BMW 7-serien Pålitelighet

BMW er kjent for luksusbiler med ekstremt høyt nivå av motorer og veistabilitet, og det er dette 7-serien handler om. 7-serien inkluderer luksusbiler i full størrelse. Disse er tilgjengelige i bensin-, diesel- og plug-in hybridsystem. 7-serien er en luksusbil på bedriftsnivå med ekstremt glatte turer.

Oversikt

Glattheten som 7-serien gir er matchløs. Interiøret er også enormt førsteklasses i kvalitet og gir 2 frontskjermer. Hvis vi snakker om kjøreopplevelsen, har bilen en rekke motorer fra en 2,0 L turbomotor til den høyytelses 6,6 L V12-motoren produsert av Alpina.

Pålitelighet

Når det gjelder pålitelighet, har 7-serien ikke kompromittert noen eneste ting. Fra kvaliteten på motoren til holdbarheten til bildeler, er denne bilen ekstremt pålitelig. Du kan til og med kjøpe en gammel generasjon 7-serie, og det vil også kjøre perfekt.

Når vi snakker om pålitelighetsvurderingene, har bilen 3,5 stjerner av 5. Dette er en veldig god poengsum når det gjelder en luksusbil i full størrelse. Vanligvis har denne typen luksusbiler ikke gode pålitelighetspoeng som Jaguar eller Bentley, men BMW har vist veldig gode resultater.

Sikkerhet

Tyske biler er kjent for sine sikkerhets- og krasjstyringsfunksjoner. 7-serien er heller ikke mindre enn noen andre. Bilen har seks totrinns kollisjonsputer for å beskytte i tilfelle krasj. Det er andre forebyggende sikkerhetsfunksjoner som et blokkeringsfrie bremsesystem, trekkraftkontroll, kjørefeltsadvarsel, etc.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdet av 7-serien er mer enn andre små luksusbiler som 5-serien. Dette er en bekymringsfull faktor. 7-serien trenger ekstrem forsiktighet og rettidig vedlikehold for å sikre bilens gode stand. Dette er imidlertid sikkert veldig kostbart,  og det trenger enda mer enn $ 1,000 årlig i sine første fem år og rundt $ 2,000 årlig etter sine første fem år.

  Porsche vs. Corvette Pålitelighet - Hvilken er bedre?

FAQ

Er BMW 7-serien en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonenbil?  

BMW 7-serien er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i BMW 7-serien?  

BMW 7-serien er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en BMW 7-serie og har den en turbo?    

BMW 7-serien har 523 hestekrefter og 553 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.4 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i BMW7-serien?  

18,2 kubikkfot ( 0,515 m3 )

Hvilken type hjul harden?  

BMW 7-serien har 19 X 8.5 tommers aluminium forhjul og 19 X 8.5 tommers aluminium bakhjul.

Har BMW 7-serien problemer?

7-serien har hatt svært få rapporterte problemer, mens forrige generasjon hadde en god oversikt over pålitelighet. Bilen var ikke med i vår siste pålitelighetsundersøkelse, men den mindre søsken, 5-serien, gjorde det.

Hvor mange miles vil en BMW 7-serie vare?

En BMW som er godt vedlikeholdt og betjent regelmessig bør vare i godt over 100,000 miles. Noen BMW-eiere har eid sine BMWs i over 250,000 miles. De varer lenge hvis de er godt tatt etter.

Hvorfor er en 7-serie BMW så billig?

Det er lett å se hvorfor BMW 7-serien koster betydelig mindre enn en eldre modell. Det er et luksuskjøretøy. Selv om bilen bare er ett år gammel, betaler ikke bileiere topp dollar for å få utdatert teknologi i sine brukte biler.

James May

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter