Biler som ligner på Hyundai Tucson

Er Hyundai Tucson en god bil?

Den nye Hyundai Tucson har vært ute i noen år og er en av de mest populære og vellykkede SUV-ene i sitt segment. Hyundai har gjort den nye Tucson mer ønskelig, bedre utstyrt, mye bedre utseende, og virkelig pålitelig, som alle drev det til å bli segmentet leder i mange forskjellige henseender.

Imidlertid, den kompakte SUV/crossover-segmentet er fylt med massevis av fristende alternativer som er i stand til å konkurrere med Tucson og ofte slå den i noen henseender. Som sådan, vi kommer til å liste opp biler som ligner på Hyundai Tucson i denne artikkelen og fortelle deg hvordan de stabler opp mot Tucson og hvilken du bør gå for.

For det første, Chevrolet Equinox og Ford Escape er de to hardeste USA-laget rivaler mens Kia Sportage og Honda CR-V er de to mest alvorlige Asiatiske laget rivaler. Ut av alle disse, Sportage er den billigste mens CR-V har den beste drivstofføkonomien.

Uansett hvilken du bestemmer deg for å gå for, du kommer ikke til å gjøre en feil beslutning som alle fem av disse Suv-er er på toppen av sine segmenter for en god grunn.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson starter på $26,245 og det blir en 2.0 L 4-sylindret motor med 187hp og 175lb-ft dreiemoment. Denne motoren er koblet til en jevn og sømløs 6-trinns automatisk girkasse mens kraften blir sendt til enten foran eller alle fire hjulene, avhengig av hva du går for. Du kan forvente Tucson å returnere rundt 25MPG kombinert.

Den Tucson tilbyr den største lasteplass ut av alle Suv-er her mens sitteplasser er også bedre enn de fleste. Design-messig, Tucson ser virkelig autentisk innvendig og utvendig, spesielt den nyeste generasjonen som deler ingen deler med sine forgjengere. Påliteligheten er utmerket, sannsynligvis den beste av alle biler i dette segmentet.

  Vanlige problemer med Hyundai i30N

Chevrolet Equinox

Chevy Jevndøgn starter på $27,695 som er omtrent en grand mer enn Tucson og er generelt dyrere enn de fleste biler her. Jevndøgn er designet for å være romslig, komfortabel og ganske underholdende å kjøre, mye mer enn Tucson. Det er ikke så pålitelig som Tucson mens MPG er vurdert til 26MPG kombinert.

Entry-level motor er 1,5 L 4-sylindret 170hp/203lb-ft dreiemoment motor som er mer enn anstendig så langt som makt er bekymret. Hvor Chevrolet Equinox kommer til kort er lasterom som det tilbyr en av de minst romslige bagasjerom på denne listen, mens interiøret bygge kvalitet og design er litt datert og ikke på nivå med kvalitet-messig.

Ford Escape

For en startpris på rundt $28,660, kan du også få Ford Escape som er en av de mest populære kompakte Suv-er med den blå ovale merket. Du kan velge mellom turboladet 3-sylindret EcoBoost og 4-sylindret EcoBoost-motorer som presser oppover 170hp og er i stand til å returnere rundt 28MPG i gjennomsnitt som er et veldig bra tall.

Hvor Escape klarer å slå sine konkurrenter er motorkraft, hybrid tilgjengelighet, og massevis av standard utstyr, men det kommer til kort når det kommer til interiør raffinement og byggekvalitet. Videre er det en anstendig pålitelig SUV, men ingenting i forhold til Tucson, Sportage, og RAV4.

  Alt om 2023 Hyundai IONIQ 6

Kia Sportage

For en inngangspris på $25,503, Sportage er den billigste bilen her, og de fleste tror at Sportage er den hardeste rival til Tucson. Den Sportage bruker en 2,5 L 4-sylindret motor som skyver ut 187hp og er koblet til en 8-trinns girkasse som passer Sportage veldig bra. Dette oppsettet vil returnere rundt 23MPG som er langt fra den beste her, men godt nok.

Design-messig, vil jeg si at den nye Sportage er den kuleste utseende bil her, men interiøret er ikke. Pålitelighet og innvendig plass er stor over hele linja, mens kjøreopplevelsen er litt mer sporty enn Tucson, men ikke noe spesielt som helhet.

Honda CR-V

Til en startpris på rundt $28,000, CR-V er en av de dyreste bilene her, men high-end modeller er ikke så dyrt. CR-V kommer med en 190hp 1.6L turboladet motor som kan returnere 29MPG kombinert og er trolig den beste entry-level motor på denne listen. Kjøreopplevelsen er ikke så morsom som noen biler her, men er urokkelig komfortabel og stille.

Hvor CR-V slår sine konkurrenter er plass som det er mye av det i både sitteplasser og last avdeling. Pålitelighet er utmerket, det blir mange standard funksjoner, og er også en av de mest solgte kompakte Suv-er her.

Ofte stilte spørsmål

Hvilken av disse SUV-ene er den beste?

Alle disse SUVer er utmerket, men jeg vil si at Tucson er den beste her. Grunnen til det er at det er priset veldig konkurransedyktig, det blir en god motor, det har den største lasterom, og er den mest pålitelige bilen her. Design-messig, det faller kort av Kia Sportage, men er bedre enn alle de andre bilene her.

  Vanlige problemer med Hyundai Palisade

Driftskostnadene er virkelig rimelig mens ønskeligheten er av diagrammer med den nyeste modellen. Alt i alt, Tucson er en stor SUV.

Hvilke av disse Suv-er tilbyr den beste tauing kapasitet?

Å være i stand til å slepe ting er en viktig ting for mange SUV-eiere, og det er derfor du bør gå med Chevrolet Equinox som det tilbyr en maksimal 3,500 kg slepekapasitet. Tucson og Ford Escape er vurdert til 2,000 kg, mens Kia Sportage og Honda CR-V kan taue maksimalt 1,500 kg, noe som er langt fra det beste.

Er Hyundai Tucson en luksus-SUV?

Hyundai Tucson er ikke en luksus-SUV, og det er ganske åpenbart i det øyeblikket du ser på prisen, og når du sammenligner den med faktiske luksus-SUV-er fra dette segmentet som Audi Q5, Mercedes GLC, Volvo XC60 og BMW X3.

Disse luksus-Suv-er alle kommer med mer teknologi, kraftigere motorer, høyere-end bygge materialer, og en langt mer ønskelig merket på forsiden. Selv om Tucson er en virkelig god SUV med flotte funksjoner, det er ikke en luksus-SUV.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter