tidlig slitasje på bremsene

Dette er et av de viktigste problemene som Suzuki-eiere rapporterer. Suzuki SX4 S-Cross er ikke et unntak. Tidlig bremseslitasje er et av hovedproblemene i denne bilen. Bremsene slites raskt ned. Eiere har rapportert å høre en hvinende lyd som kommer fra bremsene. Hvis du merker denne lyden, bør du bytte ut bremseklossene.

ESP varsellampe

Et annet vanlig problem som eiere av Suzuki SX4 S-Cross har rapportert om, er ESP-advarselslampen som vises på dashbordet. Hvis du merker at dette lyset er på, er dette en indikasjon på at programvaren er utdatert og må oppgraderes. Oppgradering av programvaren vil bidra til å løse problemet.

Feil i varmekjernen

Dette er en annen del som svikter raskt i Suzuki SX4 S-Cross. Varmekjernen på denne modellen er kjent for å lekke. Brukere av denne bilen har klaget over å ha våte flekker på den fremre fotbrønnen som et resultat. For å løse dette problemet brukeren er nødt til å erstatte den dårlige varmeapparat kjerne, som er ganske kostbart.

Frittliggende bakspeil

Etter å ha dekket flere miles med din Suzuki SX4 S-Cross, kan du ha et frittliggende bakspeil. Dette er på grunn av en dårlig designet bakspeilforbindelse. Og den eneste løsningen for å løse dette problemet er å kjøpe et nytt bakspeil.

  Problemer med Hyundai-batteriet

Elektriske problemer

Selv om denne SUV-en ikke har mange elektriske problemer, da den ikke er veldig avansert, registrerer den fortsatt flere problemer. De fleste av de elektriske problemene i denne bilen er forårsaket av en kabel under panseret, som er utsatt for å gni mot stag tårnet på førersiden som fører til en kort ut.

De fleste av de elektriske problemene er koblet til speil og innvendige lys. For å løse dette problemet må du isolere kabelen med en eller annen form for isolasjonstape eller skum.

Stikker gasspedalen

Hvis du merker at gasskabelen sitter fast, er dette vanligvis på grunn av karbonoppbygging på gassakselen. Så hvis du merker at gasspedalen ikke lenger er jevn, må du bytte ut hele gasshuset.

Støyende differensial

Dette er et av problemene som fikk Suzuki til å huske SX4 S-Cross-modellene. Eiere rapporterte at differensialen blir nysgjerrig under kjøring. Dette var forårsaket av mangel på olje. Suzuki bemerket at en unøyaktig fyllingsprosess ble gjennomført på SX4-modellene laget mellom 1. august 2013 og 14. januar 2014. Likevel ble de berørte modellene tilbakekalt og problemet ble løst.

Feil i 5. gir

Mange Brukere av Suzuki SX4 S-Cross bemerket at det femte giret sprang ut når du kjører etter å ha truffet over 78,000 miles. Likevel er den gode nyheten at mekanikeren din ikke trenger å bytte ut hele giret ettersom 5. girsynkronisatoren er problemet. Så å bytte ut synkronisatoren vil bidra til å løse problemet.

  Vanlige problemer med Renault Espace

Defekt bremser

Et annet problem som tvang Suzuki til å tilbakekalle denne bilen var defekte bremser. På grunn av hevelsen i ventilen i vakuumpumpen kan undertrykket til bremseforsterkerne blokkeres midlertidig. Som et resultat, selv om bremsesystemet forblir funksjonelt, må bremsepedalen trykkes hardt, noe som øker faren for en ulykke. Dette problemet påvirker modellår laget mellom 2015 og 2022.

Feil sidekollisjonspute

Suzuki tilbakekalte flere SX4 S-Cross-modeller laget mellom 2013 og 2016. Dette skyldes sømmene på fronten, seteryggdekslene kan ha blitt sydd unøyaktig i posisjonen til sidekollisjonsputen. Derfor er sømmene ekstremt tette og sydd veldig tett, slik at sidekollisjonsputen ikke utløses nøyaktig i tilfelle en ulykke.

Feil bakakselbolter

Sist, men ikke minst, et annet problem som tvang Suzuki til å tilbakekalle noen 2015 SX4 S-Cross-modeller er defekte bakakselbolter. Suzuki bekreftet at slitasje koeffisient modifikasjon belegg kan ikke ha blitt brukt på den bakre aksel bolter under produksjon av boltene. Som et resultat kan boltene løsne, løsne eller til og med brekke. Når dette skjer, kan bilen være vanskelig å kjøre.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Er Suzuki SX4 S-Cross pålitelig?

Ja, Suzuki SX4 S-Cross er en pålitelig bil. Dette er fordi den registrerer færre problemer og kostnadene for reparasjon og vedlikehold er ganske lave. Dessuten har Suzuki forbedret seg når det gjelder sikkerhet og pålitelighet. De fleste pålitelighetsbyråer rangerer den blant de fem mest pålitelige bilmerkene på markedet.

Hvor lenge varer Suzuki SX4 S-Cross?

Med riktig stell og vedlikehold, Suzuki SX4 S-Cross vil vare i minst 200 000 miles. Likevel har noen brukere rapportert at de har kjørt mer enn 300 000 miles, noe som er veldig imponerende. Men for at bilen din skal vare lenge, må du også utøve gode kjørevaner.

  Vanlige problemer med Fiat e-Ulysse

Er det dyrt å vedlikeholde Suzuki SX4 S-Cross?

Nei, å vedlikeholde Suzuki SX4 S-Cross er ganske billig. Dette er fordi denne bilen ikke registrerer mange problemer som noen av konkurrentene. I tillegg er reservedelene billige, noe som gjør de totale kostnadene lavere. Imidlertid, hvis bilen din har noen større reparasjoner, kan kostnadene øke litt.

Hva er den mest pålitelige Suzuki SX4 S-Cross modellår?

Selv om Suzuki SX4 S-Cross har vært i produksjon i mange år, noen modellår har overgått andre. For eksempel er 2013 Suzuki SX4 S-Cross det mest pålitelige modellåret fra denne serien. Denne bilen har registrert færrest problemer, og den fikk en maksimal femstjerners sikkerhetsvurdering fra Euro NCAP 2013.

Er brukte Suzuki SX4 S-Cross gode biler?

Ja, brukt Suzuki SX4 S-Cross er en utmerket bil som de ikke registrerer mange problemer. Som de fleste av sine japanske kolleger, Suzuki SX4 S-Cross er billig å vedlikeholde og veldig praktisk. Imidlertid, hvis du anskaffer en brukt modell, er det avgjørende å finne ut historien og om den ble vedlikeholdt godt eller ikke.

Konklusjon

Alt i alt er Suzuki SX4 S-Cross en enestående crossover-SUV med en elegant design, god ytelse, praktisk design og drivstoffeffektivitet. Det har imidlertid også flere problemer som brukerne kan unngå eller håndtere i tide med godt vedlikehold og pleie.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter