Hyundai Tucson vs Nissan Rogue – Hvilken er bedre?

Er Hyundai Tucson en god bil?

Når det gjelder kompakte crossovers, er vi virkelig bortskjemt med valg, da det er dusinvis på dusinvis av modeller i dette segmentet, som alle lover å tilby noe unikt. Hyundai tilbyr Tucson crossover mens Nissan tilbyr Rogue. Begge disse pleide å være ganske kjedelig og tørt utseende, men prøver nå virkelig å ta ting til neste nivå.

Så, Hyundai Tucson vs Nissan Rogue – Hvilken er bedre? Jeg vil si at Hyundai Tucson tar det med en smidgeon, men alt avhenger av hva du verdsetter mer. Når det gjelder motorer,  er disse to veldig like ettersom deres inngangsmotorer utelukkende er bensindrevne og tilbyr mindre enn 200 hk. Du kan gå for hybride drivlinjer med begge deler, noe som er det bedre valget generelt.

Designmessig er det ned til din personlige preferanse, da begge disse SUV-ene ser  futuristiske ut, spesielt når du ser på lysene.  Rogue er det litt mer robuste og utilitaristiske alternativet, noe som betyr at Tucson er litt mer sivilisert og mer veiorientert.  Interiørdesign er også opp til personlig preferanse, men jeg tror Tucson tar det.

Prisene er veldig like også, men Rogue koster tusen eller to mindre i stort sett alle kategorier.  Det praktiske er utmerket med begge deler, da disse enkelt kan pakke opptil fire voksne inne, og masse last i ryggen.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson starter på rundt $ 27.000 i dagens dag og alder, noe som betyr at de fleste relativt velutstyrte modeller sannsynligvis kommer til å koste rundt $ 35.000 til $ 37.000 på veien. Motormessig kan du velge mellom den mindre 1.6L 54-sylinderen med 150hp, eller du kan gå for en høyere hybridmodell som tilbyr enten 235hp eller 265hp.MPG er vurdert til 29MPG kombinert og AWD er tilgjengelig som et alternativ.

  Er Hyundai i40 en god bil?

Designmessig ser Tucson veldig interessant ut takket være en relativt avrundet design, men med diamantformede rette designinnslag som løfter bilen. Sannsynligvis er de mest interessante designaspektene reservert for bilens lys, da både frontlysene og baklysene ser veldig moderne og autentiske ut.  Interiøret er veldig pent lagt ut med store skjermer og futuristiske pyntegjenstander som omgivelsesbelysning.

Påliteligheten er veldig bra med Tucson som er tilfellet med de fleste Hyundai SUVer i disse dager. Praktisk er også veldig bra da Tucson tilbyr en av de største koffertene i dette segmentet. Sikten er veldig bra å komme inn og ut av Tucson er en lek takket være en høyere kjørehøyde.

Nissan Rogue

Du kan spare noen hundre dollar med inngangsnivået Rogue, da det starter litt mindre enn $ 27,000, men høyere spesifiserte modeller har en tendens til å koste mellom $ 33,000 og $ 36,000.  Motorer som tilbys er litt mer potente enn i Tucson, da Rogue på inngangsnivå tilbyr en 184 hk 4-sylindret bensinmotor.  Rogue er fortsatt ikke tilgjengelig med en hybrid som absolutt er en ulempe, men en hybrid kommer trolig neste år.

Designmessig bruker Nissan Rogue en litt mer robust og utilitaristisk tilnærming som betyr at den kan krysse terreng som Tucson rett og slett ikke kan. Interiørdesign er også veldig bra lagt ut, men er ikke så spennende som i Tucson. Design er opp til personlig preferanse, og noen mennesker vil like hva Nissan har å tilby mer enn Tucson.

  Er Hyundai Kona en god bil?

Pålitelighet er utmerket med Rogue som de fleste pålitelighet diagrammer og undersøkelser gir det 5 av 5 stjerner.  Avskrivninger er litt mer overdrevet med dagens Rogue, men dette vil sannsynligvis endre seg med den forestående redesignede versjonen. En fordel du får med Rogue er muligheten til å velge mellom standard Rogue eller Rogue Sport.

Det praktiske er også veldig bra, da standard Rogue tilbyr litt mer sitteplass enn Tucson.

Bedømmelse – Hyundai Tucson er bedre

Hyundai Tucson tar denne fordi den er tilgjengelig med en hybrid drivlinje og Nissan Rogue er ikke.  Dessuten vil jeg si at Tucson ser bedre ut både innvendig og utvendig, men Nissan Rogue Sport er også en veldig pen bil.

Rogue er en mer utilitaristisk SUV, noe som betyr at den tilbyr en litt mer robust design som tåler å slå bedre.  Slett høyere bakkeklaring gjør det også enklere  å kjøre over veistrekninger. På den annen side er Tucson den bedre oppførte SUV-en på glatt asfalt, men ikke med mye.

Jeg vil si at Tucson er en mer moderne,  mer teknologiinfisert SUV mens Rogue er en mer klassisk SUV. Som sådan vil kjøpsbeslutningen din sannsynligvis være basert på hvor du vanligvis pleier å kjøre og hvilken som ser bedre ut.

FAQ-seksjon

Er Hyundai Tucson en bedre offroader enn Nissan Rogue?

Hyundai Tucson leveres med et falloddsystem fra fabrikken, men du kan gå for en AWD-modell som betyr at den kan brukes til mild til moderat terrengkjøring. Nissan Rogue er også tilgjengelig med AWD, noe som betyr at den kan gjøre det samme. Rogue er imidlertid litt kraftigere, noe som betyr at den skal takle offroading litt bedre.

  Hyundai Genesis Coupe Pålitelighet

Dette gjelder bare for standard Nissan Rogue som Nissan Rogue Sport er ganske mye det samme som Hyundai Tucson.

Er Hyundai Tucson mer effektiv enn Nissan Rogue?

Du kan forvente rundt 29MPG kombinert med Tucson mens Nissan Rogue er i stand til å returnere rundt 28MPG.  Forskjellen i effektivitet er mest merkbar ved motorveihastigheter der Rogue klarer å slå Tucson med opptil 4MPG.

Tucson kommer imidlertid med en hybridmotor som betyr at bykjøring er mye bedre med Tucson. Ifølge troverdige elektroniske kilder, bør HEV-versjonen av Tucson kunne returnere opptil 40MPG kombinert.

Hvor mye koster det å lease Hyundai Tucson og Nissan Rogue?

Hyundai Tucson koster rundt $ 250 til $ 260 per måned i 26 måneder, mens Nissan Rogue koster noen få dusin dollar mer.  Alt avhenger av avtalen du kan få, noe som betyr at disse er veldig like i den forbindelse.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter