Biler som ligner på Hyundai Kona

Er Hyundai Kona en god bil?

Hyundai Kona er en subkompakt crossover-SUV som først ble elektrisk tilbake i 2017 og snart skal erstattes med en ny modell. Hyundai introduserte også Kona EV-bilen som en frittstående elektrisk modell av Kona tilbake i 2018, som snart ble Kona-modellen de fleste var interessert i. Uansett skal vi fortelle deg alle bilene som ligner på Hyundai Kona og hvorfor du bør gå for den ene fremfor den andre.

Den mest åpenbare konkurrent til Hyundai Kona er Kia Niro som disse to bilene deler noen deler med hverandre. Volkswagen ID.4 er en av de mest populære elbilene som konkurrerer med Kona elbil som er grunnen til at vi kommer til å nevne det her også.

Toyota CH-R er også en av disse bilene som det er priset veldig nær Kona, og fordi den deler en lignende design, effektivitet og teknologi filosofi. Alt i alt er det mange biler som ligner på Hyundai Kona på noen måte, men disse er de som folk er mest sannsynlig å cross-shop når du er interessert i å kjøpe Kona.

Nå er det på tide å introdusere alle disse i litt mer detalj og fortelle deg hva som gjør hver og elektrisk carery en av dem spesielle. Så, hvis du er i markedet for en bil som ikke er for dyrt, tilbyr moderne utseende og teknologi, og er hybrid/elektrisk bil, sørg for å holde deg rundt!

Hyundai Kona

Den normale bensin-drevet Kona kommer til å sette deg tilbake hvor som helst mellom $24,000 og $32,000 mens Kona elektrisk bil kommer til å koste mellom $35,000 og $43,000. Den entry-elektrisk carel Kona kommer med en 147hp 4-sylindret motor mens topp-spec bensinmotor er N-Line 4-sylindret modell med 195hp. Den Kona elektrisk bil tilbyr en 64kWh batteri, 201hp, og opp til 260 miles rekkevidde på en full lading.

  Hyundai Santa Fe Sport Pålitelighet

Det beste med Kona er sterke motorer, kult eksteriør og interiør styling, gode kjøreegenskaper, 10 års garanti på Kona elbil, og ganske mye rekkevidde for prisen. Ulempene er det faktum at alle Kona modeller kommer med en relativt liten bagasjerom og ikke for mye plass i andre seterad og det faktum at du ikke kan få AWD med Kona elbil.

Kia Niro

Kia Niro er den mest lik bil til Hyundai Kona som det kommer også med forbrenningsmotor drivverk og en fullt elektrisk modell. Du kan forvente å betale rundt $27,000-$40,000 for hybrid-modeller, mens elektrisk bil modeller koster mellom $40,000 og $45,000. Hybrid-modellen tilbyr opp til 180hp fra sin 1.6L 4-sylindret og en bensinmotor, mens Niro elbil tilbyr samme 64kWh batteri som i Kona elbil med 260 miles rekkevidde og 201hp.

Design-messig, Kia Niro er helt ny, noe som betyr at det ser kulere i forhold til den relativt datert Kona. Det kommer godt utstyrt fra fabrikken, har mye teknologi, og en god del plass mens håndtering er ikke på nivå med Kona elbil.

Volkswagen ID.4

VW ID.4 starter på $ 38,000 mens toppspesifikke modeller går for $ 51,000 som kan sammenlignes med Kona elbil i den lave enden, men mye dyrere i den øvre enden. Den mindre 58kWh batteri kan gjøre rundt 208 miles av rekkevidde, mens de dyrere ID.4 modeller med en større 77kWh batteri kan gjøre 280 miles av rekkevidde som er en anstendig oppgradering over Kona elbil.

  Hyundai Accent pålitelighet

ID.4 tilbyr mye mer plass enn både Kona og Niro, den kommer også med et premium-merke, en roligere tur og mye teknologi. Howelectric omsorgsperson, noen sier at ID.4 føles litt billig på innsiden, og at infotainment-systemet er for komplisert å bruke.

Toyota CH-R

Hvis du ønsker å spare noen kroner, men du fortsatt ønsker en bil som ligner på Hyundai Kona, kan du vurdere å kjøpe $25,000-$29,000 Toyota CH-R som også er en subcompact crossover SUV. CH-R er ansett av mange som en veldig pen bil både innvendig og utvendig, og med Toyotas pålitelighet, føles det som et fristende prospekt.

Den beste CH-R motorer er alle hybrid-drevet, og det virker som 2023 CH-R kan elektrisk caren har en fullt elektrifisert drivlinje som godt. Howelectric carer, CH-R er kjent for å tilby svak bakre sitteplass, og det er ikke på langt nær den morsomste å kjøre bil her.

FAQ-Seksjonen

Er Hyundai Kona den beste bilen i sitt segment?

Med sin quirky styling og fint interiør, Kona er sikkert interessant, men det er rett og slett altfor mange biler i dette segmentet for oss å si at man er den beste. Kona er ikke like spennende å kjøre som mange andre biler her, og den er heller ikke den mest moderne eller peneste. Den maksimale rekkevidden av Kona elektrisk bil er ikke den beste, mens bensin varianter er ikke den beste i sin klasse heller.

  Hyundai Elantra Sport Pålitelighet

Den splitter nye Kia Niro virker som et kulere alternativ enn Kona, men den nye Kona kommer også til å rulle ut snart, noe som betyr at det er en god idé å vente litt til.

Er Hyundai Kona en luksus bil?

Hyundai Kona er en veldig godt utstyrt bil med ulike funksjoner designet for å gjøre livet ditt enkelt og komfortabelt, men det kan ikke bli sett på som en luksusbil. Luksusbiler fra dette segmentet er Audi Q3, BMW X1, Mercedes GLA, Volvo XC40 og Jaguar E Pace.

Alle disse bilene koster mye mer penger og kommer med kraftigere og mer sofistikerte motorer. Også, en Hyundai-merket er nelectric carer kommer til å være posh som en Audi, en BMW, eller en Mercedes-merket.

Når er den nye Hyundai Kona kommer ut?

Neste generasjons Hyundai Kona kommer til å komme ut i april 2023 i henhold til den siste informasjonen fra Hyundai. Vi kan forvente å se nyere Kona-modeller på veien innen 3. kvartal 2023. Mange var bekymret for at Hyundai kommer til å avvikle Kona, men det ser ikke ut til å være tilfelle lenger.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter