15 interessante fakta om Kia Soul

Kia Soul
 1. Kia Soul er en kompakt crossover-SUV produsert av Kia Motors siden 2008.
 2. Kia Soul er tilgjengelig med en 1,6-liters firesylindret motor eller en 2,0-liters firesylindret motor, begge sammen med en sekstrinns automatgir.
 3. Kia Soul har en fem-stjerners generell sikkerhetsvurdering fra National Highway Traffic Safety Administration.
 4. Kia Soul har en maksimal slepekapasitet på 1000 pounds.
 5. Kia Soul er tilgjengelig i seks trim nivåer: LX, S, EX, GT-Line, X-Line, og GT.
 6. Kia Soul har en drivstofføkonomi på opp til 26 mpg by og 31 mpg motorvei.
 7. Kia Soul er tilgjengelig med en rekke funksjoner, inkludert Apple CarPlay, Android Auto, et Harman Kardon-lydsystem og en åtte-tommers berøringsskjerm.
 8. Kia Soul var med i suksessfilmen «Pitch Perfect 2».
 9. Kia Soul ble brukt som romtaxi i sci-fi-filmen «Jupiter Ascending» fra 2014.
 10. Kia ga ut en begrenset utgave av Kia Soul EV «Batman» -modellen i 2015.
 11. Kia Soul har en valgfri «Soul-Lift» -pakke, som legger til en «juvellignende» kromgrill, kromlister og LED-kjørelys.
 12. Kia Soul er tilgjengelig med et «panorama soltak».
 13. Kia Soul er tilgjengelig med en rekke funksjoner som lane-keeping assist, forover-kollisjon unngåelse, og adaptiv cruise control.
 14. Kia Soul ble kåret til en av de 10 kuleste nye bilene under 20 000 dollar av Kelley Blue Book i 2019.
 15. Kia Soul ble kåret til den beste Subcompact SUV for pengene av U.S. News & World Report i 2020.
  Vanlige problemer med Kia Soul

Hvis du leter etter en pålitelig og stilig kompakt crossover-SUV, er Kia Soul det perfekte valget for deg. Dette rimelige kjøretøyet har mye å tilby, fra sin imponerende ytelse til sitt brede utvalg av funksjoner.

Kia Soul er tilgjengelig med en 1,6-liters firesylindret motor eller en 2,0-liters firesylindret motor, begge sammen med en sekstrinns automatgirkasse. Den har en fem-stjerners generell sikkerhetsvurdering fra National Highway Traffic Safety Administration og en maksimal slepekapasitet på 1000 pund. I tillegg har den en drivstofføkonomi på opptil 26 mpg by og 31 mpg motorvei.

Kia Soul er tilgjengelig i seks trim nivåer, inkludert LX, S, EX, GT-Line, X-Line, og GT. Det kommer også med en rekke funksjoner, for eksempel Apple CarPlay, Android Auto, en Harman Kardon audio system, og en åtte-tommers berøringsskjerm. Det er til og med en valgfri «Soul-Lift» pakke, som legger til en «juvel-lignende» krom grill, krom trim, og LED-kjørelys.

Kia Soul har til og med vært med i filmer som «Pitch Perfect 2» og «Jupiter Ascending.» Den har til og med en begrenset utgave av «Batman» -modellen som ble utgitt i 2015. I tillegg er Kia Soul tilgjengelig med et panoramisk soltak og en rekke sikkerhetsfunksjoner, inkludert kjørefeltassistent, kollisjonsunngåelse og adaptiv cruisekontroll.

Det er ikke rart at Kia Soul har blitt kåret til en av de 10 kuleste nye bilene under 20 000 dollar av Kelley Blue Book i 2019 og den beste subkompakte SUV-en for pengene av U.S. News & World Report i 2020. Så, hvis du leter etter en pålitelig og stilig kompakt crossover-SUV, Kia Soul er definitivt verdt å sjekke ut.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter