Vanlige problemer med Fiat e-Ulysse

Fiat e-Ulysee

Fiat e-Ulysse er en av de helelektriske bilene som tilbys av Fiat. De andre bilene er Fiat 500e og Fiat e-Doblo. Fiat e-Ulysse er en stilig, moderne og avansert elektrisk minivan. Men hva er de vanligste problemene med Fiat e-Ulysse?

Noen av de vanligste problemene med Fiat e-Ulysse er batteriproblemer, ladeproblemer, elektriske problemer og tap av servostyring. Siden Fiat e-Ulysse fortsatt er en ny bil på markedet, kan flere problemer bli oppdaget ettersom bilen legger på seg flere kilometer. Det fungerer imidlertid bra og gir god komfort.

Hva er de vanligste problemene med Fiat e-Ulysse?

Batteriproblemer

Fiat e-Ulysse elbilbatteri akkumulerer energi og lagrer strøm som driver den elektriske motoren, som dreier hjulene. Dessuten er batteriet det som gjør Fiat e-Ulysse bærekraftig. Imidlertid har flere brukere klaget over batteriproblemer med Fiat e-Ulysse minivan.

Noen av de vanlige batteriproblemene er at batteriet tømmes når bilen er slått av, rask batteridrenering og at batteriet tømmes raskere. Siden noen funksjoner på Fiat e-Ulysee forblir på selv når bilen er slått av, fører dette til at batteriet tømmes.

En annen ting som får batteriet til å tømmes raskere er varme og kalde temperaturer. Som et resultat reduserer det rekkevidden. Og siden Fiat e-Ulysse kommer med mange innebygde funksjoner, tømmes batteriet raskere sammenlignet med den gjennomsnittlige helelektriske bilen. 

Ladeproblemer

Et annet problem du må håndtere når du kjøper Fiat e-Ulysse er ladeproblemer. I likhet med Fiat 500e kan ikke Fiat e-Ulysse lades med Clipper-Creek LCS-25 EVSE-lader hjemme. Dette betyr at brukerne vil være begrenset til visse typer ladere.

  Vanlige problemer med Peugeot Bipper

Til tross for at de har ladeproblemer, tilbyr Fiat to forskjellige porter for å tillate hurtiglading. Type2 ladeport med en ladeeffekt på 7,4 kW AC tar 7 timer og 15 minutter å lade batteriet. På den annen side tar den hurtigladende CCS-porten med en ladeeffekt på 101 kW DC rundt 26 minutter.

Elektriske problemer

Dette er et av de vanligste problemene med elbiler. Så det bør ikke være en overraskelse at Fiat e-Ulysse også kommer med dette problemet. Mange brukere har rapportert problemer med elektronikk i bilen. Hovedårsaken til problemer med elektronikk i bilen er et dårlig batteri og dårlige batterikabler.

Hvis Fiat e-Ulysse har problemer som skjermproblemer, sviktende temperatursensorer og problemer med utvendig dørbelysning, må du kontrollere kablene og sørge for at de er riktig tilkoblet. 

Problemer med styringen

Selv om Fiat e-Ulysse ikke har vært i markedet lenge, har noen brukere allerede klaget over tapet av servostyringsassistent under kjøring. Dette skjer vanligvis når bilen kjøres på ujevnt underlag eller i områder med jettegryter. Imidlertid har bare noen få brukere klaget på dette problemet.

Dette problemet er også vanlig på gamle Fiat Ulysse-modeller . Problemet oppstår vanligvis når bilen treffer over 70.000 miles. Hvis du har et slikt problem, bør du få mekanikeren til å inspisere og fikse problemet.

Faq

Er Fiat e-Ulysse en pålitelig bil?

Ja, Fiat e-Ulysse er en betydelig pålitelig bil. Som alle elbiler har ikke denne bilen motor, og den kommer med noen få bevegelige deler. Derfor kan et par ting gå galt, noe som gjør Fiat e-Ulysse til en veldig pålitelig bil. Til tross for at den er pålitelig, må eieren ta godt vare på bilen for at den skal vare lenger.

  Vanlige problemer med Ford Escape

Hvor lenge varer Fiat e-Ulysse ?

Med riktig pleie og vedlikehold vil Fiat-Ulysse vare i mer enn 12 år. Dessuten vil noen hevde at denne bilen kan vare i mer enn 20 år. For å forlenge levetiden til Fiat e-Ulysse, må du bytte ut batteriet etter å ha tilbakelagt over 100 000 miles. Dette vil sikre at bilen din fungerer optimalt selv når den eldes.

Er det dyrt å vedlikeholde Fiat e-Ulysse?

Nei, vedlikehold av Fiat e-Ulysse er langt billigere enn ICE-kolleger. Dette er fordi den ikke kommer med en motor, som har mange bevegelige deler. I stedet er den utstyrt med en elektrisk motor som driver hjulene. Som et resultat er vedlikehold og reparasjon av denne helelektriske minivanen veldig billig.

Det kan imidlertid være kostbart å vedlikeholde hvis en stor del svikter, for eksempel batteripakken eller den elektriske motoren. Mens Fiat e-Ulysse trenger olje i noen av delene, krever den ikke regelmessig oljeskift.

Holder Fiat e-Ulysse sin verdi?

Nei, Fiat e-Ulysse holder ikke sin verdi godt. Selv om Fiat e-Ulysse  ser ut til å være mer pålitelig enn Fiat Ulysse, holder sistnevnte sin verdi bedre. Som de fleste elbiler forventes det at Fiat e-Ulysse vil miste minst 50% av sin verdi i løpet av de første 3 årene av eierskapet.

Derfor, om 3 år, vil Fiat e-Ulysse ha en videresalgsverdi på rundt $ 20.400. Prisen for en 2022 Fiat e-Ulysse går for rundt $40,700 XNUMX.

  Ford Explorer Overføring Problemer

Hva er den høye kjørelengden for Fiat e-Ulysse?

I motsetning til ICE-biler, kan elbiler vare veldig lenge hvis de vedlikeholdes riktig. Dette er fordi de ikke kommer med mange bevegelige deler. Derfor kan bare noen få ting gå galt. Som et resultat kan biler som Fiat e-Ulysse vare i mer enn 150 000 miles eller 12 år hvis de vedlikeholdes riktig. Det eneste du kanskje må bytte er bilens batteripakke.

Konklusjon

Fiat e-Ulysse er blant de beste helelektriske minivanene på markedet. Bilen er rimelig, velbygd, stilig, pålitelig og veldig behagelig. Det er en god familiebil. Imidlertid kommer denne bilen også med flere problemer som interesserte kjøpere bør vite om.

Som nevnt ovenfor har Fiat e-Ulysse batteriproblemer, elektriske problemer, tap av styrekraft og ladeproblemer. Likevel er de fleste av disse problemene enkle å fikse og er svært vanlige på elbiler. Samlet sett er Fiat e-Ulysse en utmerket bil med over gjennomsnittet ytelse og god komfort.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter