Biler som ligner på Hyundai Santa Fe

2023 Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe er en av de mest populære mellomstore SUV-ene i verden fordi den er priset relativt bra, men likevel er veldig pålitelig, veldig godt utstyrt, og den ser flott ut innvendig og utvendig. Den Santa Fe spor mellom Hyundai Palisade, den store SUV, og Hyundai Tucson, den lille SUV, som alle er populære og er på toppen av sine respektive segmenter.

Den første Santa Fe-modellen ble introdusert i 2001 og har vært i kontinuerlig produksjon siden den gang. Den fjerde generasjonen ble introdusert i 2018 og ble ansiktsløftet for modellåret 2021. Vi kommer sannsynligvis til å se den femte generasjonen av Santa Fe om to år eller så, noe som betyr at det fortsatt er et godt tidspunkt å vurdere å kjøpe den nåværende generasjonen.

Men i denne artikkelen skal vi liste opp alle bilene som ligner på Hyundai Santa Fe og fortelle deg hva du får med hver. Den mest lik bil til Hyundai Santa Fe er Kia Sorento som deler de fleste av sine deler med Santa Fe. Andre bemerkelsesverdige biler fra dette segmentet er Honda CR-V, Nissan Rogue, og Toyota RAV4.

Alle disse fem mellomstore SUVer er populære fordi de alle tilbyr en virkelig fristende pakke generelt. Imidlertid er de forskjellige i noen henseender, og hvis noen av disse er viktige for deg, vil de sannsynligvis tippe favør til bare en av disse SUV-ene.

Hyundai Santa Fe

Den nåværende Hyundai Santa Fe starter på en $27,200 base pris, men prisen kan gå så høyt som $41,000 for topp-spec Kalligrafi modeller. Santa Fe bruker en kjent 191hp 4-sylindret motor du kan finne i ulike Hyundai og Kia-modeller og like kjent 280hp turboladet 4-sylindret. Du kan også gå for en hybrid hvis du ønsker den beste effektivitet og effekt.

  Hyundai Nexus Pålitelighet

Design-messig, Santa Fe fortsatt ser utrolig frisk både innvendig og utvendig fordi Hyundai virkelig gjorde en god jobb med den aller nyeste Hyundai Suv-er som de bestemte seg for å gå for en mer attraktiv design hele. Alt i alt, Santa Fe er en romslig, pålitelig, velutstyrt, trygg og komfortabel SUV som er grunnen til at den er så populær som den er.

Kia Sorento

Kia Sorento deler de fleste av sine deler med Hyundai Santa Fe som betyr at disse to Suv-er er ganske mye det samme. Den Sorento starter på $29,950 og kan gå opp til $43,000 som er litt høyere enn Santa Fe. Den Sorento er også litt nyere som den aller nyeste Sorento modellen kom ut et år etter Santa Fe gjorde.

Den Sorento tilbyr en litt større bagasjerommet som er ganske mye den eneste forskjellen så langt som praktisk er bekymret. Den Sorento interiøret er annerledes med større skjermer og en blockier design som ikke er så pen som den i Santa Fe. Når det kommer til utvendig design, de som elsker boxy Suv-er vil foretrekke Sorento mens de som søker jevnere linjer vil foretrekke Santa Fe.

Honda CR-V

For en pris mellom $26,800 og $36,600, Honda CR-V er merkbart billigere enn Hyundai er i den øvre enden som er der de fleste kjøpere av disse Suv-er har en tendens til å leve. CR-V tilbyr også mer plass enn Santa Fe med 28MPG kombinert i forhold til 26MPG kombinert med både Santa Fe og Kia Sorento.

  Hyundai Ioniq 5 vs Nissan Ariya

Imidlertid, CR-V mangler når det kommer til motorer som det tilbyr en 190hp 1.5 L 4-sylindret og en 2.0 L 4-sylindret hybrid med 212hp som ikke er så sofistikert eller kraftig som hybrid i Santa Fe. CR-V får flere ting fra fabrikken, men det er litt kjedelig å kjøre og ikke så interessant å se på som Santa Fe.

Nissan Rogue

Prisen på en Nissan Rogue varierer fra $27,150 til $36,930 som også setter det i en rimeligere kategori i forhold til Santa Fe. Med 30MPG kombinert, Nissan Rogue er mer økonomisk SUV i forhold til alle de tidligere Suv-er her. Denne motoren tilbyr også 201hp som også er en oppgradering over alle de tidligere nevnte Suv-er.

En stor ulempe med Rogue er at det ennå ikke kommer med en hybrid drivlinje, så er det faktum at det ikke føles så spesiell på innsiden. Men det gjør det få den beste sikkerhet funksjoner palett ut av alle biler her.

Toyota RAV4

Vår siste konkurrent er Toyota RAV4 som koster fra $26,975 til $36,915 som også er betydelig lavere enn Sorento eller Santa Fe. Den RAV4 motor palett inkluderer en 2,5 L 4-sylindret motor med 203hp eller en 2,5 L hybrid med 220hp. MPG rangeringer er 40MPG som er et veldig bra tall, og Toyota er kjent for å gjøre gode hybrid-motorer for år nå.

Den RAV4 er ikke så plysj følelse som de fleste biler på denne listen, og det er ikke den flotteste en heller. Interiøret i RAV4 er fin og er lagt med materialer av høy kvalitet. Det gjør slå de andre som det er tilgjengelig med en off-road alternativ, men det mangler bak de andre når det kommer til støyisolering.

  Alt om 2023 Hyundai Santa Fe

FAQ Seksjon

Er Hyundai Santa Fe den beste bilen i sin klasse?

Både Hyundai Santa Fe og Kia Sorento er de to beste mellomstore SUV-ene som er nevnt her på de fleste områder. De ser best ut innvendig og utvendig, og de er de mest komfortable og pålitelige. Nissan Rogue tilbyr den mest økonomiske og kraftigste basismotoren, mens CR-V tilbyr mest plass.

Er Hyundai Santa Fe en luksus-SUV?

Hyundai Santa Fe er en virkelig godt avrundet SUV med funksjoner som bare kan sees på ekte luksus-SUV-er. Santa Fe er imidlertid ingen luksus-SUV som er tydelig i det øyeblikket du sammenligner den med slike som BMW X5, Volvo XC90, Audi Q7 eller Mercedes GLE.

Er Hyundai Santa Fe den beste Hyundai SUV?

Ut av alle større Hyundai-SUV-er, vil jeg gi kanten til Santa Fe som det er perfekt i størrelse. Noen foretrekker kanskje Tucson på grunn av at den er rimeligere og mer populær, mens andre vil gå for den større Palisade. Men Santa Fe tilbyr også syv seter som i Palisade samtidig som den er mer pålitelig.

Den Tucson er en virkelig konkurransedyktig SUV i sin klasse, men det er bare ikke så bra som Santa Fe er som er forståelig med tanke på prisforskjellen, spesielt i den øvre enden.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter