BMW 7-serien Pålitelighet

BMW er kjent for luksusbiler med ekstremt høyt nivå av motorer og veistabilitet, og det er dette 7-serien handler om. 7-serien inkluderer luksusbiler i full størrelse. Disse er tilgjengelige i bensin-, diesel- og plug-in hybridsystem. 7-serien er en luksusbil på bedriftsnivå med ekstremt glatte turer.

Oversikt

Glattheten som 7-serien gir er matchløs. Interiøret er også enormt førsteklasses i kvalitet og gir 2 frontskjermer. Hvis vi snakker om kjøreopplevelsen, har bilen en rekke motorer fra en 2,0 L turbomotor til den høyytelses 6,6 L V12-motoren produsert av Alpina.

Pålitelighet

Når det gjelder pålitelighet, har 7-serien ikke kompromittert noen eneste ting. Fra kvaliteten på motoren til holdbarheten til bildeler, er denne bilen ekstremt pålitelig. Du kan til og med kjøpe en gammel generasjon 7-serie, og det vil også kjøre perfekt.

Når vi snakker om pålitelighetsvurderingene, har bilen 3,5 stjerner av 5. Dette er en veldig god poengsum når det gjelder en luksusbil i full størrelse. Vanligvis har denne typen luksusbiler ikke gode pålitelighetspoeng som Jaguar eller Bentley, men BMW har vist veldig gode resultater.

Sikkerhet

Tyske biler er kjent for sine sikkerhets- og krasjstyringsfunksjoner. 7-serien er heller ikke mindre enn noen andre. Bilen har seks totrinns kollisjonsputer for å beskytte i tilfelle krasj. Det er andre forebyggende sikkerhetsfunksjoner som et blokkeringsfrie bremsesystem, trekkraftkontroll, kjørefeltsadvarsel, etc.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdet av 7-serien er mer enn andre små luksusbiler som 5-serien. Dette er en bekymringsfull faktor. 7-serien trenger ekstrem forsiktighet og rettidig vedlikehold for å sikre bilens gode stand. Dette er imidlertid sikkert veldig kostbart,  og det trenger enda mer enn $ 1,000 årlig i sine første fem år og rundt $ 2,000 årlig etter sine første fem år.

  Audi S5 Sportback Pålitelighet

FAQ

Er BMW 7-serien en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonenbil?  

BMW 7-serien er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i BMW 7-serien?  

BMW 7-serien er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en BMW 7-serie og har den en turbo?    

BMW 7-serien har 523 hestekrefter og 553 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.4 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i BMW7-serien?  

18,2 kubikkfot ( 0,515 m3 )

Hvilken type hjul harden?  

BMW 7-serien har 19 X 8.5 tommers aluminium forhjul og 19 X 8.5 tommers aluminium bakhjul.

Har BMW 7-serien problemer?

7-serien har hatt svært få rapporterte problemer, mens forrige generasjon hadde en god oversikt over pålitelighet. Bilen var ikke med i vår siste pålitelighetsundersøkelse, men den mindre søsken, 5-serien, gjorde det.

Hvor mange miles vil en BMW 7-serie vare?

En BMW som er godt vedlikeholdt og betjent regelmessig bør vare i godt over 100,000 miles. Noen BMW-eiere har eid sine BMWs i over 250,000 miles. De varer lenge hvis de er godt tatt etter.

Hvorfor er en 7-serie BMW så billig?

Det er lett å se hvorfor BMW 7-serien koster betydelig mindre enn en eldre modell. Det er et luksuskjøretøy. Selv om bilen bare er ett år gammel, betaler ikke bileiere topp dollar for å få utdatert teknologi i sine brukte biler.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter